Bansai 11 198 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 Ostatni przedpremierowy stream organizowany przez Capcom: https://mixer.com/CapcomFighters Dante Gameplay, ale nie ogladam, pierdziele, wrzucam gdyby ktos byl jednak ciekaw. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 Co chwilę pokazują się japończyki i jakiś typ, mówią dwa słowa i znikają. Niezły stream Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 Nic nie oglądam od bardzo dawna, czekam na grę dekady 11 lat i szkoda psuć sobie rozgrywkę filmikami. 9 korva dni Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 Gra dekady wyszła 25 stycznia, ale DMC5 zapowiada się niemal równie dobrze. Paluchy już ostro rozgrzane przy demie, teraz tylko wytrzymać do premiery i nie nadziać się na spoile Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 Stream jak coś można oglądać, pograli w demo z Gamescomu i TGS, skipowali przerywniki itp. Szkoda, że typos grający Danteuszem lamił z początku, ale i tak wygląda to tak, jak sobie wymarzyłem 12 minut temu, Josh napisał: Gra dekady wyszła 25 stycznia Umówmy się, że takie rzeczy w tym temacie nie przechodzą, co? Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 Okej, więcej nie będę. Kocham DMC niemal tak samo jak Residenty i też strasznie czekam za nową przygodą potomków Spardy Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 Wiem, nie od dziś się znamy Generalnie poważny foruming w moim przypadku kończy się kropką, więc całą resztę możesz traktować jako mniej lub bardziej luzackie wypociny. No ale na tego Devila to czekam jak Jehowi na kogoś, kto w końcu powie "tak, zapraszam, chętnie porozmawiam o Jezusie" Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 Ten V to ciekawy typ się zapowiada ma mieć customizację tych stworów i gameplay nim mi się podoba bo nie jest tak wolny jak się wydawało. Cytuj
walek 96 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 Dla mnie ten V nie pasuje jako grywalna postać. Nie ma miecza, gnatów czy „magicznej” ręki. Jakby wyciągnęli jakiegoś Emo czarodzieja z Final Fantasy z jego wiernym towarzyszem Wroną, która robi za niego robotę. :) Oby epizod z tym panem był jak najkrótszy. Właśnie ściągnąłem DMC 4, aby rozgrzać sie przed „piątka”. Mam nadzieje, ze 8 dni starczy aby przejść. Nie orientujecie sie ile czasu przechodzi sie grę za pierwszym razem? Oby mniej, niż 20 godz. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 1 minutę temu, walek napisał: Właśnie ściągnąłem DMC 4, aby rozgrzać sie przed „piątka”. Mam nadzieje, ze 8 dni starczy aby przejść. Nie orientujecie sie ile czasu przechodzi sie grę za pierwszym razem? Oby mniej, niż 20 godz. Pytanie jak u Ciebie ze skillem, Devil Hunter w 12 godzin powinno śmignąć przy założeniu, że złapiesz system walki na średnim poziomie i pokręcisz się trochę w poszukiwaniu znajdziek czy robieniu misji pobocznych. 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 (edytowane) Godzinę temu, Bzduras napisał: Pytanie jak u Ciebie ze skillem, Devil Hunter w 12 godzin powinno śmignąć przy założeniu, że złapiesz system walki na średnim poziomie i pokręcisz się trochę w poszukiwaniu znajdziek czy robieniu misji pobocznych. W przypadku DMC 4 trzeba liczyc połowe tego czasu na przejście Dla mnie ten V nie pasuje jako grywalna postać. Nie ma miecza, gnatów czy „magicznej” ręki. Jakby wyciągnęli jakiegoś Emo czarodzieja z Final Fantasy z jego wiernym towarzyszem Wroną, która robi za niego robotę. Oby epizod z tym panem był jak najkrótszy. Tez mi jego styl na razie nie leży i boje się ze po przejściu pojdzie w dostawke jak to było z Trish i Lady w 4SE, ale jeśli chodzi o design typa to zaje.biscie mi leży - poważny hóiek z ksiażką do tego badassowy taunt z graniem na lasce ala na skrzypcach, no kórva czujesz moc. Edytowane 27 lutego 2019 przez XM. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 52 minuty temu, XM. napisał: W przypadku DMC 4 trzeba liczyc połowe tego czasu na przejście Mam nadzieję, że czegoś się nauczyli i drugi raz tak nie skiepszczą sprawy. Fajnie, że inna postać i zupełnie inny system walki, ale brak jakichś totalnie dedykowanych leveli i recykling bossów pociągnął devilowy potencjał z SSS na S i więcej nie wybaczę kitajcom takiej zagrywki. Chociaż kogo ja oszukuję, od kilku dni gram prawie wyłącznie w DMC4 i nadal bawię się wybornie Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 Ja przez ostatnie dni skonczylem Dante's Inferno [xd], Bayonetke 2 i MGR:R... no jestem tak przygotowany na to obszczane DMCV a tu jeszcze tydzien czekania xd Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 Czemu xd przy Dante's Inferno? Bardzo fajna gierka przecież. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 4 minuty temu, suteq napisał: Czemu xd przy Dante's Inferno? Bardzo fajna gierka przecież. wrecz zajebista, az do kosciola wyspowiadac wszystkie swoje grzechy mialem ochote isc po skonczeniu bo pierdole takie zaswiaty xd, ale jednak odstaje mocno jesli chodzi o dynamike przy takich grach jak bayo2 czy MGR stad 'xd'. ALE TA PAŁA SZATANA BYLA NIESAMOWITA, cala ostatnia walke bylem rozproszony przez te maczuge i jaja wielkosci pilek do bejsbola xd Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 Godzinę temu, Bzduras napisał: Mam nadzieję, że czegoś się nauczyli i drugi raz tak nie skiepszczą sprawy. Fajnie, że inna postać i zupełnie inny system walki, ale brak jakichś totalnie dedykowanych leveli i recykling bossów pociągnął devilowy potencjał z SSS na S i więcej nie wybaczę kitajcom takiej zagrywki. Oby w DMC5 nie było podobnego motywu, bo jeżeli dobrze kojarzę, to na którymś levelu V walczył z Goliathem dokładnie w tej samej miejscówce co Nero w demie... Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 Można sobie wybierać w misjach kim się chce grać choć nie we wszystkich da się grać każdym z tego co kojarzę. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 27 lutego 2019 Opublikowano 27 lutego 2019 2 godziny temu, Bzduras napisał: Mam nadzieję, że czegoś się nauczyli i drugi raz tak nie skiepszczą sprawy. Fajnie, że inna postać i zupełnie inny system walki, ale brak jakichś totalnie dedykowanych leveli i recykling bossów pociągnął devilowy potencjał z SSS na S i więcej nie wybaczę kitajcom takiej zagrywki. Chociaż kogo ja oszukuję, od kilku dni gram prawie wyłącznie w DMC4 i nadal bawię się wybornie Tworcy potwierdzili już, że nie będzie taniego recyklingu typu że każdą postacią musisz pokonać danego bossa w różnych misjach. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 28 lutego 2019 Opublikowano 28 lutego 2019 (edytowane) Jak głosi przysłowie "ufam, ale sprawdzam". Z drugiej strony patrząc na renesans Capcomu chyba warto dać im kredyt zaufania. 8 dni do ultramesjasza I kolejna ankieta od Capcomu, dotycząca dema: http://ark.dmc5.sgizmo.eu/s3/ Edytowane 28 lutego 2019 przez Bzduras Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 28 lutego 2019 Opublikowano 28 lutego 2019 Ostatni trailer: Ponoc sa spoilery wiec uwazajcie. 2 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 28 lutego 2019 Opublikowano 28 lutego 2019 Owszem, są. Ale jest i coś w tych spoilerach... Vergil confirmed Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 28 lutego 2019 Opublikowano 28 lutego 2019 Nie ma co ogladac, trzeba wytrzymać ten tydzień jakos :( Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 28 lutego 2019 Opublikowano 28 lutego 2019 1 minutę temu, XM. napisał: Nie ma co ogladac, trzeba wytrzymać ten tydzień jakos I tak się złamiesz w którymś momencie Cytuj
estel 806 Opublikowano 28 lutego 2019 Opublikowano 28 lutego 2019 Dzieki @Bzduras za spoilera - od razu mi hype skoczyl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi