II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 No bo tylko tru gejmer bez innych obowiązków ma czas żeby ograc RE2 remake na milion sposobów i szukać poklasku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Może w ten sposób: From nauczyło się robić jedną grę i boję się, że Sekiro to będzie właśnie ta gra ubrana w płaszczyk czegoś nowego. Spoko, ale trochę mi się przejadła ta formuła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Teraz, Bzduras napisał: Może w ten sposób: From nauczyło się robić jedną grę i boję się, że Sekiro to będzie właśnie ta gra ubrana w płaszczyk czegoś nowego. Spoko, ale trochę mi się przejadła ta formuła. Brzmi jak Devil My Cry Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Tak jak formuła slaszerkow i mnie sie przejadła juz po DMC2. Sprawę naprawilo Ninja Gaiden ale ta marka to wiadomo gdzie obecnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 I gitara, gusta są jak parówy w majtach - każdy ma swoją i jest klawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Boszszsze ja się chyba muszę zahibernować, bo nie dam rady xd Edytowane 4 Marca 2019 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Dobrze że ta gra nie porwała demem, a i design nie zachwyca, na szczescie nie ma gotyckiego zamku na trailerze - nie ma konieczności day1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Mnie tam Demo porwało ale ciągle po głowie mi chodzi Sekiro a postanowiłem, że kupię jedna z nich i finito. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 5 godzin temu, Bzduras napisał: From nauczyło się robić jedną grę i boję się, że Sekiro to będzie właśnie ta gra Mam nadzieję. Dobre gry nie muszą się zmieniać czy Tetris się zmienił? Szachy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 (edytowane) Po prostu przejadła mi się ta formuła. Edytowane 4 Marca 2019 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Mi również, chociaż niedługo miną 4 lata jak gram w Bloodborne (ale czas zapieprza) i mogę w niego grać bez przerwy. To w nowym settingu z nowinkami już mi to może nie podejśc. Jestem pewniejszy DMCV niż Sekiro IMO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Ja tam o obie gry jestem spokojny. Na DMC po prostu mam większy hype, bo premiera bliżej i demo się przyjęło bez jelitówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Nie wiem jak Wy, ale chyba nawet bardziej niż na gameplay czekam na to, co scenarzyści nam zaoferują. Lore Devila nie jest wybitne, ale wciągnęło mnie jak bagno i prosta historyjka pod tytułem "dobre demony biją złe demony, żeby uratować świat" jakoś tak wbiła się w serduszko mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Tak jeszcze a propos Sekiro to imo nadchodza najlepsze soulsy - bez staminy, bez budowania buildow - szybka, skillowa rozgrywka. A teraz wracamy do GOTG 2 minuty temu, Bzduras napisał: Nie wiem jak Wy, ale chyba nawet bardziej niż na gameplay czekam na to, co scenarzyści nam zaoferują. Lore Devila nie jest wybitne, ale wciągnęło mnie jak bagno i prosta historyjka pod tytułem "dobre demony biją złe demony, żeby uratować świat" jakoś tak wbiła się w serduszko mocno. Imo dmc 1 i 3 bardzo dobre fabularnie. Ogólnie seria ma świetne lore, szkoda że tak zdalnione w dmc4 i 2. Liczę, że ta część będzie najlepsza fabularne z mega (pipi)nieciem i koncowym epilogiem rozwalajacym suty jak swego czasu poczatkowa scenka ze Sparda gdzie zawsze mam ciary. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Co było zdałnione w czwórce tak z ciekawości? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Liczę na kilka mindfuckowych zwrotów akcji Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 326 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Ja nie ukrywam, że dla mnie absolutnie najważniejszy jest gameplay. Nie dla fabuły spędzę w tej grze setki godzin, tylko dla masterowania ocen i wyciśnięcia wszystkich soków z systemu walki, chociaż wiadomo, scenariusz też mnie ciekawi, ot taka pyszna wisienka na tym grywalnościowym torcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Hype w tym temacie mi sie udzielil. W oczekiwaniu Bayo2 skonczone wczoraj. Preorder u Czezkiego zlozony. Teraz tylko wyczyscic kalendarz w piatek i szarpiemy. Przy kazdym Devilu powtarzam sobie, ze to bedzie wlasnie ten przy ktorym spedze 100+ godzin niczym przy starutkim Ninja Gaiden Black. Mam nadzieje, ze tym razem sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Obczaiłem filmik odpalający się po chwili pobytu na ekranie głównym dema. OMG Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: Co było zdałnione w czwórce tak z ciekawości? Pewnie Agnus Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Credo na plus, cała reszta na minus. Kolejne wejście do Demon World słabe, Nero jako syn Vergila dopełnienie wszystkiego glupiego w tej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 326 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Czwórka fabularnie to był taki sam filler jak DMC2. Poza wprowadzeniem postaci Nero nie wydarzyło się tam nic istotnego dla wydarzeń całej serii. Nie było też żadnego godnego antagonisty na miarę Mundusa, Arkhama czy Vergila. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Arkham i Arkham-galaretka w sumie też słabi byli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 4 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Lol, ale że Nero to syn Vergila to mnie ominęło nieźle xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi