Widget 306 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 7 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Na PC już modami straszą xd Goły V roz(pipi)ał system. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 (edytowane) Ja je.błem na początku jak Vergil wygłasza, myśląc o Dante "gdyby tamtego dnia nasze miejsca zostały zamienione" i tańczący z tym kapeluszem xd Edytowane 16 Marca 2019 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Dobra, SoS skończone i też wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 @wet_willy Tak, DMC jakoś w okolicach 2.0-2.2 mln sprzedał się w pierwszym miesiącu (ostatecznie lądując z 3 mln ltd.), dlatego dokładnie określiłem na premierę (czyli pierwsze 3 dni, tak jak podawał Capcom przy RE7/MonHun/RE2). Jeśli dobrze pamiętam ostatnie dane z ich raportu kwartalnego, to w pierwszym miesiącu oczekują 2.5-3 mln od DMCV. Capcom zresztą zawsze ładnie podaje wszystkie swoje wyniki, więc w kwietniu się dowiemy jak im poszło Też czekam na 6-kę już, ciekawe czy Itsuno przekaże komuś pałeczkę reżysera, bo samemu pewnie zajmie się sequelem do Dragon's Dogmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Niech przekazuje pałeczkę - trochę świeżości się przyda w fabule (ale nadal niech zostaje w Capcom jp a nie jakieś studia zachodnie) a Itsuno robi DD2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Niech robi nowe IP, a nie te nudne fantasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 347 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Chciałbym tylko przypomnieć, że jak ostatni raz przekazano komuś pałeczkę to wyszło DMC2, a kolejnym razem DmC. Jak DMC to tylko i wyłącznie od Itsuno. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 No tak, ale nie Itsuno a Kamiya zrobił najlepszego DMC więc chyba jednak nie tylko i wyłącznie Itsuno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Godzinę temu, Hendrix napisał: @wet_willy Tak, DMC jakoś w okolicach 2.0-2.2 mln sprzedał się w pierwszym miesiącu (ostatecznie lądując z 3 mln ltd.), dlatego dokładnie określiłem na premierę (czyli pierwsze 3 dni, tak jak podawał Capcom przy RE7/MonHun/RE2). Jeśli dobrze pamiętam ostatnie dane z ich raportu kwartalnego, to w pierwszym miesiącu oczekują 2.5-3 mln od DMCV. Capcom zresztą zawsze ładnie podaje wszystkie swoje wyniki, więc w kwietniu się dowiemy jak im poszło Też czekam na 6-kę już, ciekawe czy Itsuno przekaże komuś pałeczkę reżysera, bo samemu pewnie zajmie się sequelem do Dragon's Dogmy. Kazdy kto nie kupil nowki w folii ten pedau, prostak i yebany każul. Hrrr PTFU. Elo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 @Bansai No ja nie kupiłem nówki w folii Spoiler poszła prawilna cyfra na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 2 minuty temu, Hendrix napisał: @Bansai No ja nie kupiłem nówki w folii Ukryj zawartość poszła prawilna cyfra na premierę TAK TEZ MOZE BYC Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Alternatywne zakończenie goty Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 1 minutę temu, XM. napisał: Alternatywne zakończenie goty juz pisalem na resetera ale z wielka checia sie powtorze, ze dla mnie to zakonczenie jest kanonicze xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Josh 4 347 Opublikowano 17 Marca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 10 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Szanuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Na wyższych poziomach trudności ta opcja automatycznych prostych combosów też jest dostępna? Czy jeśli jest włączona to ocena za misję spada? Pewnie w ogóle nie powinno się na tym grać? Przy mieczu - Nero - w każdym możliwym momencie gazować L2? Żeby jak najwięcej ciosów w combie było mocniejszych? Chodzi o jak najszybsze napełnianie siły miecza : ) - kiedy to robić żeby było jak najbardziej efektywnie. Ja patrzę na Was - to nie wiem... mam poczucie, że jestem beznadziejny w tę grę, nic mi prawie nie wychodzi, dziwnie mi się gra tym Nero ;0 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Josh, to teraz wyloguj się do życia Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Szacunek jak stąd do Kansas, @Josh. Od trzech dni nie mogę zrobić Ski w M12 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 O jebaniutki o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 347 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 2 godziny temu, michu86- napisał: Na wyższych poziomach trudności ta opcja automatycznych prostych combosów też jest dostępna? Czy jeśli jest włączona to ocena za misję spada? Pewnie w ogóle nie powinno się na tym grać? Przy mieczu - Nero - w każdym możliwym momencie gazować L2? Żeby jak najwięcej ciosów w combie było mocniejszych? Chodzi o jak najszybsze napełnianie siły miecza : ) - kiedy to robić żeby było jak najbardziej efektywnie. Ja patrzę na Was - to nie wiem... mam poczucie, że jestem beznadziejny w tę grę, nic mi prawie nie wychodzi, dziwnie mi się gra tym Nero ;0 Asysta jest dostępna na wszystkich poziomach trudności, z tym że tak jak piszesz - nieco obniża ilość punktów za misję. Jeżeli tak Ci wygodnie to tak graj, o ile nie celujesz w oceny S to nie ma problemu. A Exceed u Nero po prostu musisz wyczuć, staraj się naciskać L2 (pojedyncze pyknięcie) idealnie w momencie kiedy kończysz dany cios czy combo, po kilku godzinach treningu powinno wchodzić elegancko. I nie przejmuj się, że coś nie wychodzi, w takie gry trzeba dłużej popykać, żeby było widać efekty. Z czasem combosy będą lepiej wychodzić, a jak ogarniesz taktyki na przeciwników, poznasz ich zachowanie czy ogarniesz jak się paruje niektóre ich ciosy to już w ogóle będziesz wymiatał Godzinę temu, XM. napisał: Josh, to teraz wyloguj się do życia Taki jest plan. Przez kilka ostatnich dni prawie nie jadłem i nie spałem, więc trzeba zrobić sobie teraz jakiś dłuższy detoks od gierek. A nie czekaj...platyna w Sekiro sama się nie wbije 56 minut temu, Bzduras napisał: Szacunek jak stąd do Kansas, @Josh. Od trzech dni nie mogę zrobić Ski w M12 To Cię pocieszę, że to jest najtrudniejsza misja do zrobienia oceny S, zarówno na DMD jak i H&H. Jak to zrobisz, to zrobisz wszystko inne. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) A da się z tym automatem zgarnąć S w misji, czy nie ma szans? Mocno się odbiłem od tej gry przy 1szej próbie ale się nie poddam Z tego co widzę w tym DMC max nota to S, a chyba w DMC3 to można było jeszcze zgarnąć SS i SSS - ale nie pamiętam bo to było mnóstwo lat temu :0 Edytowane 17 Marca 2019 przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 1 minutę temu, michu86- napisał: A da się z tym automatem zgarnąć S w misji, czy nie ma szans? Mocno się odbiłem od tej gry przy 1szej próbie ale się nie poddam Z tego co widzę w tym DMC max nota to S, a chyba w DMC3 to można było jeszcze zgarnąć SS i SSS - ale nie pamiętam bo to było mnóstwo lat temu :0 Z auto na S nie ma najmniejszych szans. Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Przez Was w sumie zrobiłem błąd, bo się naoglądałem, naczytałem - i chciałem wparować jak true boss na rewir, a jestem zwykłą pi.peczką a nie Demon Hanterem z piekła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 27 minut temu, michu86- napisał: Przez Was w sumie zrobiłem błąd, bo się naoglądałem, naczytałem - i chciałem wparować jak true boss na rewir, a jestem zwykłą pi.peczką a nie Demon Hanterem z piekła. Pograj sobie na auto, przejdz gre, potem sprobuj znowu, tym razem bez auto, moze jakies combosy zapamietales i sprobujesz uskutecznic sam, moze cos nowego ci wpadnie do glowy. DMC5 to nie jest gierka gdzie osoby z zerowym zapleczem w slasherach od razu sie odnajda i beda wymiatac, jednak jak poswieci sie te chwile na nauke to szybko ten trud zostanie wynagrodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 17 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Na auto? fuj najniższy poziom trudności i próbować. Gold orbów jest od hooya. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi