Opublikowano 21 sierpnia 20186 l No wygląd bohaterów ewidentnie im nie wyszedł. Chcieli, żeby było realistycznie, a wyszły im ryje, których lepiej nie spotkać na ulicy. Doczepiłbym się jeszcze do lokacji, za bardo to śmierdzi DmC. Cała reszta KOZAK. Motyw z dynamiczną muzyką niesamowicie pasuje do takiego gameplay'u, na DMD giereczka będzie brzmieć za(pipi)iście przy wysokiej ocenie za styl.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l jakiś łepek dostał się do test builda na xboxie i wali spoilery na twitterze xD a co do trailera, bardzo fajny, tylko coś mało k r ó l o w e j Edytowane 21 sierpnia 20186 l przez ragus
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l A nawet jeśli nie to nic się nie stanie, wszystko wskazuje na to, że Itsuno mówił prawdę i będzie to najlepszy Devil. Kurna, dałbym sobie uciąć sutki za demo
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l 13 godzin temu, dr skrzynia napisał: mam nadzieję, że Bayo 3 da radę stanąć w szranki Bayo będzie lepsze W ogóle faktycznie te pękniecia ekranu w rogach są irytujące.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Oj w ogole mnie nie interesowala ta giera. Zmieniam zdanie. Day one one.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l wiem, że było ale ten trailer jest niesamowity!!!!!! Capcom Najpierw uderzy RE2 kolekcjonerka a potem DMC (ciekawe jak tu będzie wyglądała kolekcj.) Edytowane 22 sierpnia 20186 l przez Wesker
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l 6 minut temu, dr skrzynia napisał: hnngnrrgr Liczę na nowe taunty, bo ten jest żywcem wyjęty z DMC4.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Wersja Metal Cover Devil Triggera: https://itunes.apple.com/pl/album/devil-trigger/1421031036?i=1421031399&l=pl I Casey: https://itunes.apple.com/pl/album/devil-trigger/1387376925?i=1387376930&l=pl
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l https://thumbs.gfycat.com/MeatyOnlyIndochinahogdeer-mobile.mp4 Wg mnie najlepszy moment trailera.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Nero Hawk Pro DemonSlayer Ciekawe, czy jest to akcja kontekstowa z bossem czy takie cuda będzie można wyczyniać wedle własnego widzimisię. Jeśli to drugie to ja już widzę combo videos od prosów Edytowane 22 sierpnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Godzinę temu, Bzduras napisał: Liczę na nowe taunty, bo ten jest żywcem wyjęty z DMC4. Jedyny problem tej gry - wszystko jest wyjęte z dmc4. Taunty, ataki i ruchy. Mi to ryba, ale mam nadzieje, ze dzięki temu te 4 lata developingu poszły na masę contentu - broni, bossów trybów i gra będzie molochem.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Też mnie zaczyna to gryźć. Nadal jednak Pan Capcom ma moje zaufanie i liczę, że pokaże mi rzeczy, nowe rzeczy, które rozpieprzą mi głowę na kawałki. Edytowane 22 sierpnia 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l 5 minut temu, XM. napisał: Jedyny problem tej gry - wszystko jest wyjęte z dmc4. Taunty, ataki i ruchy. Mi to ryba, ale mam nadzieje, ze dzięki temu te 4 lata developingu poszły na masę contentu - broni, bossów trybów i gra będzie molochem. No z DMC 4 narobili się tak, że zrobili polowę gry więc teraz uznali, że skoro ruchy i ataki byly okej to teraz zrobią drugą połowe gry.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l sorry za ciągłe gify, ale oh my oh my https://thumbs.gfycat.com/ThoseAssuredHammerheadbird-mobile.mp4
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, Bzduras napisał: Liczę na nowe taunty, bo ten jest żywcem wyjęty z DMC4. Ja się cieszę, że w ogóle będą. Lamusom z Ninja Theory jakoś się o nich "zapomniało". 5 godzin temu, Bzduras napisał: A nawet jeśli nie to nic się nie stanie, wszystko wskazuje na to, że Itsuno mówił prawdę i będzie to najlepszy Devil. Kurna, dałbym sobie uciąć sutki za demo Szczerze wątpię, że będzie lepszy od trójki, ale i tak zapowiada się na kawał potężnego slashera.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l 1 minutę temu, Josh napisał: Ja się cieszę, że w ogóle będą. Lamusom z Ninja Theory jakoś się o nich "zapomniało". A tak rozmyślałem sobie jakiś czas temu grając w DmC, że czegoś mi tu brakuje, dzięki za podpowiedź. 2 minuty temu, Josh napisał: Szczerze wątpię, że będzie lepszy od trójki, ale i tak zapowiada się na kawał potężnego slashera. Liczę na to, że będzie lepiej. Jak nie teraz to już nigdy.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Też bym chciał, ale strasznie ciężko będzie im przebić poziom Dante's Awakening. Dla mnie do dzisiaj najlepszy Devil i hack'n'slash w ogóle. Na pewno bym się nie obraził, gdyby DMC5 było tak samo trudne.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l 21 minut temu, Josh napisał: Też bym chciał, ale strasznie ciężko będzie im przebić poziom Dante's Awakening Ciężko =/= niemożliwie Poczytaj tematy o DMC3 na forach, głównie posty sprzed premiery. Do czasu dema srano na gierkę równo. 21 minut temu, Josh napisał: Dla mnie do dzisiaj najlepszy Devil i hack'n'slash w ogóle Z kontekstem zdania można się zgodzić, ale panie kolego królu złoty kierowniku... Udam, że tego nie napisałeś. 22 minuty temu, Josh napisał: Na pewno bym się nie obraził, gdyby DMC5 było tak samo trudne Chyba 99% ludu które czeka na ten tytuł liczy na to, że będzie wyżyłowany poziom trudności. Zgaduję, że Normal będzie pod jednostrzałowych każduli a od Harda w górę zacznie się prawdziwa zabawa.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l 48 minut temu, Bzduras napisał: Z kontekstem zdania można się zgodzić, ale panie kolego królu złoty kierowniku... Udam, że tego nie napisałeś. Nie rozumiem o co chodzi.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l 11 minut temu, Josh napisał: Nie rozumiem o co chodzi. Już tłumaczę. To jest hack'n'slash: To jest slasher: [/ + gameplay z dema od gościa, który coś ogarnia - widać nowe taunty, są całkiem za(pipi)iste.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l https://en.wikipedia.org/wiki/Hack_and_slash Slasher to jest Koszmar z ulicy wiązów albo Piątek trzynastego. U nas tak się przyjęło nazywać gry siekane ale poza naszym pięknym krajem wszyscy nazywają takie gry właśnie hack'n'slash. Edytowane 22 sierpnia 20186 l przez Josh