bebbop 282 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 2 minuty temu, Bzduras napisał: Jeśli to Twój pierwszy walkthrough to musisz mieć Buster Arm i zrobić nim charge attack gdy Goliath jest zestunowany, w trakcie kręcenia nim wyceluj w wieżę i patrz, jak ładnie się sypie. Yep, pierwsze podejscie. Naogladalem sie jutubow i tez chcialem w tak efektowny sposob spuscic mu lomot Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 To musisz mieć Bustera przy pierwszym przejściu. Nie pamiętam, czy masz go od początku, czy dostajesz dopiero w trakcie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Dokładnie. Nero dopiero bawi się łapką po pierwszym przejściu Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 318 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Świetna gierka. Idealna na szybkie ogranie w weekend, jeśli gra się na easy. Absurdalne i spektakularne akcje, za(pipi)isty design postaci i wrogów, rozbudowany system walki nastawiony na masterowanie i kilkukrotne ogranie tytułu. Niestety mnie szkoda na to czasu, ale kiedyś chętnie wrócę Bonusy po skończeniu fabuły też spoko, uwielbiam oglądać modele 3d postaci, broni itd. W ogóle dawno nie grałem już w coś tak bardzo będącego kwintesencją grania na konsoli. Non stop akcja, podział na krótkie levele, replayability i czysty fun bez łażenia po ogromnym świecie, zbieractwa i nudnych momentów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Mi też się podobało, gdyby nie zaległości growe to bym pyknął może drugi raz. 4 też mi się bardzo podobała. Muzyka w tej grze jest kozak, szkoda ,że jest jej tak mało. No i jednak granie V jest takie sobie dla mnie. Trzymam jeszcze na dysku bo wrócę pobawić się z wyższym poziomem trudności bo gra jest mega łatwa, tej kuli wskrzeszenia to użyłem chyba tylko raz, w walce z ostatnim bossem. Kiedyś dla takich gier kupowałem konsole właśnie. Teraz te różnice między platformami się zatarły. W sumie może trochę szkoda bo miało to swój klimat jednak obecnie jest wygodniej. Jest może trochę monotonie jeśli chodzi o lokacje ale bardzo mi to nie przeszkadzało. W sumie nawet bym o tym nie pisał gdyby inni nie zwracali na to uwagi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 4 minuty temu, Ukukuki napisał: Muzyka w tej grze jest kozak, szkoda ,że jest jej tak mało Czyżby ocenki za styl niskie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 A to czym lepszy styl tym więcej utworów w tle:P? No nie było u mnie jakoś tragicznie pod tym względem Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Może nie więcej utworów, ale gra ma dynamiczną muzykę w zależności od ocenki za styl i całkiem możliwe, że nie słyszałeś wszystkiego jak nie wchodziłeś w poziom S/SS/SSS Szkoda, że paczki z trackami z poprzednich części są za paywallem, bo Dante walący combosy pod Devils Never Cry to jest creme de la creme tego, czym stoi seria. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 741 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 (edytowane) Nie no, S-ki w tej grze wchodzą szybko (a SS i SSS nie włącza nic dalej), więc bez przesady. No i prawda, jak kupiłem Devils Never Cry, to już nic innego nie włączałem. PS. W statsach PS mam DMC5 na pierwszym miejscu w 2019: 130h. Edytowane 14 Stycznia 2020 przez Nyu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 4 minuty temu, Nyu napisał: a SS i SSS nie włącza nic dalej korwincoo.mp4 Oczywiście, że na SS i SSS muzyka również się zmienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Jak ja miałem Ski to mi się albo walka już kończyła albo ogarniałem tylko ekran ;p Zrobię kiedyś drugie podejście na wyższym poziomie trudności to pewnie walki dłużej trwają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 741 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 15 godzin temu, Bzduras napisał: korwincoo.mp4 Oczywiście, że na SS i SSS muzyka również się zmienia. Zwracam honor, ale IMO Devil Trigger ma bardziej zauważalne podczas orzgrywki zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Subhumana wrzuciłem, bo go lubię i był pod ręką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 741 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Dobra, panowie, to co? GOTY 2021 to DMC6? Na co liczycie? Ja na mhroczny klimat, pełen gotyków, zamków, lasów rodem z BB, który protagoniści traktują żartobliwie. Grywalni Nero, Dante i Vergil. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Najpierw niech wydadzą DLC wiadomo jakie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 619 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 No takie mroczne i mniej "błyszczące" DMC6 bym przytulił fest Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 341 Opublikowano 15 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2020 Mój typ numer 1 to oczywiście historia Spardy, czyli prequel. Te młotki w Capcom chyba same sobie nie zdają sprawy jaki to ma potencjał na za(pipi)istą grę. Plus dzięki temu w końcu byśmy sobie odpoczęli od Dantego i Nero. Ewentualnie nie pogardziłbym jakąś boczną historią Vergila. Obojętnie które, ale fajnie gdyby klimat był utrzymany w stylu DMC1: mroczne lokacje, bardziej horrorowy klimat, mniej wesołego pierdololo. Serio już mi zaczyna tego brakować w tej serii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 15 godzin temu, Nyu napisał: Dobra, panowie, to co? GOTY 2021 to DMC6? Na co liczycie? Patrząc na sprzedaż 5tki, to nie nastawiałbym się na wiele. Moim życzeniem jest to samo co w DMC5, byleby wreszcie fabuła byłaby dłuższa,bardziej rozbudowana itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Ja bym chciał zobaczyć to, co działo się między zakończeniem trójki a jedynką, czyli Vergil idący solo na Mundusa . Kur.wa, jakie to by mogło być mocarne, od kiedy skończyłem trójkę myślę o takiej części/spin-offie. Ta historia napisała by się sama, niech tylko któryś z kumatych scenarzystów postawi pierwsze znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Może lepiej nie, bo jak gra miałaby być ciągle w "piekle", to lokacje by wyglądały monotonnie jak ten (pipi)y qliphoth Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Mundus to madafaka, pewnie nie siedział pod chumrką całe dnie tylko w jakimś kozak qurwa pałacu. I cyk, już mamy gotowy pomysł na setting. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 741 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 2 godziny temu, aph napisał: Patrząc na sprzedaż 5tki, to nie nastawiałbym się na wiele. Moim życzeniem jest to samo co w DMC5, byleby wreszcie fabuła byłaby dłuższa,bardziej rozbudowana itp. Serio było źle? Bo ja kojarzę tylko niusy, że sprzedaż powyżej oczekiwań i że DMC wchodzi do bastionu głównych marek Capcomu. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 34 minuty temu, Nyu napisał: Serio było źle? Bo ja kojarzę tylko niusy, że sprzedaż powyżej oczekiwań i że DMC wchodzi do bastionu głównych marek Capcomu. 2.7M to tyle, a taka jest potwierdzona sprzedaż, to tyle ile Horizon ZD zrobił w tydzień. Brak DLC, którego content już jest w plikach gry, to potwierdza. Absolutnie nie nastawiałbym się na szybką kolejną odsłonę serii, Capcom teraz będzie zbierać zaskórniaki z late dippersów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 741 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Z drugiej strony DMC5, co widać po lokacjach, chyba nie miał jakiegoś ogromnego budżetu - pewnie się nastawiali na taką sprzedaż, przecież to nisza. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Gdybym miał obstawiać, to postawiłbym na DMC5 Special Edition na next genach, później nowa część. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi