wet_willy 2 160 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 @estel Shurikeny I Subimaru bo zajebiscie sie nim farmi Flioletowych w Sanctuary Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Godzinę temu, estel napisał: Ok lezy bestia. Ale sie nameczylem. Raz zostalo mu 1 mm zycia do 3 fazy, ale przerwalem swoj sposob, bo myslalem ze tylko podbiegne i uderze i oczywiscie mnie rozwalil Ktore z ostatnich upgrade'ow wzieliscie? Stac mnie na dwa. Polecam Shadowrush, bossowie nie potrafia tego blokowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Pierwszy raz dzisiaj włączyłem grę i pierwsza walka z Spoiler Owl Zamiast robić to co poradniki kazały włączył mi się agresor bo w sumie wy(pipi)ane dzisiaj mam. Wygrałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Godzinę temu, Szajka napisał: Pany kiedy odblokuje mi sie okienko obok itemow,a pod sztukami walki i co tam wlasciwie sie odblokowuje? ninpo... a odblokuje sie po walce na szczycie zamku Ashina Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 3 fazy genichoro na szczycie ashina to lekkie przegiecie,ubilem jego dwie fazy tracac wszystkie estusy,ale nie zuzywajac odrodzenia i mnie wyjasnil piorunami. Bardzo tanie to,jakbym wiedzial,ze bedzie trzecia faza to bym inaczej walke toczyl,oszczedzajac tykwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 (edytowane) Tych bezglowych siepac od razu? Bo znalazlem juz dwoch ale mnie terrorem kladli. Teraz mam pare sztuk konfetti i nie wiem czy marnowac na proby czy wrocic do nich kiedys tam e: no jednak wroce kiedy indziej xd terror zjada na momencie, proszek gunwo daje a konfeti mi szkoda poki co Edytowane 29 Marca 2019 przez Grabek Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Dzisiejsza branża i jej "dziennikarze" https://www.forbes.com/sites/davidthier/2019/03/28/sekiro-shadows-dies-twice-needs-to-respect-its-players-and-add-an-easy-mode/#6ea53dd01639 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Rage quit byl. Grindowalem i farmilem zloto zwiedzajac sobie hirate. Fioletowy ninja gdzie sie zdobywalo sie ulepszenie, zabil mnie gnojek i 2600 senow poszlooo...zbieram 5000 na maske,nie wiem po co ale zbieram. Musze wygrindowac shadowrusha bo genichiro mnie wkurza i blokuje progress. Pykne w czolgi by ochlonac. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Następny Boss padł Spoiler Monk w fountain Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Kek, ta walka, a wlasciwie kamera w studni xd widze ze giereczka od FROM nie moze sie obyc bez takiego „ficzera”. Jak wyslalem tego Andrzeja spod studni do podziemiow to okej? Jest z nim jakis quescik? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 On mi zniknął po pokonaniu Studziennika, miałeś z nim w dialogu jakieś inne opcje do wyboru oprócz jednej? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Kogo zabijać dla zamaskowanego jegomościa po walce z Gyoubu? Mam listę, ale chodzi mi też ilu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Wystarczy jednego ubic zaraz za idolem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Z tej Listy Szczurów wystarczy jednego? Ale kogo dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 29 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 5 minut temu, Il Brutto napisał: Wystarczy jednego ubic zaraz za idolem. Kogoś zaraz za bramą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Ta, chyba wystarczy jednego karła w kapelutku zniszczyć i kolega będzie zadowolony. Godzinę temu, Rozi napisał: On mi zniknął po pokonaniu Studziennika, miałeś z nim w dialogu jakieś inne opcje do wyboru oprócz jednej? No właśnie nie, ale poszedłem tam gdzie go wysłałem i Marian co tam siedzi mi podziękował za kogoś do badań. Za pierwszym razem jak go spotkałem to dał mi list z opisem kogo by ode mnie potrzebował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Wspomnienia z walk z szefami rozumiem od razu absorbować dla zwiększenia siły i nie zbierać na później? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Dzisiaj odrazu rzuciłem się na pijoka i 3 razy poległem, więc stwierdziłem że najpierw zrobię co innego, i tak doszedłem do Spoiler Gyoubu ,ten wytarł mną podłogę z 10 razy zanim opracowałem schemat jak go pokonać. Potem natychmiast wróciłem do pijaka i padł za pierwszym razem. Ta satysfakcja . Aż mi było smutno że musiałem skończyć sesje. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) 14 godzin temu, wet_willy napisał: @estel Shurikeny I Subimaru bo za(pipi)iscie sie nim farmi Flioletowych w Sanctuary Dzieki, tak wlasnie myslalem. dzis robie podejscie do ostatniego bossa @McDrive mozesz uzywac od razu Edytowane 30 Marca 2019 przez estel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 12 godzin temu, Grabek napisał: Tych bezglowych siepac od razu? Bo znalazlem juz dwoch ale mnie terrorem kladli. Teraz mam pare sztuk konfetti i nie wiem czy marnowac na proby czy wrocic do nich kiedys tam e: no jednak wroce kiedy indziej xd terror zjada na momencie, proszek gunwo daje a konfeti mi szkoda poki co Olej. Później odblokujesz sb parasolke a gdy ja rozwiniesz będziesz mógł ich rozwalić nie używając miecza i konfeti. Wczoraj tak rozwaliłem dwóch i przy okazji Szamanów. Z gezglowych lecą cukierki które się nie zużywają. Teraz mam Panią Monk? w tej krainie.Troche dziwne że najpierw spotykamy jej skażona wersję A i kupujcie sb duszki póki są za 10 złota. Później cena za nie rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregorius 480 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Tip ode mnie,może ktoś spróbuje w ciężkich chwilach których nie brakuje.W momentach desperacji podczas walk z bossami mi zadziwiająco pomaga...wyłączenie muzyki i pozostawienie jedynie odgłosów.Czuję czasem,że muzyka(notabene wspaniała)nakręca za bardzo tempo,zwiększając szanse na tragiczny błąd.Przy samych odgłosach skupienie przychodzi mi łatwiej.Stosował ktoś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Było to juz poruszane za czasow soulsbornow i cos w tym jest imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Większa immersja. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Ta czasami zdejmuje słuchawki tak samo w grach multi muzyka zawsze na zero Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Nie ma sensu kupowac duszkow. Nigdy nie kupowalem, a mam ich 999. I tak pozniej bedziecie chcieli troche pogrindowac i duszki beda same wpadac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi