XM. 10 822 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 11 minut temu, aphromo napisał: Trzymam kciuki. Morele net no wydaja sie porzadni, nawet info ile ludzi kupilo itp. Chociaz powiem Ci szczerze, ze troche pozno sie "obudziles" jesli chodzi o stal. Nie wiem czemu, jakoś mi totalnie umknela ta wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Oj chodzi o to ze rynek w tej generacji, zwlaszcza na PS4, ze najlepiej specjalna/rozsadna kolekcjonerke zamowic jak wreszcie nieco siana jak tylko wrzuca oferty. Days Gone tez sprawdzalem, w ludzkiej cenie juz nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Zagralem w demko. Pierwsze wrazenie wtf? Jaki nieintuicyjny unik, namierzanie, kamera gdzie ten power? A teraz gram 4 raz i z kazdym razem jest coraz miodniej, zmienilem kamere jak mowiliscie troche sterowanie obczailem te poskramiacze i jest cudnie Czekam motzno. No i ta grafa i 60fps. Capcom fenomenalnie dostarcza ostatnio 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Grając w to demo poczułem się jak za czasów PS2 i pierwszym kontakcie z Dmc. Jest moc, jest intensywność, jest efektowny system walki, do wszystkiego przygrywają odpowiednie riffy, to są elementy gry, dzięki którym ta seria tak się wybiła. Gdzieś czytałem preview chyba RE2, w którym pisano, że część ekipy developerskiej, to fani oryginału, którzy w tamtych czasach byli jeszcze dziećmi. W przypadku DMC jest chyba podobnie. W Capcom zaczęli podejmować słuszne decyzję, no może oprócz, zapłać więcej a dostaniesz oryginalna ścieżkę dźwiękową. Zakup obowiązkowy wraz z RE2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Oby dodali tryb turbo nie chcę czekać na SE znowu 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 A ja bym chcial, zeby dodali stare stroje z poprzednich odslon Wiadomix teraz jest marketing i budowanie PR, ale kilka miesiecy po premierze byloby jak znalazl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 348 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 46 minut temu, YETI napisał: Grając w to demo poczułem się jak za czasów PS2 i pierwszym kontakcie z Dmc. Jest moc, jest intensywność, jest efektowny system walki, do wszystkiego przygrywają odpowiednie riffy, to są elementy gry, dzięki którym ta seria tak się wybiła. Gdzieś czytałem preview chyba RE2, w którym pisano, że część ekipy developerskiej, to fani oryginału, którzy w tamtych czasach byli jeszcze dziećmi. W przypadku DMC jest chyba podobnie. . Na pewno spora część ekipy tworząca nowe DMC to ludzie odpowiedzialni za DMC3. Czytałem, że wrócił chociażby kolo od cut-scenek, więc można oczekiwać spektaklu totalnego absurdu i efektowności urywającej dupę. 32 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Oby dodali tryb turbo nie chcę czekać na SE znowu 20 lat. Pewnie będzie dopiero w Special Edition pamiętam jak zacząłem grać w DMC4:SE lub DmC na turbo, to później już za cholerę nie potrafiłem się przestawić na zwykły tryb, bo wydawał mi się mega ślamazarny. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Pograłem w końcu w te demo grało się świetnie. Bardzo dobrze gierka chodzi na zwykłym PS4. Aż mi się zachciało w Ninja Gaiden pograć. Lubię gry które wynagrodzą mi spędzony z nimi czas, a DMC V i jego system walki na pewno taki będzie. Miałem już tego dmcv nie kupować na premierę bo jestem ubogi ale co zrobić. Początek tego roku jest po(pipi)any: Resident 2 DMC V Sekiro Mortal Kombat Dead Or Alive 6 Kingdom Hearts W zeszłym roku interesował mnie tylko Monster Hunter World. Uważałem i wszędzie pisałem, że ta generacja to porażka, że koniec branży. Gram 30 lat, a jestem jeszcze taki głupi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 To "nowe" demo o wiele fajniejsze. Ale i tak goliata zabiłem za drugim razem i to jeszcze lamiąc na odległość. I rączki można zmieniać. I coś wykupić. I więcej możliwości, bo skoki itp. No i za drugim razem od razu czułem, że jestem lepszy. No i zamówiłem na Xa. Ale trzeba przyznać, że mam sklerozę (grałem tylko w DMC3) i tam naprawdę nie było checkpointów? Jakichś uleczałek? Druga sprawa - uniki. Jakoś mi się kojarzy, że było to prostsze, a nie ze 3 przyciski i uważaj bo zamiast uniku doskok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Na B rank jeden z tauntów Nero sprawia, że zakłada kaptur Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 9 godzin temu, Basior napisał: Ale trzeba przyznać, że mam sklerozę (grałem tylko w DMC3) i tam naprawdę nie było checkpointów? Była opcja Continue po zgonie, która rzucała Cię gdzieś wcześniej. Takich tradycyjnych czekpointów (zgiń-loading-jesteś lokację wcześniej) nie było. 9 godzin temu, Basior napisał: Jakichś uleczałek? Zielone orby są w każdej części gry, no i tak samo jak w demie w każdej części można znaleźć w trakcie misji fragmenty zielonych leczące trochę życia z miejsca. 9 godzin temu, Basior napisał: Druga sprawa - uniki. Jakoś mi się kojarzy, że było to prostsze, a nie ze 3 przyciski i uważaj bo zamiast uniku doskok. Tak samo, od niepamiętnych czasów - lock, gajga w bok, przycisk skoku. Nic tu się nie zmieniło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Dopiero za 10 razem skapnalem sie ze w walce z bossem leza uleczałki Sie zastanawialem co taki trudny ten boss. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Ja z kolei ucieszyłbym się z możliwości podkręcenia poziomu trudności w demku, bo jednak nie ma jak się wyszaleć 27 dni jeszcze Trza urlop bukować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Popatrzylem po necie i rzeczywiście. To w bayo był dedykowany przycisk od uniku. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Z dema coś przechodzi do fulla? Upgrady? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 1 minutę temu, devilbot napisał: Z dema coś przechodzi do fulla? Upgrady? 30,000 czerwonych orbów za save z dema. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 348 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 5 godzin temu, Bzduras napisał: Ja z kolei ucieszyłbym się z możliwości podkręcenia poziomu trudności w demku, bo jednak nie ma jak się wyszaleć 27 dni jeszcze Trza urlop bukować Dopiero co wykorzystałem 2 tyg. na RE i KH. Szef na pewno się ucieszy jak mu powiem, że za miesiąc znowu potrzebuję z tydzień wolnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 U mnie wystarczy od piątku do wtorku, 5 dni bez snu to już tak na krawędzi trochę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mate6 108 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Poza marnowaniem ręki jaki jest pewny sposób na uniknięcie tego tornada z brzucha Goliata? Czasem jest daleko ode mnie jak to zaczyna robić i nie widzę wtedy sposobu oprócz właśnie poświęcenia ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) 6 minut temu, mate6 napisał: Poza marnowaniem ręki jaki jest pewny sposób na uniknięcie tego tornada z brzucha Goliata? Tak, jest sposób: uciekasz z katedry jak tylko zrobi dziurę w ścianie. Ewentualnie kontra z charge attacku Gerberą, ale tutaj i tak tracisz łapę. Donguri dorwał się do dema Edytowane 11 Lutego 2019 przez Bzduras 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mate6 108 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 A jak robi to na placu? Jak inicjuje ten atak kiedy jest blisko to stoję za jego plecami i wydaje mi się, że wtedy mnie nie wciągnęło, ale jak jest daleko to kaplica. BTW, tak mi się spodobało to demko, że następną grą którą zacznę będzie DMC1 albo DMC3:SE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 1 minutę temu, mate6 napisał: A jak robi to na placu? Jak inicjuje ten atak kiedy jest blisko to stoję za jego plecami i wydaje mi się, że wtedy mnie nie wciągnęło, ale jak jest daleko to kaplica. Na placu wystarczy uciekać konsekwentnie w jedną stronę chyba - nie pamiętam, kiedy ostatni raz Goliat miał okazję aż tak się wykazać, żeby jeszcze na placu robić jakieś wygibasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mate6 108 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Teraz, Bzduras napisał: Na placu wystarczy uciekać konsekwentnie w jedną stronę chyba - nie pamiętam, kiedy ostatni raz Goliat miał okazję aż tak się wykazać, żeby jeszcze na placu robić jakieś wygibasy Hah no za pierwszym razem jak przechodziłem demo to na plac wszedł z 3/4 życia, ale już ogarnąłem system walki trochę to faktycznie z mniejszym paskiem. Teraz za każdym razem jak z nim walczę to raz, dwa razy ten atak na placu robi. No i zawsze uciekałem w lewą stronę, spróbuję w prawą. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Kozacki motor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 348 Opublikowano 17 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Poziom donguri to nie jest, ale starałem się. To będzie piękna giereczka do masterowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi