Josh 4 347 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Też nie wiem o jakiego ninje chodzi, ale można później w każdej chwili wrócić do tej lokacji, więc pewnie cały czas tam będzie. Ja tymczasem rozwaliłem bossa Małpiszona, akcja zaraz po nim całkiem zabawna nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Chyba chodzi mu o typka co pilnuje raven mist, tak będzie tam czekał. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Dwóch bossów pękło dziś- koń banal tylko stara baba mi trochę krwi napsula. Umiejętność gdzie po każdej egzekucji dostaje się życia ostro op hehe. Giera kozak - jak umieram to tylko lrzez to ze jestem cienias (no i czasem prez kamere ktora ssie pitoka) Edytowane 24 Marca 2019 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Tak chodzi mi o tego co pilnuje Raven. Trochę mnie bije. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Jestem każulową pizdą w tym gatunku i przeszedłem tylko Bloodborne. Ogólnie zainteresowanie Sekiro dosyć niskie u mnie, ale przyznam, że podoba mi się klimat. Powiedzcie mi czy przedmioty do leczenia są tutaj potraktowane tak samo jak w BB (t.j. jak się skończą to bujaj się i idź farmić jak chcesz je mieć z powrotem)? Jak się zdechnie na bossie, to daleko trzeba drałować z powrotem do niego? Edytowane 24 Marca 2019 przez chmurqab Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Teraz, chmurqab napisał: Powiedzcie mi czy przedmioty do leczenia są tutaj potraktowane tak samo jak w BB (t.j. jak się skończą to bujaj się i idź farmić jak chcesz je mieć z powrotem) Nie. Głównym źródłem leczenia jest tykwa, która ma skończoną liczbę użyć rozwijaną przez znajdowanie odpowiedniego przedmiotu i zaniesienie go do lekarki. Jak Ci się skończą użycia to jedynym sposobem na ich odnowienie jest odpoczynek przy posążku. Działa to zupełnie jak Estus w DS. 2 minuty temu, chmurqab napisał: Jak się zdechnie na bossie, to daleko trzeba drałować z powrotem do niego? Zależy od bossa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 1 minutę temu, chmurqab napisał: Jestem każulową pizdą w tym gatunku i przeszedłem tylko Bloodborne. Ogólnie zainteresowanie Sekiro dosyć niskie u mnie, ale przyznam, że podoba mi się klimat. Powiedzcie mi czy przedmioty do leczenia są tutaj potraktowane tak samo jak w BB (t.j. jak się skończą to bujaj się i idź farmić jak chcesz je mieć z powrotem)? Jak się zdechnie na bossie, to daleko trzeba drałować z powrotem do niego? Leczysz się jak w soulsach, określoną liczba przedmiotów, a jak zdechniesz to się odnawiaja. Są też dodatkowe na kształt fiolek w bb, które leczą powoli, ale przydały mi się raptem kilka razy i mam ich w skrzynce zawsze dość dużo,tak więc farmic nie trzeba. Droga do bossa zazwyczaj nie jest problemem, dzięki lince można ominąć mniejsze moby. Są jednak wyjątki, gdzie np boss ma obstawe i lepiej wytluc wszystkich zanim się podejdzie do szefa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 24 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 (edytowane) Dziś zauważyłem: Na konsolach też jest? Wygląda jak bonus pre-orderowy, choć żadnego dodatkowego kodu nie wpisywałem Edytowane 24 Marca 2019 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Kurna wyjaśniają mnie jak chcą. Na samym początku jest gościu przy którym uczymy się unikać ciosów nie blokowalnych = 5-6 podejść XD Nie wygląda to za dobrze. Te ziarna co się wymienia na rozszerzenie paska to już pominąłem? Są od początku? Zaglądam w każdą dziurę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 347 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Na początku trochę żydzą nam ziaren, ale im dalej w las tym więcej ich. Ja tak po 12 h gry mam już 8 flaszek leczących. A to, że Ci nie idzie to się nie przejmuj, bo ja sądzę że jestem dosyć dobry w siekankach, a i tak dostawałem srogi łomot przez pierwsze kilka godzin. Musisz wyczuć tę grę i zrozumieć jej mechanikę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Początek usypią naszą czujność mobki idą ładnie a potem jest plaskacz widzę. Dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Właśnie ja raven mist w hirata chyba minalem Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Pamietaj ze ciosy pchniete dalej mozna zbijac albo w nie dashowac Sweepy trzeba przeskakiwac a rzuty trzeba omijac najlepiej dashem Boze ale ta gra jest dobra \o/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Umieram aż miło ale się nie zrażam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 W sumie jak by nie patrzeć gość na koniu był prosty byk to samo a sama pani motyl to 2-3 ciosy dash znów atak dash i się przyklejamy do niej . Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Heh gankuja mnie na dachu Spoiler W zamku gorzej niż łucznicy w anor. Pierwszych już na pamięć znam i cichaczem zabijam. Problem zaczyna się za zakrętem Spoiler Gdzie jeden wzywa wszystkich . Najlepszy motyw jak lecę sobie po dachu szczęśliwy pierwszy raz i Spoiler Słyszę w oddali jaaaaaaaaaaa i spada na mnie gostek Obecnie 3 kierunki odkryte i na każdym coś czeka aby mnie zabić a ja nie mam pomysłu jak to pokonać. Super gra starczy mi na 2 miesiące:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 15 minut temu, blantman napisał: Heh gankuja mnie na dachu Ukryj zawartość W zamku gorzej niż łucznicy w anor. Pierwszych już na pamięć znam i cichaczem zabijam. Problem zaczyna się za zakrętem Ukryj zawartość Gdzie jeden wzywa wszystkich . Najlepszy motyw jak lecę sobie po dachu szczęśliwy pierwszy raz i Ukryj zawartość Słyszę w oddali jaaaaaaaaaaa i spada na mnie gostek Obecnie 3 kierunki odkryte i na każdym coś czeka aby mnie zabić a ja nie mam pomysłu jak to pokonać. Super gra starczy mi na 2 miesiące:) Jestem w tym samym miejscu - ogólnie to czuję trochę wolności w tej grze Niedaleko jednej z tych lokacji jest ukryte przejście do walki z mistrzem shinobi - koleś jest ostrym koksem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 To uczucie kiedy po XX godzinach z gierka wreszcie udalo ci sie wykorzystac skill ktorego nie miales pojecia jak uzyc a okazalo sie ze dzieki niemu jeden terror mini-boss to taki lamus ze ojojoj. Podlecial, dal w jape i po mini-bossie mimo ze mial calutki pasek energi jeden jeszcze. xd Nie pamietam dokladnie gdzie znalazlem anti air deathblow text ale skill jest OP, jak tylko dorwiesz kogos w powietrzu to od razu mozesz zabic, bez zbijania posture. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 O w mordę Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Super tip! zapisane Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 tego skilla sprzedaje chyba typek koło ogniska old grave w ashina castle Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Na przykladzie bossa na koniu widac ze system parowania nie jest porzadnie dopracowany, gdzie wystarczy stac kolo niego i mashowac L1. Z drugiej strony gdyby trzeba bylo trafiac precyzyjnie to poziom trudnosci bylby za wysoki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 1 minutę temu, Il Brutto napisał: Na przykladzie bossa na koniu widac ze system parowania nie jest porzadnie dopracowany, gdzie wystarczy stac kolo niego i mashowac L1. Z drugiej strony gdyby trzeba bylo trafiac precyzyjnie to poziom trudnosci bylby za wysoki. to jest jeden z pierwszych bossow, gra jeszcze pozwala ci maszowac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Ci goście z włóczniami Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Gdzie kupić tego skilla ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi