Bansai 11 198 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Mam nadzieję, że każdy posiadacz gry oddalił kamerę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 17 minut temu, Bansai napisał: O jezusie Właśnie dostałem swoją kopię, idę orać po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Na każdym gameplayu widze albo asfalt albo jakieś rury ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 37 minut temu, milan napisał: Na każdym gameplayu widze albo asfalt albo jakieś rury ;/ Też się trochę boję tych lokacji, choć wiem, że tu przecież DIABEŁ tkwi w innych rzeczach. Chyba ogram to dopiero po odświeżeniu sobie trylogii (szczególnie jedynki, której praktycznie nie znam). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kolos28 282 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Mój znajomy już przeszedł pierwszy raz gierkę. Zajęło mu to ok 8,5h.Jest zachwycony i mówi, że dopiero teraz się zacznie granie ale on jest wariatem na punkcie DMC a wiec spodziewałem się takich oklasków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stinkmeaner 12 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Orientuje się ktoś, gdzie mogę dostać edycję deluxe w steelbooku jeszcze? Zamówiłem na morele.net i niestety dopiero dzisiaj raczyli mnie poinformować, że nie zrealizują zamówienia, bo ktoś poyebał stany magazynowe. A podstawowa wersja, jakaś taka za biedna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Godzinę temu, Stinkmeaner napisał: Orientuje się ktoś, gdzie mogę dostać edycję deluxe w steelbooku jeszcze? Zamówiłem na morele.net i niestety dopiero dzisiaj raczyli mnie poinformować, że nie zrealizują zamówienia, bo ktoś poyebał stany magazynowe. A podstawowa wersja, jakaś taka za biedna. w polsce nie da rady niestety, szukalem i nigdzie nie ma swoja droga tez gre skonczylem i smialo moge powiedziec ze jest to najlepszy slasher w jakiego gralem, a ostatnio odswiezalem sobie obie bayonetki, wszystkie dmc i MGR. DMCV po prostu gniecie cyce, to co sie pod koniec wyprawia powoduje ze miod wyplywa z ekranu. pora zabrac sie za nowe playthrough na poziomie Son of Sparda. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 A taki był sceptyk po revealu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 8 misja to jest najlepszy Devil May Cry drodzy koledzy! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 15 minut temu, Figaro napisał: A taki był sceptyk po revealu ;] W dniu 7.01.2019 o 22:13, Bansai napisał: Demko pewnie sciagne i przejde raz z ciekawosci bo za chooja nie wytrzymam. Bylem dosc negatywnie nastawiony po pierwszym trailerze, ale kurcze im blizej premiery tym bardziej sie jaram, pierwsze demko mocno pomoglo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Po revealu 90% community było sceptycznie nastawione i marudziło, że gra wygląda jak DmC 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 15 minut temu, Bansai napisał: typie, a Ty rozumiesz co oznacza "po revealu" ;* Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 26 minut temu, Figaro napisał: typie, a Ty rozumiesz co oznacza "po revealu" ;* no przeciez pierwszy trailer to byl reveal xd Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Zmienilem u V ataki pod l2 i r2, l1 czytanie książki i [] pod demona i teraz jest optymalnie - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 5 minut temu, XM. napisał: Zmienilem u V ataki pod l2 i r2, l1 czytanie książki i [] pod demona i teraz jest optymalnie - polecam. a jednak ja juz po pierwszej walce wiedzialem ze jak tylko otworza sie u niego nowe opcje to za chooya nie wyrobie na standardowych ustawieniach tv spot xd Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) Przeszedłem prolog i 2 misje i jak na razie szału nie ma. Gram na Ps4. Wkurzają ciągłe loadingi albo to ja skipuję cut-scenki i gra nie nadąża się ładować. Poza tym czuję input laga ale na moim sprzęcie gra pewnie działa 30-60 fpsów więc nie ma się czemu dziwić. Pozostaje mi czekać na Sekiro Edytowane 7 Marca 2019 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 @Bansai miałeś rację- poziom trudności Dante to jest kosmos. Nowe bronie gdzie jeszcze są dwie różne podstawy, 4 style postaci, masakra dla palców . Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Godzinę temu, XM. napisał: @Bansai miałeś rację- poziom trudności Dante to jest kosmos. Nowe bronie gdzie jeszcze są dwie różne podstawy, 4 style postaci, masakra dla palców . poczekaj az ostatnia bron białą odblokujesz xD to jest praktycznie 2,5 broni w jednym xdddddddd dla mnie dante to teraz: Nie moge sie doczekac az jakies dongurasy combo videa porobia, na pewno sporo podpatrze a w miedzyczasie cos tam samemu kombinuje Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 4 godziny temu, XM. napisał: 8 misja to jest najlepszy Devil May Cry drodzy koledzy! Po 12 misji aż się płakać chce ze szczęścia taka dobra ta gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Jestem już po kilku misjach i to jest dokładnie to na co czekałem. Już sam początek i wprowadzenie daje takiego kopa sam gameplay rozwija się dość szybko, tak samo jak kupowanie umiejętności (fajny patent z dostaniem dodatkowych czerwonych orbów za przejście demka). Postaci są świetnie przedstawione a fabuła zaczyna się rozkręcać ukazując to co w tej serii a zwłaszcza poprzednich częściach było atutami. Intro ingame jak w RE2 i silnik RE engine dają radę w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Dwie godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) jak wygląda kwestia poziomów? są jakieś odludzia, fajna, stara architektura, cokolwiek na co można powiedzieć "ale tu niepokojąco aestetycznie", czy tylko tereny miejskie itp. ? Edytowane 7 Marca 2019 przez nobody Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Już pierwsze misje pokazują klimat i nie tylko miasta ale architektury Ale ten HDR robi tu robotę Część umiejętności kupiłem choć większość to podstawy z poprzednich części. Wydaje się trochę łatwa a napewno łatwiejsza niż pozostałe części. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Miasto, kanały, lokacje ala ostatnie misje z dmc1. Przynajmniej do połowy gry gdzie jestem. Klimatu DMC1 nie ma i żadną część tego juz nie miała, ale czy to wada? Nie, bo wszystkie lokacje choć dupy nie ukrywają są na bdb poziomie, na pewno fajniejsze niż dmc3, różnorodności jak dmc4 tez nie ma, Ale to też nie jest wada. 2 minuty temu, Wesker napisał: Już pierwsze misje pokazują klimat i nie tylko miasta ale architektury Ale ten HDR robi tu robotę Część umiejętności kupiłem choć większość to podstawy z poprzednich części. Wydaje się trochę łatwa a napewno łatwiejsza niż pozostałe części. Podstawowy poziom trudności jest łatwy żeby więcej ludzi kupiło. Na DMD przeciwnicy mają 800% standardowego życia i zadają 800% damage. Będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi