XM. 10 821 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Te krople sakury warto trzymać na później czy oddać szczylowi żebym mieć więcej wskrzeszen? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) @Rozi - a, no to o tym mówiłem właśnie Edytowane 26 Marca 2019 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) VOLDO TY KÓRVO Jeszcze ten usmieszek hóia ;( Edytowane 26 Marca 2019 przez XM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 5 minut temu, XM. napisał: Te krople sakury warto trzymać na później czy oddać szczylowi żebym mieć więcej wskrzeszen? Oddałem jak tylko mogłem. Do tej pory, a jestem zaraz przed końcem, nie było żadnej konsekwencji. Myślę, że można oddać spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Miał/ma ktoś z Was glitcha z miejscówką Zamek w Ashina ? Pokonałem Byczka Fernando i zrobiłem teleport do bazy, i teraz brama jest zamknięta z obu stron (tam gdzie się toczyło walke z bykiem), na szczęście czekpoint (Zamek w Ashine) się pojawił w opcji podróży. W sumie to nic do gry nie wnosi ... Edytowane 26 Marca 2019 przez S_600 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 1 minutę temu, S_600 napisał: Miał/ma ktoś z Was glitcha z miejscówką Zamek w Ashina ? Pokonałem Byczka Fernando i zrobiłem teleport do bazy, i teraz brama jest zamknięta z obu stron (tam gdzie się toczyło walke z bykiem), na szczęście czekpoint (Zamek w Ashine) się pojawił w opcji podróży. W sumie to nic do gry nie wnosi ... Chyba to spatchowali, bo wczesniej byl peszek i gra zbugowana na amen. No nie przemysleli tego xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 @Bansai Spoiler Jestem na Sowie, dużo jeszcze pogram czy już zbliżam się do końca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Od wczoraj siedzę na genichiro i nie mogę aż mnie palce bolą ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Hmmmmm hmmmmm (pipi)a nie no po prostu nie Spoiler Małpa Koniec na dzisiaj ale spoko idzie. Btw czy ktoś robił quest dla pana w Spoiler Lochu Ja go zrobiłem chyba w całości bo na końcu miałem Spoiler Walkę z nim i tym samurajem co mu go przyslalem. Czy to już koniec questach? Bo jak tak to troszkę (pipi)owe nagrody za tyle biegania:) Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Nie robiłem tego questa, robiłem inne i mogę Cię pocieszyć że też były (pipi)owe nagrody. Tłumaczę sobie, że chodzi o historię Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 347 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Doszedłem do ostatniego bossa (ta dłuższa, prawilna ścieżka fabularna) i powiem Wam, że jest przej*bany. 4 kulki życia, co kulkę kompletnie nowe ataki, błyskawicznie regeneruje poise, trzeba parować w perfekcyjnym momencie jego ataki i nie ma nawet czasu, żeby się podleczyć. Nawet opcjonalni bossowie w Soulsach nie są aż tak trudni. Edytowane 26 Marca 2019 przez Josh Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Pomyslcie sobie co sie bedzie dzialo w DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 2 godziny temu, messer88 napisał: @Bansai Ukryj zawartość Jestem na Sowie, dużo jeszcze pogram czy już zbliżam się do końca? Takie 85% gry za tobą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Muszę przyznać, że jest to pierwszy souls gdzie psy mnie nie wkufiają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 1 godzinę temu, Josh napisał: Doszedłem do ostatniego bossa (ta dłuższa, prawilna ścieżka fabularna) i powiem Wam, że jest przej*bany. 4 kulki życia, co kulkę kompletnie nowe ataki, błyskawicznie regeneruje poise, trzeba parować w perfekcyjnym momencie jego ataki i nie ma nawet czasu, żeby się podleczyć. Nawet opcjonalni bossowie w Soulsach nie są aż tak trudni. NIESAMOWITA WALKA. Dlatego pisalem ze tutaj gra autentycznie sie pyta gracza czy nauczyl sie w to grac. MAIERO, SEKIRO... I K*RWA JAZDA bez trzymanki Ale jest jeszcze jeden opcjonalny boss na tym etapie ktory mnie denerwowal, zginalem na nim mniej niz na prawilnym ostatnim ale mimo wszystko ta walka to byl lekki bullshit i mnie wkurzala. Mowa o... beast of hatred tam gdzie sie walczylo z Gyobu, typie na koniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Kolejnych dwóch mini-bossów pokonanych. Zdziwiło mnie, że jak skoczyłem z góry żeby zrobić na jednym z nich deathblow, a tu pojawiła się opcja rozmowy. No to gadam, coś tam farmazoni, że dostał cynk że spotka w tym miejscu tchórzliwego wilka, ale nikt się nie pojawił jeszcze. Po skończeniu dialogu musiało go oświecić, bo nagle wyciągnął katanę. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Boze ta ognista prostytutka... najgorszy technicznie zjebany Boss w tej grze @_@ Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) A ja już drugi dzień mecze genichiro kciuki bolą na dziś koniec czuje ze jutro go dojadę ;( jest postęp dochodzę do ostatniej fazy tej prawilnej Edytowane 26 Marca 2019 przez Banan91PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Ciekawe ile osob z tego tematu nie skonczy nie skonczy tej gierki i bede mogl je publicznie wysmiewac oraz wyzywac od lamusow i Januszy xD \o/ A tak powaznie to ja pierdole ten Boss o ktorym wspominal Bansai to jest jakis zart -_- Sam sie boje ze predzej TV rozbije niz go utluke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 5 godzin temu, wet_willy napisał: Ciekawe ile osob z tego tematu nie skonczy nie skonczy tej gierki i bede mogl je publicznie wysmiewac oraz wyzywac od lamusow i Januszy xD \o/ A tak powaznie to ja (pipi)e ten Boss o ktorym wspominal Bansai to jest jakis zart -_- Sam sie boje ze predzej TV rozbije niz go utluke. Zapisane - jak nie dasz rady temu bossowi to lepiej rezygnuj z admina, bo przez pociski od januszy i lamusów cały prestiż Ci w(pipi)i Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 7 godzin temu, Il Brutto napisał: Pomyslcie sobie co sie bedzie dzialo w DLC Licze na to ze jak wreszcie spodobala mi sie gra FS to nie odyebia maniany i tez pocisna z tematem dlc jak w innych swoich grach - tak ze 3 sztuki poprosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 @Bansai znowu urlop na gierkę wziąłeś widzę:) szkoda że się ukrywasz na Xbox live bym miał kogoś wśród znajomych dalej w sekiro niż ja. Jestem noobem totalnym ale prawie żaden z 18 znajomych nie przeszedł nawet 1 bossa bo atak mają 1. Ja wam powiem tak gra trudna i nie wybacza to fakt ale cholernie dużo walk można wygrać też sprytem i sposobem. To na plus bo w końcu jesteśmy Shinobi i trzeba sobie pomagać. 2 przykłady jakie wczoraj miałem Spoiler Orin udało mi się pokonać skacząc jej na głowę na początku walki i robiąc backstab. Przez to jeden pasek mniej na start. Na mnicha użyłem petard a potem popiołu. Do tego mortal blow i konfetti. Nie wiedział co go zabiło tak szybko padł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 36 minut temu, blantman napisał: cholernie dużo walk można wygrać też sprytem i sposobem. Spoiler Wczoraj walczyłem z Bykiem i trochę mnie wkurzało to bieganie za nim. Dało się w ogóle odbijać jego ataki? W końcu udało mi się go rozwalić, nieświadomie uderzając w pal na jego łbie przełamałem mu posture i nie musiałem zjeżdżać mu całego HP. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 2 minuty temu, Gumiś_JaGoDa napisał: Ukryj zawartość Wczoraj walczyłem z Bykiem i trochę mnie wkurzało to bieganie za nim. Dało się w ogóle odbijać jego ataki? W końcu udało mi się go rozwalić, nieświadomie uderzając w pal na jego łbie przełamałem mu posture i nie musiałem zjeżdżać mu całego HP. Spoiler nie dało ja latałem jak po(pipi)any po arenie i jakoś poszło xD a no i używałem petard jak było zbyt ciasno na ucieczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi