Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Nie podobają mi się te elementy UI symulujące stłuczone szkło w rogach, za dużo miejsca to zajmuje i rozprasza. Poza tym wygląda sztywniutko
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Czekam z łapą w gaciach na gameplay od kogoś, kto potrafi grać w Devile edit: jeszcze nie obejrzałem do końca, ale tutaj jest normalna jakość i audio z gry edit2: meh, gość grał na auto Jednak ogląda się to i tak lepiej niż tamtego leszcza, co sam przyznał, że nigdy z DMC styczności nie miał. Edytowane 21 sierpnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Przed chwilą obejrzałem ten gameplay i jak dla mnie to tu wszystko gra jak należy muzyka robi robotę i ta jakość Capcom widać że idzie w baaaardzo dobrym kierunku. Przecież tu będą takie akcje odchodziły jak dorwę pada
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Motor będzie bronią (devil arm) Edytowane 21 sierpnia 20186 l przez XM.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Czyli szykuje się własnoręczne odtworzenie końcówki misji 14 z DMC3. Dawaj to demo dla ludzi człowieku edit: ten nowy trailer Jaki to będzie turborozpie.rdol, czekam na wersję w jakiejś dobrej jakości i dorzucę do posta premiera 08.03.2019 Edytowane 21 sierpnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l 1 godzinę temu, Bzduras napisał: premiera 08.03.2019 Najbardziej gorące pół roku, jakie kiedykolwiek widziałem - i to w większości miesiące oficjalnie "jesienno-zimowe": Wrzesień - Grudzień 2018: SPIDER-MAN, Shadow of the Tomb Raider, Red Dead Redemption 2, Spyro, Darksiders III, Fallout 76 Styczeń - Marzec 2019: Resident Evil 2 Remake, Anthem, Days Gone, METRO Exodus, The Division 2, Sekiro Shadows Die Twice i teraz DMCV... Ja prdl... takiego wysypu hiciorów to ja nie pamiętam. A nie liczę tu jeszcze tych wszystkich tasiemców od Acti/UBI/EA...
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l W zasadzie ta gra w 100% spełnia to czym miała być, i czego chcieli fani. Lekki cringe przy muzyce, zbyt dyskotekowej, żarty tez kiepskie, nie wiem czy w jedynce takie czerstwe tez dante pi,sgał. Jak będzie jakieś zamczysko to w zasadzie będzie dyszka. Cieszy powrót fryzjerek.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l 3 minuty temu, milan napisał: żarty tez kiepskie, nie wiem czy w jedynce takie czerstwe tez dante pi,sgał. W jedynce niekoniecznie (choć pamięć już nie ta), za to w trójce już jak najbardziej
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l 2 minuty temu, milan napisał: W zasadzie ta gra w 100% spełnia to czym miała być, i czego chcieli fani. Lekki cringe przy muzyce, zbyt dyskotekowej, żarty tez kiepskie, nie wiem czy w jedynce takie czerstwe tez dante pi,sgał. Jak będzie jakieś zamczysko to w zasadzie będzie dyszka. Cieszy powrót fryzjerek. W jedynce były suchary, ale raczej one-linery w niewielkiej ilości. DMC1 kładzie najmniejszy nacisk na fabułę i cut-scenki w całej serii (nie licząc dwójki, bo tam to już w ogóle olano temat sikiem poprzecznym), dopiero przy trójce zainteresowano się tematem i teraz mamy tego pokłosie. Ale IMO to bardzo dobrze, na to właśnie czekam od tych (pipi)ych 10 lat. Dzień kobiet... chyba zrobię swojej prezent i będzie miała cały dzień dla siebie do wykorzystania jak chce, hyhy
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l 10 minut temu, hav7n napisał: Koles walczacy motorem Japonce to zdrowe wariaty za to ich kochamy wymień mi zachodniego developera, który wpadłby na motor jako broń
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Znam grę, system sellera pewnej konsoli, o gościu który nie tylko walczył motorem.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l 17 minut temu, dr skrzynia napisał: za to ich kochamy wymień mi zachodniego developera, który wpadłby na motor jako broń
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Autor a, było. Do usunięcia Edytowane 21 sierpnia 20186 l przez Frantik
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l łoskubany, jak mnie zagiął! Edytowane 21 sierpnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l gameplay w najostrzejszej jakości https://www.gamersyde.com/hqstream_devil_may_cry_5_gc_gameplay_3-42676_en.html przecież ta gra roz(pipi)i tatuaże, mam nadzieję, że Bayo 3 da radę stanąć w szranki
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l 4 godziny temu, Bzduras napisał: premiera 08.03.2019 Tak teraz mnie tknęło... na końcu trailera jest 8.3.2019... Czy to czasem nie jest zapis amerykański? W sensie najpierw miesiąc, a później dzień? Bo "po naszemu" to tam jeszcze zera powinny być z przodu. Więc może jednak sierpień
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Teraz, Wredny napisał: Tak teraz mnie tknęło... na końcu trailera jest 8.3.2019... Czy to czasem nie jest zapis amerykański? W sensie najpierw miesiąc, a później dzień? Bo "po naszemu" to tam jeszcze zera powinny być z przodu. Więc może jednak sierpień Gamescom odbywa się w Niemczech, na żywo były nawet niemieckie napisy włączone, więc... Nie, definitywnie marzec