Wojtas1986 1 621 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Dobra Corwa przyfarmiłem troche 7 tykw, i ruszam na tą (pipi)aną motylice. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Do czego są te maski, które można kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) 17 minut temu, Wojtas1986 napisał: Dobra Corwa przyfarmiłem troche 7 tykw, i ruszam na tą (pipi)aną motylice. Klucz to bycie agresywnym i trzymanie się blisko..polecam spamować cios z dwoma obrotami. A przed iluzja chować się za słupami. Edytowane 26 Marca 2019 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Vaati rzucił kilka podpowiedzi - ta do grindowania bardzo przydatna imo: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Ja póki co nie oglądam nic, żadnych tipów itd. az nie skoncze samemu. Szkoda mi psuć sobie zabawy. Dlatego nawet ten pomijam a zaznaczę tylko ze od czasu Bloodborne nic mi tak nie siadło. Dziękuję dobranoc. Tykwa w moszne i jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Tak naprawdę to ten temat to jest jeden wielki tip. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 ziomeczki a jest tutaj później w grze dostępna jakaś opcja na respec? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) 52 minuty temu, Starh napisał: Do czego są te maski, które można kupić? Spoiler ja zbierzesz całość jednej maski bo to jej fragmenty są to będziesz mógł za kilka punktów skilla kupić punkt ataku który normalnie dostajesz tylko za zabicie bossa. Czyli ogólnie przekoksować postać na new game plus bo zanalazłem tylko 2 fragmenty maski a jestem chyba dosyć daleko. A i podobno to 5 albo 6 pkt skilla na jeden punkt ataku więc duzo farmienia . Edytowane 26 Marca 2019 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Help Jak do kurwy nedzy wejsc do tego NPC gdzie mozna nakarmic karpia... Mam juz przynete itd. Mam zabic Smoka zeby odblokowac przejscie? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Genichiro padł za 4 razem. Wyje.bista walka, najlepsza w jakiej brałem udział w grach FS Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 1 minutę temu, XM. napisał: Ukryj zawartość Genichiro padł za 4 razem. Wyje.bista walka, najlepsza w jakiej brałem udział w grach FS Jesscze nie udało mi się go pokonać ale walka epicka ostra wymiana Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Zdecydowanie jest to goty tego roku - system walki choć banalny jest perfekcyjny, system poise, potyczki z bossami, momentami przy parry czuje się jakbym grał w MGR(te dźwięki ), no sorry kochane DMC ale nie macie szans w tym roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Ech nawyki z soulsow/bloodborne daja sie we znaki xd nie ma juz takich ramek nietykalnosci i bolesnie to odczuwam poki co. Wczoraj ogr mnie poniewieral dobre pol godziny bo lapal mnie nawet w czasie uniku dzisiaj do jakiegos pancura na koniu dotarlem i poki co 3:0 dla niego. Pytanko czy ten amulet/naszyjnik co nam dala babcia w chacie to jest side quest czy glowna os fabularna? Bo w hubie go oferowalem i przenioslo mnie do jakiegos wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 7 minut temu, Grabek napisał: Ech nawyki z soulsow/bloodborne daja sie we znaki xd nie ma juz takich ramek nietykalnosci i bolesnie to odczuwam poki co. Wczoraj ogr mnie poniewieral dobre pol godziny bo lapal mnie nawet w czasie uniku dzisiaj do jakiegos pancura na koniu dotarlem i poki co 3:0 dla niego. Pytanko czy Ukryj zawartość ten amulet/naszyjnik co nam dala babcia w chacie to jest side quest czy glowna os fabularna? Bo w hubie go oferowalem i przenioslo mnie do jakiegos wspomnienia. Ukryta lokacja z paroma bossami Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 49 minut temu, Grabek napisał: Ech nawyki z soulsow/bloodborne daja sie we znaki xd nie ma juz takich ramek nietykalnosci i bolesnie to odczuwam poki co. Wczoraj ogr mnie poniewieral dobre pol godziny bo lapal mnie nawet w czasie uniku dzisiaj do jakiegos pancura na koniu dotarlem i poki co 3:0 dla niego. Pytanko czy Ukryj zawartość ten amulet/naszyjnik co nam dala babcia w chacie to jest side quest czy glowna os fabularna? Bo w hubie go oferowalem i przenioslo mnie do jakiegos wspomnienia. Dzięki za spoiler z bossem. Co do pytania- podobno side quest. Ja jeszcze żadnego bossa na oczy nie widziałem a 17 godzin na liczniku Póki co ubiłem 4 mikrobossów, czyszczę ile się da i powoli doskonalę system bitki. Od samego początku nie gram w Sekiro jak w soulslike, podejście typu 'nowe tenchu' sporo mi dało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 to co @Square banujesz masorza bo zacytował spoiler? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Ta pysda zayebana węzooka z 2 paskami w zatopione dolinie - dojadę Cię śmieciu kiedyś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 11 minut temu, XM. napisał: Ta pysda zayebana węzooka z 2 paskami w zatopione dolinie - dojadę Cię śmieciu kiedyś. Przeyebana jest tak samo jak ten typ z włócznia z długa nazwa w ashinie Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 30 minut temu, ragus napisał: to co @Square banujesz masorza bo zacytował spoiler? Słucham? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Jakiś patch wyszedł mały Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Fajne to Sekiro, takie nie za trudne. Tylko że narazie to ja gó.wno widziałem, bo pokonałem raptem dwóch mini-bossów. Ale setting w jakim dzieje się ta przygoda, wertykalność świata, motywy stealth i to że nie ma paska staminy, sprawiają że na ten moment jestem zachwycony. Zobaczymy dalej czy się nie odbije bo z grami typu soulsborne doświadczenie mam niewielkie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Spoko. Przynajmniej nie będziesz musiał się wstydzić, że pierwszy wystawiasz swoją kopię gry na PT Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Ta porada z dzwonem od Vaatiego niezwykle pomocna. Lubię takie ukryte mechaniki gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Typ z błyskawicami, nie mam siły. Nie dojadę go, także gra chyba idzie do kosza. (pipi)e to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 140 i biorę z miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi