Szermac 2 743 Opublikowano 2 września 2019 Opublikowano 2 września 2019 Alee całe to oparcie fabuły o illuminackie shity i pop-kulturowe zepsucie było słabe na maks xD Cytuj
Paolo de Vesir 9 126 Opublikowano 2 września 2019 Opublikowano 2 września 2019 Wciąż jednak lekkostrawnie i przyjemnie. Scenariusz w takim DMC IV to był już niesamowity cringe-fest. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 września 2019 Opublikowano 2 września 2019 Nie było przyjemne. Poziom żenady wy(pipi)any poza skalę. Przy żadnej grze nie obracałem oczami jak przy gierce NT. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 2 września 2019 Opublikowano 2 września 2019 Same here. Po kilku chwilach gry, przełączyłem na Easy Mode, żeby chociaż skończyć w 4 godziny xd Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 2 września 2019 Opublikowano 2 września 2019 Muzyczka byla bardzo solidna w reboocie dmc. Ale cala reszta no taka na raz. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 2 września 2019 Opublikowano 2 września 2019 Mnie ta gra tak zniesmaczyła, że po kilku godzinach ją sprzedałem. Aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl. Jeno muzyka była mocarna. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 września 2019 Opublikowano 2 września 2019 To jest kawałek, a nie jakiś kombajn emo krajst! A tak serio, to standardowo - z gustem jest jak z dupą, każdy ma swoją. 1 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 2 września 2019 Opublikowano 2 września 2019 a to akurat zabawne bo własnie dla mnie DMC od japończyków to himalaje żenady jeśli chodzi o muzyke, design czy scenki i co ma combichrist z emo to (pipi) nie wiem Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 (edytowane) Skończyłem wczoraj. Ocena oczywiście to /10. Jak dla mnie trójka jest wciąż najlepszym DMC, nawet jeżeli system walki jest uboższy względem nowych części. Trzeba będzie wbić calaka, ale boję się, że będzie wymagało to ode mnie posiedzenia w void przez kilka h. Za czasów ps2 człowiek robił wszystkie misje na S, reset jak dostałem hita, a po latach grania w te wszystkie samograje to skill już nie ten. Polecacie jakieś forum/tutorial, żeby ogarnąć mechaniki? Jakoś nigdy nie czułem potrzeby, żeby zainteresować się jump cancel, ale chyba w końcu wypadałoby to ogarnąć. Miałem wskoczyć od razu na SoS, ale zacznę najpierw Human, żeby zebrać wszystkie sekretne rzeczy i przyzwyczaić się do nowych ustawień kontrolera. Na pewno zmienię ułożenie przycisków, bo nie da się robić wszystkich akrobacji na defaultowych. Edytowane 3 września 2019 przez 20inchDT Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 Polecam filmiki Josha na YT ;> Cytuj
Nyu 772 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 Ja zrobilem platynke bez ani jednego jump cancella Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 4 września 2019 Opublikowano 4 września 2019 Ja i tak z tej gry wywaliłbym V i jego te jego potworki. Kompletnie nie pokrywa się to z Nero i Dantem. Jako postać nawet go polubiłem ale gameplay nim odstaje od zayebistej reszty. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 4 września 2019 Opublikowano 4 września 2019 W 6 pewnie będzie jak w DBZ z Vegetą - Vergil stanie się dobry i będzie już normalnie uwzględniony w misjach fabularnych, a nie tylko dodany w edycji "super" jako dodatkowa postać. Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 No chętnie zobaczyłbym szósteczke z Vergilem, Dantem, którzy przedzierają się przez Klifota i walczą z jakimiś mega demonami + Nero na powierzchni też zmierzający do nich. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 Mogliby przy następnej część trochę uszczuplić ilość poziomów trudności, albo chociaż nie kazać nam ich przechodzić, żeby odblokować następny/dostać achievementa. Taki "Human" czy "Heaven or Hell" są zupełnie bezsensowne. W pierwszym przeciwnicy za szybko giną, żeby wbić pasek stylu, a drugi polega tylko na przebiegnięciu przez całą grę mashując przycisk odpowiedzialny za pistolety. 1 Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 Raczej możecie zapomnieć o 6 z Dante i Vergilem w centralnej części fabuły, bo "sons of Sparda saga" kończy się właśnie na piątce. Jeśli już to Nero będzie głównym bohaterem, względnie nowa ekipa chłopków. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 Szczerze mowiac juz 5 byla tak srednio zrobiona fabularnie i nieudolnie ciagnela watek Dante i Vergila, że kolejna część tylko i wyłącznie bez nich. Tylko Nero albo nowy bohater, i bez takiego gameplayowego gó.wna jak V. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 września 2019 Opublikowano 8 września 2019 Podziwiam typków co robią Bloody Palace jako V. Nie miałbym nerwów, żeby ogarniać jego ruchy. Mogli z niego zrobić normalnego kozaka jak Dante/Nero a wyszło jakieś summonowe szambo. Na początku niby grało się spoko ale jak zaczyna się więcej dziać na ekranie to ten model walki leży. Jest do wyćwiczenia ale i tak minus za to. Cytuj
Nyu 772 Opublikowano 9 września 2019 Opublikowano 9 września 2019 Dzieki za pozdro. To byl odpoczynek w porownaniu do D i N. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 13 grudnia 2019 Opublikowano 13 grudnia 2019 (edytowane) @Josh Jakich broni używałeś do zrobienia S w misji 10 na human? Zrobiłem sobie długą przerwę od gry, bo wkurzała mnie ta misja. Ciężko wbić punkty jak padają natychmiastowo. Zmienić na jakieś słabiej bijące bronie jak cerberus czy rękawice? Edytowane 13 grudnia 2019 przez 20inchDT Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 14 grudnia 2019 Opublikowano 14 grudnia 2019 Powiem Ci, że średnio pamiętam, ale na ogół korzystałem z pakietu: Rebellion, King Cerberus i Balrog. System podliczania punktów za styl w tej grze to jakaś porażka, niektóre walki lepiej w ogóle skipować (o ile jest taka możliwość oczywiście), bo mimo, że dajesz z siebie wszystko to czasem przeciwnicy zdychają tak szybko, że nie zdążysz nawet nabić wystarczającej ilości punktów, przez co ogólna średnia za dany segment zostaje zaniżona. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 grudnia 2019 Opublikowano 14 grudnia 2019 @Josh Wezmę się jutro za tę grę. Ogarnę moveset Cerberusa i rękawic i będę próbował robić combosy, które zadają najmniejsze obrażenia. Grałem mieczem i motorem, robiłem fikołki, taunty w górze, ale to nic nie daje jak motor ich składa na jednego strzała ;p Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 14 grudnia 2019 Opublikowano 14 grudnia 2019 Możesz jeszcze spróbować tego specjalnego taunta (tego za 3 mln. orbów). Co prawda sam z tego nie korzystałem, ale kojarzę że on jakoś szybciej nabija pasek stylu. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 18 grudnia 2019 Opublikowano 18 grudnia 2019 Panowie, walczac z pierwszym bossem mozna go rzucic w glab planszy, by rozwalil wieze. Pytanko, jak to zrobic? Niby wciskalem piache przy nim, jak ledwo dyszal, ale nie zalaczyla sie zadna animacja. Cytuj
Bzduras 12 531 Opublikowano 18 grudnia 2019 Opublikowano 18 grudnia 2019 4 minuty temu, bebbop napisał: Panowie, walczac z pierwszym bossem mozna go rzucic w glab planszy, by rozwalil wieze. Pytanko, jak to zrobic? Niby wciskalem piache przy nim, jak ledwo dyszal, ale nie zalaczyla sie zadna animacja. Jeśli to Twój pierwszy walkthrough to musisz mieć Buster Arm i zrobić nim charge attack gdy Goliath jest zestunowany, w trakcie kręcenia nim wyceluj w wieżę i patrz, jak ładnie się sypie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi