Skocz do zawartości

Devil May Cry 5

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wygląd bohaterów ewidentnie im nie wyszedł. Chcieli, żeby było realistycznie, a wyszły im ryje, których lepiej nie spotkać na ulicy. Doczepiłbym się jeszcze do lokacji, za bardo to śmierdzi DmC.

Cała reszta KOZAK. Motyw z dynamiczną muzyką niesamowicie pasuje do takiego gameplay'u, na DMD giereczka będzie brzmieć za(pipi)iście przy wysokiej ocenie za styl.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

jakiś łepek dostał się do test builda na xboxie i wali spoilery na twitterze xD

11a0z41yoih11.jpg

a co do trailera, bardzo fajny, tylko coś mało k r ó l o w e j

Edytowane przez ragus
Opublikowano
13 godzin temu, dr skrzynia napisał:

mam nadzieję, że Bayo 3 da radę stanąć w szranki

Bayo będzie lepsze :potter:

W ogóle faktycznie te pękniecia ekranu w rogach są irytujące.

Opublikowano (edytowane)

wiem, że było ale ten trailer jest niesamowity!!!!!! Capcom :D

Najpierw uderzy RE2 kolekcjonerka a potem DMC (ciekawe jak tu będzie wyglądała kolekcj.)

Edytowane przez Wesker
Opublikowano (edytowane)

Nero Hawk Pro DemonSlayer

Ciekawe, czy jest to akcja kontekstowa z bossem czy takie cuda będzie można wyczyniać wedle własnego widzimisię. Jeśli to drugie to ja już widzę combo videos od prosów :obama:

Edytowane przez Bzduras
Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Liczę na nowe taunty, bo ten jest żywcem wyjęty z DMC4.

Jedyny problem tej gry - wszystko jest wyjęte z dmc4. Taunty, ataki i ruchy. Mi to ryba, ale mam nadzieje, ze dzięki temu te 4 lata developingu poszły na masę contentu - broni, bossów trybów i gra będzie molochem.

Opublikowano (edytowane)

Też mnie zaczyna to gryźć. Nadal jednak Pan Capcom ma moje zaufanie i liczę, że pokaże mi rzeczy, nowe rzeczy, które rozpieprzą mi głowę na kawałki.

Edytowane przez Bzduras
Opublikowano
5 minut temu, XM. napisał:

Jedyny problem tej gry - wszystko jest wyjęte z dmc4. Taunty, ataki i ruchy. Mi to ryba, ale mam nadzieje, ze dzięki temu te 4 lata developingu poszły na masę contentu - broni, bossów trybów i gra będzie molochem.

:rotfl:

No z DMC 4 narobili się tak, że zrobili polowę gry więc teraz uznali, że skoro ruchy i ataki byly okej to teraz zrobią drugą połowe gry. 

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

Liczę na nowe taunty, bo ten jest żywcem wyjęty z DMC4.

Ja się cieszę, że w ogóle będą. Lamusom z Ninja Theory jakoś się o nich "zapomniało".

5 godzin temu, Bzduras napisał:

A nawet jeśli nie to nic się nie stanie, wszystko wskazuje na to, że Itsuno mówił prawdę i będzie to najlepszy Devil. Kurna, dałbym sobie uciąć sutki za demo :frog:

Szczerze wątpię, że będzie lepszy od trójki, ale i tak zapowiada się na kawał potężnego slashera.

Opublikowano
1 minutę temu, Josh napisał:

Ja się cieszę, że w ogóle będą. Lamusom z Ninja Theory jakoś się o nich "zapomniało".

A tak rozmyślałem sobie jakiś czas temu grając w DmC, że czegoś mi tu brakuje, dzięki za podpowiedź.

2 minuty temu, Josh napisał:

Szczerze wątpię, że będzie lepszy od trójki, ale i tak zapowiada się na kawał potężnego slashera.

Liczę na to, że będzie lepiej. Jak nie teraz to już nigdy.

Opublikowano

Też bym chciał, ale strasznie ciężko będzie im przebić poziom Dante's Awakening. Dla mnie do dzisiaj najlepszy Devil i hack'n'slash w ogóle. Na pewno bym się nie obraził, gdyby DMC5 było tak samo trudne.

Opublikowano
21 minut temu, Josh napisał:

Też bym chciał, ale strasznie ciężko będzie im przebić poziom Dante's Awakening

Ciężko =/= niemożliwie ;) Poczytaj tematy o DMC3 na forach, głównie posty sprzed premiery. Do czasu dema srano na gierkę równo.

21 minut temu, Josh napisał:

Dla mnie do dzisiaj najlepszy Devil i hack'n'slash w ogóle

Z kontekstem zdania można się zgodzić, ale panie kolego królu złoty kierowniku... Udam, że tego nie napisałeś.

22 minuty temu, Josh napisał:

Na pewno bym się nie obraził, gdyby DMC5 było tak samo trudne

Chyba 99% ludu które czeka na ten tytuł liczy na to, że będzie wyżyłowany poziom trudności. Zgaduję, że Normal będzie pod jednostrzałowych każduli a od Harda w górę zacznie się prawdziwa zabawa.

Opublikowano
48 minut temu, Bzduras napisał:

Z kontekstem zdania można się zgodzić, ale panie kolego królu złoty kierowniku... Udam, że tego nie napisałeś.

Nie rozumiem o co chodzi. 

Opublikowano
11 minut temu, Josh napisał:

Nie rozumiem o co chodzi. 

Już tłumaczę.

To jest

hack'n'slash:

20-1.jpg

To jest slasher:

devil_may_cry_5_gamescom_2018-4.jpg[/

+ gameplay z dema od gościa, który coś ogarnia - widać nowe taunty, są całkiem za(pipi)iste.