Opublikowano 17 marca 20196 l Czujesz to Adrianie? Że już za parę dni będziemy nadupczać w równie dobrą grę jak Demon's Souls albo Bloodborne? Edytowane 17 marca 20196 l przez mate6
Opublikowano 17 marca 20196 l 21 godzin temu, Bansai napisał: na tym forum sa smierdzace casuale ktore nie graly jeszcze w DMC5 wiec nic mnie juz nie zdziwi. takze zamknac klawiatury o BB i spieprzac do odpowiedniego tematu albo zacznie sie pogrom. "Joos" juz sobie nie popisze na forum, ktos jeszcze chce dolaczyc do tego grona?
Opublikowano 17 marca 20196 l Link do filmiku: Wisi juz na YT wiec szkoda ze po prostu nie udostepnia tylko kaza czekac.
Opublikowano 18 marca 20196 l Eh, mialem nie brac na premiere i bylem troche sceptyczny, nawet glosy na forum byly takie stonowane ale ku.rwa jak zwykle hajp podkrecacie na kilka dni przed i musialem wziac urlop na przyszly tydzien a jak wroce z roboty to biore cyfrowke
Opublikowano 18 marca 20196 l Bruto a czego sie spodziewales po Sekiro jak od tej gry odbije sie wiecej ludzi niz od wszystkich DSow i BB razem wzietych xD Brak Co Opa nie bedzie sie dalo przelevelowac bo rozwoj postaci bedzie ograniczony przez zabijanie Mini Bossow itd RIP Casual Players
Opublikowano 18 marca 20196 l Szczerze mowiac to sie spodziewalem mniej wymagajacej gierki na poziomie Tenchu i mimo wszystko nadal sie spodziewam czegos bardziej przystepnego niz soulsy. Obym sie milo zaskoczyl.
Opublikowano 18 marca 20196 l Ludki ktorzy sa specami od Soulsow mowia ze gra jest duzo trudniejsza. Gra nie wybacza przeciwnicy zabijaja cie bardzo szybko uniki nie maja 50 klatek niewidzialnosci i nie da sie zrobic akcji ziomus przejdz mi Bossa. Movement jest fantastyczny hitboxy sa wspaniale Obys sie nie zawiodl juz na Ogrze xD
Opublikowano 18 marca 20196 l 31 minut temu, wet_willy napisał: Ludki ktorzy sa specami od Soulsow mowia ze gra jest duzo trudniejsza. Gra nie wybacza przeciwnicy zabijaja cie bardzo szybko uniki nie maja 50 klatek niewidzialnosci i nie da sie zrobic akcji ziomus przejdz mi Bossa. Movement jest fantastyczny hitboxy sa wspaniale 10/10.
Opublikowano 18 marca 20196 l Jak Pan Jezus (czyli @Dave Czezky) pozwoli, to już w czwartek czeka mnie najboleśniejsze i najliczniejsze ginięcie w grze video od długiego czasu
Opublikowano 18 marca 20196 l Możliwości walki i różne upgrade'y ręki w nowym trailerze robią mocno. Spoiler Dodatkowo na 4chanie ktoś podał nowe info o grze, m.in. czasie jaki potrzeba do ukończenia. Gościowi zajęło to nieco ponad 42 godziny, ale twierdzi, że omijając poboczne lokacje i nie eksplorując dokładnie całość zamknęłaby się pewnie w 25h. Jest też spoiler o liczbie lokacji: Spoiler 12. Każda z nich znacznie większa niż te z poprzednich soulsborne'ów, chociaż przez niektóre można dość szybko się przemieścić. Nie wiadomo na ile to prawdziwe, ale i tak na dniach wszystko będzie jasne.
Opublikowano 18 marca 20196 l Między lokacjami będzie można się przemieszczać jak w DS/BB czy gra będzie podzielona na oddzielnie ładujące się lokacje z misjami?
Opublikowano 18 marca 20196 l 3 godziny temu, Masorz napisał: Jak Pan Jezus (czyli @Dave Czezky) pozwoli, to już w czwartek czeka mnie najboleśniejsze i najliczniejsze ginięcie w grze video od długiego czasu U mnie pewnie dopiero w piątek, bo nie chce mi się jeździć po mniejszych sklepikach, a sieciówki wcześniej nie wystawią... 3 godziny temu, _Be_ napisał: Wredny nie ograł najlepszej gry na PS4 cooooooojp2.mkv Nie no Horizon ograny, spokojna Twoja rozczochrana
Opublikowano 18 marca 20196 l Przez ta (pipi)ana rozwalona nogę , zagram jak zwierze dopiero w piątek
Opublikowano 18 marca 20196 l A ja sobie uświadomiłem, że jednak chyba w sobotę zagram, bo w piątek pewnie jakaś popijawa z kumplem, więc po tym (lub w trakcie) raczej lepiej nie odpalać czegoś, w czym kluczowy jest refleks i błyskawiczna ocena sytuacji
Opublikowano 18 marca 20196 l 8 minut temu, Wredny napisał: A ja sobie uświadomiłem, że jednak chyba w sobotę zagram, bo w piątek pewnie jakaś popijawa z kumplem, więc po tym (lub w trakcie) raczej lepiej nie odpalać czegoś, w czym kluczowy jest refleks i błyskawiczna ocena sytuacji No ja bede musial zrezygnowac z walenia sake calkowicie podczas ogrywania siekiery takze wyjdzie tylko na zdrowie. xD
Opublikowano 18 marca 20196 l W piąteczek szybko do domu po pracy, prysznic, pizza na obiad bo będzie mi szkoda czasu, żeby siedzieć w kuchni i JAZDA z grą. Nie sądzę, że poziom trudności przeora mnie aż tak jak DMC5, ale i tak liczę na kilka przyjemnych zgonów.
Opublikowano 18 marca 20196 l 33 minuty temu, Bansai napisał: Kwiklem. Nie wiedzialem ze FakesForge ma polskie akcenty. Przeciez FakesForge jest prowadzony przez Polaka