Opublikowano 20 marca 20196 l 3 godziny temu, Bigby napisał: Jak ktoś ma wersję na PC, to na Steamie ruszył preload - 12.3 GB. 12 GB tylko? Jakoś podejrzanie mało.
Opublikowano 20 marca 20196 l 14 minut temu, Hero of Orion napisał: 12 GB tylko? Jakoś podejrzanie mało. Znajdź post Hendrixa sprzed paru stron to się dowiesz, dlaczego tak jest.
Opublikowano 20 marca 20196 l Ja wiem czy mało? Super Metroid ma około 3 mb, a na forum pisali, że sztos. Edytowane 20 marca 20196 l przez devilbot
Opublikowano 21 marca 20196 l Jest taki soulsowy polski youtuber demondias i twierdzi, że gierka na prosiaku jest płynna i podczas grania nie odczuwa spadków fps.Kurcze wszystkie gry od fromsoftware ogrywałem na ps4 i teraz zastanawiam się czy nie lepiej będzie aby kontynuować tą przygodę na PlayStation. Niby grafika ta sama a framerate zbliżony.Czekam na porównanie od DF ale się nie spieszą dranie [emoji16]
Opublikowano 21 marca 20196 l 12 minut temu, Kolos28 napisał: Jest taki soulsowy polski youtuber demondias i twierdzi, że gierka na prosiaku jest płynna i podczas grania nie odczuwa spadków fps. Kurcze wszystkie gry od fromsoftware ogrywałem na ps4 i teraz zastanawiam się czy nie lepiej będzie aby kontynuować tą przygodę na PlayStation. Niby grafika ta sama a framerate zbliżony. Czekam na porównanie od DF ale się nie spieszą dranie no ja bym brał na ps4 dla lepszego community.
Opublikowano 21 marca 20196 l Niby tak ale co mi ze społeczności jak i tak nie będzie można pomagać potrzebującym. No i w sumie przyzwyczaiłem się do pada od klocka. Ale z drugiej strony w nocy lepiej sprawdzi się pad od ps4 bo przyciski działają ciszej [emoji16]No i wersja na ps4 pro to chyba tylko fhd a chodzą plotki, że na xox będzie 4k.
Opublikowano 21 marca 20196 l Jeśli zależy Ci na grafice to bierz na PC. GTX1050Ti w laptopie da radę.
Opublikowano 21 marca 20196 l Jeśli zależy Ci na grafice to bierz na PC. GTX1050Ti w laptopie da radę.Mając możliwość wyboru, zawsze wolę wybrać najlepszą opcje [emoji6]
Opublikowano 21 marca 20196 l Oglądam streamy i ogólnie to masakra jak trudna ta gra się wydaje. PRotip - wygląda na to, że korzystanie z mechaniki rezurekcji świat robi się trudniejszy.
Opublikowano 21 marca 20196 l Może ludzie grają tak jak w soulsy i się napieprzaja z każdym, Hideotaka Miyakamiya mówił ze gra ma większy nacisk na stealth.
Opublikowano 21 marca 20196 l Pierwsze recenzje wleciały. M.in. 9.5 od IGN, 9 od Gamespotu i Gameinformera.
Opublikowano 21 marca 20196 l Recka polskiego Eurogamera https://www.eurogamer.pl/articles/2019-03-21-sekiro-shadows-die-twice-recenzja?fbclid=IwAR3pCTcJlGy4PDzWdXvTSX363WXJXMLhu7eTZWzDoxTxKQLL54P4W-7YmN8 i kilka zdań o fpsach "Sekiro prezentuje się fenomenalnie, a testowana przez nas wersja na PS4 Pro bardzo dobrze radzi sobie z wyświetlaniem 60 klatek na sekundę. Okazjonalnie pojawiają się jednak spadki płynności, gdy na ekranie dużo się dzieje."
Opublikowano 21 marca 20196 l Oj, chyba będzie trzeba jutro kupić, te 60 fps robi robotę w tej grze, a i recki bardzo dobre.
Opublikowano 21 marca 20196 l Mam wrażenie, że niezależnie od jakości gry recenzje i tak będą dobre żeby nie podpaść fandomowi From. Aczkolwiek gierka zapowiada się na kosiora, moje obawy co do powtarzalności formuły powoli się rozwiewają.
Opublikowano 21 marca 20196 l 1 minutę temu, mate6 napisał: Ktoś gdzie widział info o framerate na facie ps4? 40-60 na pro na xboxie z tego co pisza ludzie prawie ciagle 60