XM. 10 820 Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Jest dobrze, życzę 10x tyle i kolejna część wcześniej niż za 11 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Liczylem na 3 banki w pierwsze 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 343 Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Ważne, żeby Capcom było na tyle usatysfakcjonowane, aby sypnąć groszem na kolejną część. I tak samo w przypadku Resident Evil 2, sprzedaż tych gier zdeterminuje o losach obu serii i być może w ogóle o kierunku kolejnych gier developera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aphromo Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Zasluzony sukces, ale oczekiwałem więcej, bo tak naprawdę poza argumentem 'niszowy gatunek' to gra ma wszystko co trzeba by zostać hitem sprzedażowym,no może poza lokacjami. Taka potyczka z jednym psem to najlepszy imo boss fight tej generacji. Pomyslec, ze takie zloto powstalo bo ktoś wolal DMC niż Dragons Dogme. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 343 Opublikowano 25 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Wygląda turbo-grywalnie. Po Sekiro od razu wracam do giereczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Prawilnie przypominam, że od dziś Bloody Palace jest dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 A ja wczoraj przeszedłem grę na Sons of Sparda i ma dość, zbyt dużym casualem jestem żeby wyżej mierzyć. Ostatnia walka w grze wywoływała u mnie palpitacje serca i w(pipi)ienie, o ile jeszcze Dante vs Vergil przeszedłem przy pierwszej próbie, tak na Nero vs Vergil poszły mi z 4 złote kule. Ni (pipi)a nie potrafiłem V kontrować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 IMO ta druga misja jest własnie łatwiejsza. Z racji umiejętności postaci jest więcej możliwości do przełamania gardy przeciwnika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Uwielbiam grać Dante i moim nieszczęściem było to że próbowałem aktywować Devil Trigger za pomocą L1 grając Nero. No i tak rozpierdalałem sobie ręce xD 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Story of my life Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Ehh właśnie braciak mi napisał że nie ma leaderboardow.. . No to niestety nie będzie mi się chciało tego masterowac jak w DMC4. Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 621 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Wracam z roboty i rozwalam Nero, albo V Dante od DMC4 nie umiem grać Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Ukończyłem i ogólnie ok, system walki miody - swoboda w nim powala, jednak to co mnie boli to: - że 20% wszystkich misji to praktycznie sama walka z bossem - lokalizacyjne ta gra jest mocno przeciętna, jedna ze słabszych w serii, ponad połowę gry spędzamy w tej samej lokacji, która nie porywa Te 2 rzeczy bolą mnie najbardziej - skilla nie mam żeby masterować wszystkie poziomy i trofea, dla mnie taka mocna 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 343 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Przeszedł ktoś całe Bloody Palace wszystkimi postaciami? Właśnie skończyłem Sekiro, to sobie pyknąłem na szybko Nero i całkiem trudny wydaje się ten tryb. U Dante i V poleje się trochę potu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Na razie jeszcze nie, za mało czasu na granie po powrocie z urlopu Ale 70 floor jako Nero jest, pykane od czasu do czasu w przerwie od Sekiro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 343 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Dante i Nero pyknięci na S. Jest co robić, a ostatnie piętra to już 100% skupienia jak u najtrudniejszych bossów w Sekiro. W sensie nie że są aż tacy trudni, ale człowiek ma świadomość, że jak zginie to będzie musiał wszystko zaczynać od nowa, więc nerwy są. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Ja jak zobaczylem ze nie ma leaderboardow to nawet nie odpalalem - cały sens tego trybu dla mnie z biciem wynikow znikl wiec oddalam przejscie bp na daleka przyszlosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 343 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Ja to robię, żeby mieć 100% trofików i póki co przerwa z gierką. Ale ten brak leaderboardów to faktycznie lipa, w DMC4 fajnie to rozwiązali z podziałem na kraje, pamiętam że przez jakiś czas byłem na 1 miejscu w Polsce Zawsze to dodatkowa motywacja i sens, żeby dłużej pograć i bardziej się starać, nie potrafię zrozumieć dlaczego Capcom zrezygnowało z tego motywu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 343 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Dante, Nero i V na S, o dziwo wszyscy za pierwszym podejściem. Generalnie jak się zna cheesy każdej postaci, to można w miarę luźno skończyć bloody palace, tylko na samym końcu trzeba uważać, żeby głupio nie zginąć (jak mi boss na 101 etapie jednym ciosem skosił pół skali życia to się trochę osrałem, nie powiem że nie). Trzeba teraz wrzucić na ruszt coś casualowego, żeby się odstresować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 343 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 donguri na emeryturę? Ta końcówka Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 080 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Oficjalny soundtrack vinyl preorder LRG. W sprzedaży tylko jeden dzień.https://www.limitedrungames.com/products/devil-may-cry-5-soundtrack-vinyl-preorder?variant=14194303369269 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Ponoć nie będzie żadnego DLC? Bezsensu, bo widziałem na PC już mody, że można Vergilem grać. Pewnie wypuszczą Special Edition za rok czy dwa i będą sobie życzyli następne 200 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Godzinę temu, estel napisał: Ponoć nie będzie żadnego DLC? Bezsensu, bo widziałem na PC już mody, że można Vergilem grać. Pewnie wypuszczą Special Edition za rok czy dwa i będą sobie życzyli następne 200 zł... Tak twierdzi Matt Walker. Pewnie będzie tak jak mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 17 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Całkiem zgrabne retro serii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi