Bansai 11 198 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 4 minuty temu, Josh napisał: Grałem we wszystkie Solusy, BB i Nioha. Dalej uważam, że domyślna konfiguracja jest s(pipi)a. Masz jeszcze jakieś złote myśli do podzielenia się? Hirata skończona, Ashina zrobiona aż zamku, teraz jestem w lesie, stłukłem kilku mnichów i doszedłem do bossa w zbroi na którego trzeba mieć sposób, bo normalnie chyba nie da się go pokonać. Nie można w to grać tak jak w Soulsy, trzeba jednak nauczyć się parowania, bo inaczej niektóre starcia okazują się nie do przejścia. loooooooooooool to ja chyba znam sposob xd jak z nim walczylem wczoraj i robilem mu deathblow po rozbiciu jego posture to stalismy kolo krawedzi mostu i Sekiro go zrzucil w przepasc mocnym pchnieciem, myslalem ze to ze ten typ rozpierdala ten most na strzepy to taki mily wizualny dodatek, a tu sie okazuje ze to byl klucz do pokonania go, lel xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 347 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 1 minutę temu, Bansai napisał: loooooooooooool to ja chyba znam sposob xd Ukryj zawartość jak z nim walczylem wczoraj i robilem mu deathblow po rozbiciu jego posture to stalismy kolo krawedzi mostu i Sekiro to zrzucil w przepasc mocnym pchnieciem, myslalem ze to ze ten typ rozpierdala ten most na strzepy to taki mily wizualny dodatek, a tu sie okazuje ze to byl klucz do pokonania go, lel xd Nice. W takim razie tych sposobów jest więcej, bo wydaje mi się, że można mu jeszcze zdjąć te zbroję wmontowaną włócznią Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 50 minut temu, milan napisał: Nie idzie go jakoś zablokować? Spoko już se poradziłem Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Hehehe pijany mistrz myślałem że jest problematyczny a za nim .... Ehhh przerwa po 5 h grania czas to rozchodzić:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 50 sekunda xDDDDDDDDDDDD Nie cierpie softu na Xboxie do nagrywania i klejenia klipow, taki kox a taka ujowa jakosc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 za(pipi)ał mi dziś taki ptaszek wybuchowy przed samym ogniskiem, dobrze że rezurekcja była w zapasie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 A te przerośnięte koguty to takie soulsowe Crystal Lizardy czy jak? Gra się w to pysznie. Na razie lizanie ścian. Wolałbym chyba jednak normalne zbijanie paska eneragii a nie zabawę jak tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Taktyka na panią motyl any padła za 1 razem Spamujecie ciagle kruczy cios, non stop - nawet nie będzie mogła zbytnio wyprowadzić ciosu. Szybka, prosta walka i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Jaszczurki tutaj to rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Godzinę temu, Josh napisał: Grałem we wszystkie Solusy, BB i Nioha. Dalej uważam, że domyślna konfiguracja jest s(pipi)a. Masz jeszcze jakieś złote myśli do podzielenia się? Najwidoczniej słaby z Ciebie gracz w te klocki. Poza tym nie porównuj Nioh bo tam jest inna wstępna konfiguracja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Wczoraj wyjaśniłem Ogra, kapitana, pijaka ale taktyki na koniobijce nie mam starłam się z nim na razie 3 razy ale korci mnie ten zamek więc muszę jakoś go przejść, macie jakieś rady na niego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 3 minuty temu, Wesker napisał: Wczoraj wyjaśniłem Ogra, kapitana, pijaka ale taktyki na koniobijce nie mam starłam się z nim na razie 3 razy ale korci mnie ten zamek więc muszę jakoś go przejść, macie jakieś rady na niego? Zabiłem go za 1 razem. Ogolnie to ciagle paruj, jak odjedzie to zawsze używaj linki aby doskoczyć i zadać pare ciosów. Mi wydał się dosc prosty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Popełniłem błąd zaczynając grę wczoraj po 4 godz snu. Dzisiaj już jest dobrze, padł pijak (nawet ten pomagier przeżył, prawie jak zombie przy Ludwigu xd). To zdecydowanie inna giereczka od soulsów i najmniej przystępna dotychczas ale radość z progresu taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Na tego konnego pomagają petardy - zwierzę się wystraszy i można władować kilka ciosów. Do tego linka do doskoku i parowanie, dość łatwe, bo ciosy przewidywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) Pora ponarzekać. 1. Dlaczego za każdym razem po podniesieniu przedmiotu wyświetla mi się jego opis? 2. Opcja ukrywania UI jest źle zrobiona. Dlaczego przy pełnym autoukrywaniu UI gra i tak pokazuje mi znacznikiem np. kapliczkę, do której jeszcze nie dotarłem? Mocno psuje to immersję. 3. Po chu,j ta czerwona poświata na rogach ekarnu gdy ma się mało hp? Do poprawienia w patchu Edytowane 23 Marca 2019 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Dobrze, że nie grał w Nigthmare Creatures na PSX, to dopiero by się zesroł nub jeden XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 347 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Cycek na szczycie zamku Ashina padł. Bardzo fajny boss, trudny ale z sensownym patternem, nie to co ten zj*ebany byk wcześniej. Przy okazji: naprawdę warto się wszędzie rozglądać, bo kulki analne do ulepszania żywotności naszego bohatera czy te ziarenka zwiększające ilość leczących flaszek czasem leżą w najmniej spodziewanych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Dzis odpalilem i od razu wujek jozef poszedł wachac trawe od spodu gra mi sie w to jeszcze lepiej niz wczoraj. Poproszę 10 dlc do tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Gdzie to (pipi) to niszczenia iluzji można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 5 minut temu, XM. napisał: Gdzie to (pipi) to niszczenia iluzji można kupić? Spamuj cięcie kruka i baba padnie sama. Cytuj Odnośnik do komentarza
kendzior 21 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 35 minut temu, XM. napisał: Gdzie to (pipi) to niszczenia iluzji można kupić? Jedno znajdziesz po drodze do Ashina Castle Spoiler podczas etapu z wężem, jak go dziabniesz w oko to lecisz do drzewka i je zgarniasz A sklepik to dopiero o wiele później jest, ale bez tego też da się z nią walczyć tylko trzeba się bawić w uciekanie. Spoiler Jak strzela w Ciebie kulkami energii to przy okazji ubija iluzje, które przyzwała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 347 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Jak już się ogarnie dobrze parować, to wtedy gra idzie jak burza. Atak +4, Żywtoność + 12, +7 flaszek leczących, wszyscy napotkani bossowie i subbossowie do tej pory rozwaleni. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) Ehhh jak tego (pipi)anego byka rozwalić. Jakaś taktyka. Chyba czas do pani motyl wrócić. Edytowane 23 Marca 2019 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi