mozi 1 978 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Kurła czytam że tutaj już NG++++ a ja dopiero pijaka dojechałem XD Wy urlopy bierzecie na granie czy jak? Przecież to jest imposibru poświecać tyle czasu. Nawet w podstawówce czasem trzeba było się uczyć. I'm to old 4 this shit. 2 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 2 minuty temu, mozi napisał: Kurła czytam że tutaj już NG++++ a ja dopiero pijaka dojechałem ty no ja wiem że niektórzy tutaj biją mini bossów po kostkach kataną zwisając ze schodów, ale bez przesady xd Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Tylko full contact zero czajenia się. Albo ja albo oni. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 17 minut temu, mozi napisał: Kurła czytam że tutaj już NG++++ a ja dopiero pijaka dojechałem XD Wy urlopy bierzecie na granie czy jak? Przecież to jest imposibru poświecać tyle czasu. Nawet w podstawówce czasem trzeba było się uczyć. I'm to old 4 this shit. Godej mi więcej. Strasznie zniedzielniałem skilowo. Ja ebie. To wszystko przez granie w te wszystkie raki. Nie mialem tyle problemu z gierka od czasów Ninja Gaiden. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Ciekawe czy Blantaman przeszedl czy jednak doszedl tylko do ostatniego bossa Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 38 minut temu, mozi napisał: Kurła czytam że tutaj już NG++++ a ja dopiero pijaka dojechałem XD Wy urlopy bierzecie na granie czy jak? Przecież to jest imposibru poświecać tyle czasu. Nawet w podstawówce czasem trzeba było się uczyć. I'm to old 4 this shit. Po pierwszym przejsciu to na upartego mozna spokojnie przeleciec NG plusy w kilka godzin jak juz sie wie co gdzie i jak. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 @mozi Znam ten ból - ledwo się wygospodaruje te 1,5-2h dziennie i to już jest szaleństwo. Tym bardziej mnie cieszy, że dzisiaj nie zmarnowałem tego czasu na zdychanie, tylko załatwiłem sobie dwóch generałów (combo petardy + ichimonji ich po prostu psuje) i oczyściłem dachy zamku z loot demonem za pazuchą Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Uff, jak dobrze że nie mam żony i dzieci. I życia. Tyle wolnego czasu na giereczki 1 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Godzinę temu, kanabis napisał: Ciekawe czy Blantaman przeszedl czy jednak doszedl tylko do ostatniego bossa Został na ostatnim bossie i na razie odpuścił. Gierkę nadal mam i wrócę może kiedyś ... Na razie gram w co innego i się dobrze bawię a nie w(pipi)iam:) W niedzielę i wczoraj jeszcze kilka razy zjechałem do przedostatniej fazy i z raz do ostatniej. Progresu nie było to w sumie żal mi już czasu na grę a i irytacja tylko została Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Gierka pyknieta juz drugi raz , ostatni boss tym razem poszedl za 3 razem wiec elegancuziś. Zostala Shura co za tym idzie wszyscy bossowie wpadna i zulgradeowanie wszytskiego. Jaki farm spot polecacie? Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Szybko exp leci w fountain palace. Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Demon jednak padl jakims cudem. Jedno jest pewne, nauczony doswiadczeniem zrobie sobie backup savea z NG zeby nie atakowac DLC na NG+. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 U mnie ostatnie bosiwo zostalo. Ale jutro ogarne. Jakos kompletnie nie mam weny. Mogli 10 faz dac jeszcze. 1 Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Czyli soulsborn jednak lepsze sa. Tez mnie znuzenie ogarnelo Sekiro, za duzo bossow i ich form. U mnie stanelo na fountain palace na divine dragonie. Nie specjalnie chce mi sie go ubijac, moze za pare dni. Tak sobie mysle, ze zapowiedz Bloodborna 2 na next geny by mnie mocno nakrecila, baa chetnie Dark Souls 4 przygarne,nawet jesli tworzyla by go ekipa od DS2. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Akurat ten twoj jest latwy bo trzeba tylko skakac z drzewka na drzewko no i ma chyba jedna faze. Ogolnie walki na max dwie fazy sa spoko i mi sie podobaja ale te na 3 fazy albo wiecej to juz meczarnia, po prostu nuzy mnie taki dlugi pojedynek. Wyjatkiem jest Genchiro , fajny i spoko wywazony pojedynek. Ale ten ostatni jak zobaczylem ile jest kropeczek to No ale chu.j przejde nie wypada nie dokonczyc sprawy Cytuj
Szajka 408 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Wiem wiem,ze trzeba skakac i mu pioruny wracac,po prostu przy pierwszej probie mnie ubil i juz nie chcialo mi sie jeszcze raz podchodzic do niego. Za duzo tych walk z bossami i sub bossami jak dla mnie, w soulsach i bb bylo w mojej opini ideolo. Byla eksploracja i byli bossowie do tego ta aura tajemniczosci mnie wciagala, tutaj tego nie czuje. 1 Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Nie no w sumie to racja z tymi bossami, to juz jest meczace. Chociaz mogli im wyglad dla niepoznaki zmienic. Jednak falszywy mesjasz. Tez mi jeszcze tylko ostatni zostal ale ng+ nie zamierzam meczyc w najblizszym czasie, wymeczyla mnie za bardzo ta gierka. Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Ja wbiłem calaka i z chęcią przejdę sobie trzeci raz. System walki sprawia tyle frajdy, że pewnie co jakiś czas będę sobie wracać do tej gry. 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Uwielbiam te gre - wlasnie robie sobie ng++++, dodatkowo z zalozonym kuro's charm zeby bylo jeszcze trudniej i napier.dalam az milo - zaraz dojde do sowy i zero problemlow tak skill urósł hehe. Nawet nie chce mi sie grindiwac dla tego ostatniego pucharka tylko bede przechodzil gre tyle razy az wpadnie wystarczajaca ilosc expa. A w ng+++++ dowale jeszcze charm + demon bell. 3 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Po jakim szefie/ wydarzeniu w grze można kupować konfetti? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Jak mnie denerwuje Snake Eyes Shirafuji Macie jakiś serowy sposób na to dziadostwo? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Ja dopiero przy Genichiro. Całościowo mocno dalej klimacik Tenchu sie kojarzy, jakoś mimowolnie. Sztosik gierka i liżę sobie na spokojnie jak dobrego pierożka Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Pierwsza kulke zdejmujesz po cichu, druga ogluszasz fajerwerkami. Wystarczylo mi z 6 fajerwerkow i zdechl. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 12 minut temu, Il Brutto napisał: Pierwsza kulke zdejmujesz po cichu, druga ogluszasz fajerwerkami. Wystarczylo mi z 6 fajerwerkow i zdechl. To da się go jakoś na cichca podejść? Bo jak uciekam w lewą stronę to tam snajperzy na aggro a ten dziad na dole cały czas mnie szuka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi