teddy 6 854 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Tumblerina Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Mejm napisał: Z tej okazji przejde sobie ponownie jedynke na ps2 i dokoncze robienie submisji. 7 minut temu, Bzduras napisał: To jest chyba ten czas, gdy trzeba zrobić maraton z DMC - od jedynki do czwórki i DmC na deserek Ciągle nie mogę uwierzyć w to, że nie grałem w jedynkę -_- Niedługo też będzie maraton. Nawet dwójkę sprawdzę. Edytowane 11 Czerwca 2018 przez Wiolku Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) @_Be_ Juz pisałem w temacie o targach czemu tak napisałem - na początku myślałem, że ten typ w kapturze to Nero bo widziałem jego łapę, a ten z robołapą to nowa postać. Potem jak juz przejrzałem trailer drugi raz to zreflektowalem się. :fedora: Edytowane 11 Czerwca 2018 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) I tak każdy w pierwszych sekundach trailera myślał, że mamy do czynienia z DmC2 Ale jak Red Queen wjechała na ekran to miałem przebłysk świadomości, niesamowite uczucie. PO 10 LATACH 3 minuty temu, Wiolku napisał: Ciągle nie mogę uwierzyć w to, że nie grałem w jedynkę -_- Gameplay może się postarzał, ale klimat to kocur do dziś. 3 minuty temu, Wiolku napisał: Nawet dwójkę sprawdzę. Dwójka zebrała ogromy hejtu, bo nie była tak dobra i świeża jak jedynka, nie miała tego powera poprzedniej części, ale to takie 7-/10. Odświeżyłem sobie przy okazji marcowej premiery HD Collection. Krótkie, ale całkiem spoko doświadczenie. No i szanuję gierkę za to, że choć nie wyszło to próbowała czegoś innego niż oryginał. Edytowane 11 Czerwca 2018 przez Bzduras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Nie no, dwojka to był słabiak, najmocniejsze 4/10 w historii. Slasher, gdzie nie czuć ciosów? A na co to komu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Dzięki temu, że nie wyszło dostaliśmy następnie cudowne DMC3 a potem 4. Edytowałem poprzedniego posta gdyż na gamersyde trailerek w true 4k 60 fps. ponad 1 Giga do ściagania. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 4 minuty temu, SlimShady napisał: Nie no, dwojka to był słabiak, najmocniejsze 4/10 w historii. Slasher, gdzie nie czuć ciosów? A na co to komu. No nie wiem, mam inne odczucia. Cudownie być fanbojem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 17 minut temu, SlimShady napisał: Nie no, dwojka to był słabiak, najmocniejsze 4/10 w historii. Slasher, gdzie nie czuć ciosów? A na co to komu. Czru. Juz Lucią czy Trish gralo sie lepiej niz gunspam Dante. Poza tym DMD w dwojce to to spacerek po bulki. Oby to nowe cos mialo kopa bo mimo iz DmC bardzo mi sie podobalo to jednak wole Capcomowskie podejscie do tematu. Nie to bedzie po prostu the best of I, III i IV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 8 minut temu, Yap napisał: gunspam Dante Da się grać inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Godzinę temu, _Be_ napisał: Laseczka nazywa się Nico i jest cudowna <3 Okularki tak na -9 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Ten kawałek to niezła żenada xD ale w klimat starych DMC sie wpisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Godzinę temu, Mejm napisał: Okularki tak na -9 Że niby taka duża wada wzroku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 19 minut temu, _Be_ napisał: Ten kawałek to niezła żenada xD ale w klimat starych DMC sie wpisuje. no co ty, wez odswiez sobie OST jedyneczki. jest przekot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) Mówie ogólnie o kierunku artystycznym i wizualnym w tej serii, który od trójki jest strasznie tandetny. Pierwszu DMC faktycznie nie miał aż takiego odpustu. Edytowane 11 Czerwca 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Pierwszy to miał tylko klimat i rewolucyjny na swoje czasy gameplay. Grając w 2018 nie będąc fanem marki no to już konkretne retro jest gameplayowo. Muzyka kot, ale trójka i reboot nadal stoją twardo na podium w tej materii. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Pierwsze wrażenie średnie, ale jak zobaczyłem trailer drugi raz to już było jakoś lepiej, chyba musiał przywyknąć do nowego designu Nero. Czekam bardzo, mam nadzieję, że bedzie lepiej niz w DMC 4, które cierpiało na backtracking. Świetnie by bylo jakby wszyscy trzej bohaterowie mieli swoje własne, unikalne ścieżki. Tak czy siak, raczej day 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 17 minut temu, agst napisał: Świetnie by bylo jakby wszyscy trzej bohaterowie mieli swoje własne, unikalne ścieżki. Przed każdą misją wybór bohatera i w zależności od postaci inny przebieg fabuły To byłby sztos niesamowity. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 7 godzin temu, Mani napisał: @Wesker Ten? Ask and You shall receive @Bzduras Może być Zbyszku backtracking. Nie interesuje mnie to. Ja chce już grać. Wkońcu ta generacja zaczyna być interesting (powiedziane głosem Alberta Weskera). EDYTA: Tu juz TRUE 4K 60 klateczek http://gamersyde.com/download_devil_may_cry_5_e3_trailer_4k_60_-42280_en.html Dzięki to wygląda obłędnie na TV w 4K Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 @Wesker I know right? Can't Wait. A Nero mi przypomina Billy Idol Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Oby ta czesc byla mesjaszem i seria stala sie pelnoprawnym AAA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Trolluj sobie w CW ile dusza zapragnie, ale tutaj mam dla Ciebie poradę Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Ale będę siekł. Ten trzeci to na pewno Vergil? Pan Ciemności go zdradził? Czy Vergil odciął łapę Nero z dobroci serca? Na końcu trzy koksy połączą siły? Będzie Trish? Będzie Lady? Czy jak zwykle możemy liczyć na 20 chapterów? Czy DMD będzie na poziomie DMC3 czy DMC4? Czy będą klasyczne giwery? Czy będzie np. armata? Nero miał tą mdłą laskę. Zginęła? Żyje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 (edytowane) Ten trzeci to chyba ktoś nowy - Vergil nigdy nie miał ciemnych włosów (nawet w formie Corrupted), a zamiast Devil Bringera widać wydziarane ręce. Obstawiam, że będzie to jakiś przydupas synów Spardy, a Vergil pojawi się ponownie jako antagonista. Co do reszty pytań - tak, nie, tak, tak, tak, tak, bardziej intense, tak, nie, ch.uj wie, jak wcześniej. Oczywiście wróżę z fusów. Edytowane 11 Czerwca 2018 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi