Szajka 407 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Zbijam? w ogole, sprawdzalo sie skakanie nad nim i dziobanie go po lekku,ale trzeba byc cierpliwym,wiem ze w przepasc go ludzie zrzucaja,ale ja chce prawilnie go ubic. Ide w kime po nocce w... pracy kuwafa,wstane i go ubije. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Inaczej się nie da, dzida miała Spoiler Zrywać z niego armor Próbowałem kilka razy bez efektu, może źle to robiłem xd Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 8 godzin temu, Figaro napisał: I co, weekend minął, gra się podoba czy nie? Przeszedłem wszystkie soulsy prócz III i dla mnie najlepsza gra FS na ten moment. Tyle tylko że ja wielkim fanem ich gier Nigdy nie bylem i wyje.banie staminy i levelowania uważam za plus. Walka super, lokacje i ich wertykalnosc na plus, kozackie ost i walki z bossami rowniez.Jedyny minus na ten moment to jedna bron - aż się prosi o kusarigame czy włócznie oraz za mała brutalność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Gra gituwa, ale czuć trochę recykling przeciwników no i niektóre decyzje dotyczące czysto UI są takie średnie bym powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 O tym jaka to gra za(pipi)ista nie będę pisał bo po co, każdy to wiedział zanim wyszła. Nie podoba mi się chwytanie krawędzi i to, że przed walka z bossem muszę usunąć wszystkie itemy że skrótów bo niechcący przełączam tym krzyzakiem z butelki na jakieś gówna. To są drobne sprawy techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 40 śmierci i nadal nie mogę kutasa przejść Spoiler Boss na szczycie zamku. 2 fazy jakoś idą ale zostaje w 3 przeważnie z małą ilością HP i bez wskrzeszenia Ehhh to jest chyba ten słynny moment który następuje w każdej grze from. Moment w którym albo zacisniesz zęby i opanujesz do perfekcji mechanikę albo poddasz się:) Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 O taka giereczke walczylem za 220 zlotowek. Goty 2019. Dziękuję Fromy. Na was zawsze można liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Boze. Boss z 2/3 gry pewnie. malpa 30+ prob. Wszystko wysralem. Nawet te itemy co odnawiaja cale zycie i zmartwychwstanie. I itemy na defense. w koncu padlo GOTY eeeej, poszedlem do innej miejscowki i znowu to samo. Tragedia Edytowane 25 Marca 2019 przez estel Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Udało się i na koniec tak się nauczyłem ciosów że miałem 5 flaszek nie ruszonych na koniec walki Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Żyrafa to tez jakaś padaka Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Te jojczenia graczyków, że nuda, że ciulowy system walki, że tylko parowanie i w ogóle zabrali soulsoborny etc. Nic ino wieszać za moszny i naciągać w strone gardła. Gardze motzno. Edytowane 25 Marca 2019 przez II KoBik II 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Udało mi się pokonać gościa z włócznią pogłębiając dragoroot Głupie szczęście, bo jeden pasek poszedł przez atak z zaskoczenia, a drugi bo udawało mi się atakować go po plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Wlasnie wyczytalem ze na poczatku gry mozna aktywowac hard mode jalby komus bylo za latwo Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 biegam sobie po lesie a tam Spoiler drugi pijaczek z takim samym movesetem, no co to ma być nioh? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Robeeeeert! Jaka łatwa walka Cytuj Odnośnik do komentarza
meave 34 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Odkryłem, że w grze można biegać! "Oducz się Soulsów mówili, nic nie działa tak samo mówili" no i nie cudowałem, myślę sobie no to taka gra, sobie truchta na spokojnie, nie ma staminy itd. Pierwszy boss ten na koniu, no ubije jakoś, pomalutku xD i coś mi w ekranie ładowania migneło, że tu taka opcja jest, wchodze na walke, sprawdzam, ależ on za.pie.rdala ten Wilk:> Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Troche wstyd do tego sie przyznawac 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Co Wy macie z tym odkrywaniem sprintu jak każda ich gra to ma pod kółkiem czy co tam jest na innych platformach. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 A wiecie, że można pływać? A do tego machać w wodzie mieczem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Tak, wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Sprawdzam czy Kobik sie przyzna. Edytowane 25 Marca 2019 przez mugen Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Ale z tym konfetti to lipa jest, nie chce mi się tego farmić a jestem w miejscu gdzie byłoby to mocno przydatne Idol water Mill Spoiler Jest sens się bez tego naparzać w ogóle z tą chinka duchem co sobie tam coś brzdęka na instrumencie? Niby coś tam jej robię ale minimalnie Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 13 minut temu, mugen napisał: Sprawdzam czy Kobik sie przyzna. Amatorzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 4 minuty temu, messer88 napisał: Ale z tym konfetti to lipa jest, nie chce mi się tego farmić a jestem w miejscu gdzie byłoby to mocno przydatne Idol water Mill Ukryj zawartość Jest sens się bez tego naparzać w ogóle z tą chinka duchem co sobie tam coś brzdęka na instrumencie? Niby coś tam jej robię ale minimalnie W pewnym momencie bedzie mozna je kupowac u vendora. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 5 godzin temu, blantman napisał: 40 śmierci i nadal nie mogę kutasa przejść Pokaż ukrytą zawartość Boss na szczycie zamku. 2 fazy jakoś idą ale zostaje w 3 przeważnie z małą ilością HP i bez wskrzeszenia Ehhh to jest chyba ten słynny moment który następuje w każdej grze from. Moment w którym albo zacisniesz zęby i opanujesz do perfekcji mechanikę albo poddasz się:) Panie, ja przy nim chyba z 2-3 godziny spędziłem. W pewnym momencie miałem ochotę pada rozyebać, bo gnój zaskakiwał mnie w ostatniej fazie. Ale jak go w końcu pokonałem, to czułem się lepiej niż po jakiejkolwiek walce z Dark Souls czy Bloodborne'a. W ostatniej próbie byłem już tak skupiony że odbijałem wszystko nawet w powietrzu, skakałem mu po głowie jak małpa, petardami po oczach dawałem, no po prostu wszystkie znane chwyty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi