Wredny 9 452 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 @Josh to wbiłeś platynkę, czy nie? Bo te screeny g.. mówią No i jak z zakończeniami? Bo po liczniku czasu wnioskuję, że nie przechodziłeś gierki kilka razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 347 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Do platyny długa droga, muszę przejść grę jeszcze 2 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 A mnie bije Pani Motyl... Pierwsza faza leci już gładko, prawie na perfect czasami, ale w drugiej za dużo się dzieje i nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Motylowa zdechła za drugim razem, najwięcej posture damage zadają jej ciosy po uniku. Na fantomy ziarenek trochę, a jak skacze, to walić z shurikena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Druga jest w sumie identyczna jak pierwsza nie liczac iluzji. Jak wuskakuje do gory to uzywaj shurikenow, sciaga ja na ziemie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Padła BIJACZ!!! Poszło coś koło dziesięciu prób chyba... Ogólnie mój styl walki lekko trąci serem, ale liczy się efekt I tak dobrze, że nie uciekłem się do wykupienia tej techniki Nightjar Slash - widziałem filmiki na YT, gdzie można ją dojechać spamując w kółko tym ciosem. Jestem z siebie dumny i lecę dalej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Ja pania motyl zaspamowalen sztuka walki,ja ja jako druga mialem,a mam trzy, mianowicie cos tam kruka(cien kruka?). Zaspamowalen ja tak,ze nic nie zdazyla zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Genichiro ty mendo jak tak się na Nim mecze to słabo widzę siebie dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 1 minutę temu, Banan91PL napisał: Genichiro ty mendo jak tak się na Nim mecze to słabo widzę siebie dalej ... Nom, mnie tez leje mocno. A zagram dopiero za dwa dni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Tez jestem na tej (pipi)ie , jedna kropkę raz zbiłem na jakieś 10 prób jutro lecimy dalej , elo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 To samo szmacisko.Byłem właśnie o mały kroczek od zakończenia drugiej fazy,ale za duża podjarka nastąpiła i straciłem to przez pazerność. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Ja jestem na etapie bez wyjścia w sumie mam minibossa w drodze do bossa. Mogę niby obejść go i walczyć z bossem ale wtedy dużo muszę czasu tracić za każdym razem. Spoiler Troszkę nie fair jest ten miniboss bo gankuje mnie ninja z kolegą. Nie wiem jak ich pokonać. Co do bossa to tatuś bardzo zły ale chyba już kominie pierwszą fazę. Tylko i tak jeszcze nie przeskoczyłem poza pierwsze kółko:) chciałbym tego ninje pokonać aby mieć łatwa drogę tam. Więcej zginąłem na nim niż na owo:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 6 minut temu, blantman napisał: Ja jestem na etapie bez wyjścia w sumie mam minibossa w drodze do bossa. Mogę niby obejść go i walczyć z bossem ale wtedy dużo muszę czasu tracić za każdym razem. Ukryj zawartość Troszkę nie fair jest ten miniboss bo gankuje mnie ninja z kolegą. Nie wiem jak ich pokonać. Co do bossa to tatuś bardzo zły ale chyba już kominie pierwszą fazę. Tylko i tak jeszcze nie przeskoczyłem poza pierwsze kółko:) chciałbym tego ninje pokonać aby mieć łatwa drogę tam. Więcej zginąłem na nim niż na owo:) pomagiera mozna po cichu zalatwic <protip> NG+ jest trudniejsze, plus jest opcja uczynienia tego trybu JESZCZE trudniejszym, Kosimazaki ty chory poyebie xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 347 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Moje zmagania z ostatnim bossem, bez żadnych tanich sztuczek. Można potraktować jako tutorial, a nuż się komuś przyda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 @Bansai Duzo Expa na NG+? Dostaje sie dalej Beadsy i Memories? Rozpracowalem juz Bossa na tej Arenie od kiedy zakumalem ze mozna praktycznie wszystko mu parowac/blokowac z tych atakow co maja z dupy Hitboxy... Brakuje mi 4 Beadosw zeby wbic maxa @_@ Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 5 godzin temu, wet_willy napisał: @Bansai Duzo Expa na NG+? Dostaje sie dalej Beadsy i Memories? Rozpracowalem juz Bossa na tej Arenie od kiedy zakumalem ze mozna praktycznie wszystko mu parowac/blokowac z tych atakow co maja z dupy Hitboxy... Brakuje mi 4 Beadosw zeby wbic maxa @_@ Znalazłeś te ukryte bo ja w lokacjach z 5 znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Dobre ploty nt. nowej gry FS. -Published by Bandi Namco-Fully open world-A bunch of kingdoms you can go to in any order-Get abilities from killing leaders of these kingdoms (Think like Mega Man in a way)-George RR Martin is one of the lead writers Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 od bierdolta sie od Martina i dajcie mu skończyć książki Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Gdybym nie pracowal teraz prawie 70h przez 7 dni to juz robil bym sobie drugie zakonczenie... Jak zyc T_T Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Nic mi nie mów- od poniedziałku może że 3h przegrane ;( po co było zmieniać pracę ehh. Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 38 minut temu, XM. napisał: Nic mi nie mów- od poniedziałku może że 3h przegrane ;( po co było zmieniać pracę ehh. Pewnie między innymi po to, żeby mieć więcej kasy na hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Ale wtedy hobby zaczyna na tym cierpieć i ewoluuje w stronę kolekcjonerstwa, jak u mnie np. Zbieram te gierki, ale brak czasu powoduje, że kupka wstydu rośnie. Wczoraj dotarłem na wielką arenę z pobojowiskiem, więc pewnie czeka mnie "koniuszy" - zrobiłem Quit, bo przed snem nie chciałem się wrukwiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Przecież on jest banalny. Trzymać się blisko, deflectować ciosy (można petardami ogłuszać), a jak odjeżdża, to przyciągać się do niego (pojawi się ikonka) i bić dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Wredniak nie wiem ktory rocznik jestes,ale mam dokladnie tak samo, moja na mnie krzyczy, ze gierki kupuje a w nie nie gram. Resident 2 lezy w second runie claire jako schery. Za to gierki FS maja u mnie fory, bo jestem ich fanboyem. Rocznik '84 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Wolałem przed snem nie próbować Dziś się nim zajmę. Ogólnie fajne jest to, że wzorem soulsów, wyjście z gry pozostawia nas dokładnie w tym samym miejscu, w którym staliśmy, więc szybki upload w chmurę i po ewentualnych porażkach można zaczynać bez powiększania zarazy.. @Szajka - rocznik '80, z RE2 mam podobnie, choć ja jeszcze przed Sherry, więc jesteś dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi