devilbot 3 681 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) @blantman Kup pan proteze z petardami u ukrytego kupca. Byczka można tym ogluszac. Wokół byczka biegaj sprintem i dashuj. Typowo soulsowy Boss wystarczy unik Edytowane 23 Marca 2019 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 za byczkiem wystarczy biegać i prać go po dupie nie ma co kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) Ja póki co 1 flaszka, nie znalazłem żadnego apgrejdu co niektórzy już daleko są chyba wolne było Edytowane 23 Marca 2019 przez Banan91PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 4 flaszki, 3 atak i tylko raz życie zwiększone. Nie grałem wcale tak dużo no ale sobota:). Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 I juz 4 duzych Bossow lezy xD Boss nr. 4 to beka... Ok tutaj trzeba pomyslec rozkminic taktyke... A jebac na Pudziana lapac i rzucac xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 No i chu,j wymiękam na tym pijanym chu,ju Idę odpalić tvn24 żeby trochę ochłonąć Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Hmmm chyba poszedłem nie tam gdzie trzeba jak kiedyś w dark souls. Zamiast eksplorować lokacje za byczkiem poszedłem w dół bardzo bardzo w dół. A tam był... W sumie bez spoilerów ktoś mnie za(pipi)ał i to tak szybko na jeden szczał wracam wyżej (pipi)ać:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 347 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Zamek zrobiony cały, las z mnichami też, teraz teraz lecę do twierdzy w wężowej dolinie (babcia ze strzelbą parę razy obiła mi gębę, ale w końcu padła). Flaszkami to gra sypie jak z rękawa, już 8 w ekwipunku Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Ta dzida mająca zdejmować pancerz działa na wiadomo kogo na moście? Rozkminiłem o co tam chodziło ale według podsłuchanej wcześniej rozmowy to właśnie powinno się to sprawdzić, animacja jakaś jest ale brak efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Niesamowite jak można utrudnić grę dając kilka możliwości unikania ciosów Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 na samym początku gry, gdy cofniemy sie i popłyniemy woda na gorze jest coś do zebrania. Ktos wie jak tam sie dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) Spokojnie, później jeszcze wrócisz do tej lokacji. Wtedy za pomocą linki się tam dostaniesz. Aktualnie biegam po górze Kongo i gra coraz bardziej się otwiera. Tyle różnych dróg, rozwidleń, skrótów, że aż się DS1 przypomina. Na liczniku prawie 17 godzin i nadal nie zmieniam zdania - dla mnie Sekiro jest trudniejsze od BB czy poprzednich soulsów. Mam wrażenie, że tutaj nie ma miejsca na żadną pomyłkę. Przy okazji zdobyłem protezę z tarczą i pierwszy test od razu na mini-bossie. Machnął swoją kataną, zablokowałem i całe poise mu zapełniło. Dwa strzały i po sprawie. Chyba mocno się polubię z tym ulepszeniem. Edytowane 23 Marca 2019 przez Bigby 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Heh obejrzałem sobię streamy epic name bro z pierwszych 3h gry. Jednak nie wszyscy soulsowi gracze są (pipi)owo w tej grze. Koleś wymiata wszystko one shotuje. Też tak chcę Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 W końcu jakaś trudna gra i internetowi odpie.rdala Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Ja wlasnie tak z 1,5h meczylem sie z 2 bossami, no elo, dawno tak nie mialem grajac w gierke. Co prawda troche sobie utrudnialem sprawe bedac najebanym i nie ladujac +2 do vitality [mam obecnie 11 beadsow] ale wciaz troche sie nagimnastykowalem, Dla ciekawych, mowa o guardian ape oraz o ocjonalnym kombo headless ape + guardian ape No ale padli Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 dobra, ktoś musi pierwszy o to w końcu zapytać; da się w tej grze grindować jakieś przydatne gadżety zamiast levelowania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) Fakt faktem, sam spędziłem nad Lady Butterfly z 2 godziny, bo chciałem wygrać w jak najlepszym stylu, korzystając z każdych kombosów. Szczerze mówiąc najlepiej mi szło, kiedy rzuciłem w diabły przesadną ostrożność, skakałem jej nad głową, unikałem ciosów wślizgami (to sprawia największą frajdę) i ciachałem whirlwind spinem. Ale to co się później (pipi)a to jeszcze większy hardkor. Jedynie na nerwy działają mi niektórzy zwykli przeciwnicy, którzy też potrafią mnie mieć na max 2 strzały. Przykład - samuraje w Ashina Castle. A już nie mówię, jak dwóch się napatoczy. W takiej sytuacji lepiej zawczasu samemu się zabić. Edytowane 23 Marca 2019 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Jozek i łowca padli raz dwa trochę cierpliwości nie są tacy trudno w sumie są banalni Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Może ktoś napisać gdzie znajdę petardy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Kupiec niedaleko baby co daje dzwonek. Trzeba się wspiąć na najwyższy punkt tej lokacji i zapłacić mu 500golda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 #$@&$##@. Koniec na dzisiaj. Spoiler Wróciłem do lokacji początkowej i w kanale w ciasnym korytarzu jego przeciwnik który mnie z 15 razy przeorał Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Ja walczę z panią motyl zjeżdżam jej polowe hp i dalej wymiekam Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Czy jeżeli pokona pijaka, to będę mógł później wrócić do tego shinobi, który wygląda jak Hayabusa i czai się na mnie na samej górze lokacji? Bo póki co mam problem by ogarnąć jego szybkość! Miałem poczekać z gierka, bo strasznie dużo tytułów rozgrzebanych, ale nie wytrzymałem i nie żałuję nawet zł z tych 2 pak! Edytowane 24 Marca 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Godzinę temu, easye napisał: Czy jeżeli pokona pijaka, to będę mógł później wrócić do tego shinobi, który wygląda jak Hayabusa i czai się na mnie na samej górze lokacji? Bo póki co mam problem by ogarnąć jego szybkość! Miałem poczekać z gierka, bo strasznie dużo tytułów rozgrzebanych, ale nie wytrzymałem i nie żałuję nawet zł z tych 2 pak! Napisz w spoilerze ocb bo nie spotkałem go w hirata Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi