Skocz do zawartości

Devil May Cry 5

Frantik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 28.02.2019 o 20:48, Josh napisał:

U mnie już tydzień wolnego zaklepany, będzie ostre szarpańsko :obama: 

To się dużo nie pomylili, bo w przypadku RE2 pokazali cholernie dużo. 

Ja również mam tydzień przyklepany wolnego, dzięki Capcomowi mam ostatnio sporo wolnego, najpierw tydzień na premierę RE2 a teraz DMC :D a w międzyczasie Dead or Alive 6 :D

ten FINAL trailer OMG! Końcówka niczym w zwiastunach od HIDEO :D coś niesamowitego

Edytowane przez Wesker
  • Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano

I ze niby do tego pedalstwa bede mial zabijac potwory w trakcie creditsow?

wtf xd

piosenka ladna, ale kompletnie nie pasuje jako motyw glowny do dmc

Opublikowano
Zostawcie sobie sejwa z demka, w pełnej grze każdy kto go posiada dostanie 30k czerwonych orbów na wejście.
Usunięcie dema = usunięcie save?

Dziś zagrałem pierwszy raz w Demo i chyba Sekiro poczeka sobie.

Gra się wyśmienicie (nie grałem w poprzednie części) ,super soundtrack i ta graficzka
Opublikowano

No Sekiro też zostawiam tym bardziej że trochę ochłonąłem i po głębszej analizie anulowałem pre-order. Sekiro poczeka na wakacje.

To 7 marca w nocy kogo widzę w Cameo Mode ? ^^

Btw. Nie wiem czy jest sens psuć sobie zabawę dodatkowymi Orbami i pakować od razu na Normalu postać. Przejdę jak zawsze od zera aż po DMD.

Opublikowano
1 minutę temu, devilbot napisał:

DMC V na bank będzie jedną z najlepszych gier tej generacji. Ale być graczem i anulować preordera Sekiro? :yao:

Bywa. Po za tym jestem pewien że po DMCV nie pezesiade sie szybko na coś innego

Opublikowano
24 minuty temu, devilbot napisał:

DMC V na bank będzie jedną z najlepszych gier tej generacji. Ale być graczem i anulować preordera Sekiro? :yao:

Co w tym dziwnego? Niektórzy nawet nie zamówili :lapka: Kolejna gierka od From, no lepiej być nieufnym.

Opublikowano

Ja jestem kupiony. Gier typu dmc czy metro jest mało. To nisza wśród zalewu badziewa i tasiemców wydeawanych rok w rok. Chociażby dlatego warto kupić tego typu gry. Ile gier pokroju dmc wyszło w tej generacji?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Starh napisał:

Ja jestem kupiony. Gier typu dmc czy metro jest mało. To nisza wśród zalewu badziewa i tasiemców wydeawanych rok w rok. Chociażby dlatego warto kupić tego typu gry. Ile gier pokroju dmc wyszło w tej generacji?

Hmmm dobre pytanie. Żadna ? Nie licząc remastera trylogii + 4 SE. A no i Bayo2

Edytowane przez cotek
Opublikowano (edytowane)

No właśnie. Dlatego mam nadzieję, ze gra odniesie sukces. Może wtedy zrobiliby remake 3.

Edytowane przez Starh