Gość ragus Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 za(pipi)ista/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, wet_willy napisał: @mozi @ragus Macie zobaczcie sobie bo inaczej nie dacie rady Na razie (pipi)ek na koniu gryzie piach więc dam radę. Ogarnąłem kiedyś Ninja Gaiden 1 i 2 na MN to tylko kwestia czasu. Edytowane 30 Marca 2019 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 jezu nie wiem czy to ten je,bany pad od xboxa czy lag na tv albo mój dałn, ale kur,wica mnie już bierze od tego Jinsuke Saze za cholerę nie mogę wyczuć tego rytmu do parry Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 1 godzinę temu, ragus napisał: Ło kurła! Teraz to żeś pojechał A ja myślałem, że moje spamowanie toporkiem było serowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) Pytanko właśnie odkryłem źródlany pałac. Ile jeszcze mniej wiceej gry przede mną? Edytowane 30 Marca 2019 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Loko_PL 49 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 10 minut temu, XM. napisał: Pytanko Pokaż ukrytą zawartość właśnie odkryłem źródlany pałac. Ile jeszcze mniej wiceej gry przede mną? Spoiler Końcówka gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 To kolejne pytqnie - z tymi bezglowymi hoiami postac porusza zawsze tak wolno czy jak sie wezmie jakies go.wno to normalny movement się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Loko_PL 49 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Ale lokacja jest przepiękna i Spoiler trafia się tam na dosyć ciekawych osobników. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 5 minut temu, XM. napisał: To kolejne pytqnie - z tymi bezglowymi hoiami postac porusza zawsze tak wolno czy jak sie wezmie jakies go.wno to normalny movement się robi? Musisz mu dobrze naklepac i ta mgla opadnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Zabiłem tego demon of hatred, typowo bloodbornowa walka i przeciwnik jakby znajomy. Został mi tylko ostatni boss i widzę, że niezły skill check z niego. Do tej pory to największym skill checkiem był genichiro po nim już wszystko jakoś szło aż do teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Loko_PL 49 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 7 minut temu, XM. napisał: To kolejne pytqnie - z tymi bezglowymi hoiami postac porusza zawsze tak wolno czy jak sie wezmie jakies go.wno to normalny movement się robi? Jak wyżej, trzeba go mocno obić to mgła zniknie, ale najprościej to bić go tą fioletową parasolką. Gościu ginie szybciutko, a zawsze można się nią obronić w razie czego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Do tych bezgłowych to trzeba ich ataki brać na parry bo zwykły blok przepuszcza i buduje nam status Terror. Wpada się w takiego z Divine confetti i cukierkiem na atak i jest egzekucja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Miałem upierdliwą walkę z mini-bossem Jinsuke Saze Krew mnie zalewała, nie mogłem w ogóle odbić jego ciosów i po 20 próbach ustawiłem sobie parowanie pod X (kwadrat na PS4). Padł za drugim razem. Poleciałem od razu na dach do Genichiro i również przy drugiej próbie poległ. Oczywiście po chwili okazało się, że to nie koniec i dostałem wpjerdol, ale tak czy inaczej o niebo lepiej paruje mi się w taki sposób. Dobra gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 no właśnie też zastanawiam się nad zmianą przycisku do bloku, bo coś mi nie leży te L1 na padzie od x'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) . Edytowane 30 Marca 2019 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Nie no na 7 wloczniach sie meczyc troche sztryms xd mikiri counter i nie ma typa Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) Mniszka helga z halabarda xddd 3 życia xd przecież ja z poprzednią kórva się męczyłem, a miała jedno ehh. E: Zdechło szmacisko Edytowane 30 Marca 2019 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) Ta ku.rwa z piorunami będzie mi się śnic po nocach, no chvj mnie zaraz strzeli EDIT: Kur.wisko padło Edytowane 30 Marca 2019 przez Ins 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 2 godziny temu, Grabek napisał: Nie no na 7 wloczniach sie meczyc troche sztryms xd mikiri counter i nie ma typa Przez nierówność terenu (schody), czasami jego pchnięcia włócznią były nie do zablokowania i Mikiri tutaj nic nie zdziałał, tak samo jak atak, którym przeciągał po ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 9 godzin temu, ragus napisał: xdddddddd pisze petycje do from soft zeby kolejne walki z bossami w ich grach nie byly kolo zadnych schodow zeby ragoos nie serowal xd Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 8 godzin temu, ragus napisał: jezu nie wiem czy to ten je,bany pad od xboxa czy lag na tv albo mój dałn, ale kur,wica mnie już bierze od tego Jinsuke Saze za cholerę nie mogę wyczuć tego rytmu do parry To ten elitarny mobek na wierzy? Jeżeli tak to użyj przedmiotu na mniejsze obrażenia, podbiegnij do niego z toporem i spamu topor/uderzenie, bardzo szybko zabijasz jego postawę. W Hirata od gościa z beczki za łuski można kupić połowę maski, bądź technikę walki w tańcu. Co daje ta maska? Co lepiej kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Nie polowe tylko jedna z 3 czesci. Cala maska pozwala na konwertowanie skill pointow w Attack Power. Na cala maske potrzebujesz 19 Lusek i 5k Sen 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 8 godzin temu, Ins napisał: Ta ku.rwa z piorunami będzie mi się śnic po nocach, no chvj mnie zaraz strzeli EDIT: Kur.wisko padło super fajnie tylko jak juz chowasz w spoiler imie minibosa, ktore nic nie sugeruje, to badz konsekwentny w stosunku do kluczowych postaci (nie wazne, ze mniej wyeksponowanych) chyba prawdopodobnie niejako niemalze na pewno masz na mysli... Tomoe. Tak, mozna oczekiwac tej konfrontacji ale wciaz dzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 14 godzin temu, ragus napisał: xdddddddd To nie cziz, po prostu sie zgliczowal (chyba, ze masz metode, ale nie widac) . Ale mozna go bajerowac na schodach nawet bez tego. AI ma troche dziur Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 8 godzin temu, Rozi napisał: Przez nierówność terenu (schody), czasami jego pchnięcia włócznią były nie do zablokowania i Mikiri tutaj nic nie zdziałał, tak samo jak atak, którym przeciągał po ziemi. Pchniecia wlocznia (ze znakiem kanji, czyli chyba wszystkie) sa nieblokowalne, jedynie perfect deflect daje blok z wielkim pushbackiem i staggerem. Mikiri dziala nawet na schodach, raczej nie trafiales, albo robil sweepa. Trafione mikiri lapie na 180 stopni wertykalnie i horyzontalnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi