Opublikowano 7 kwietnia 20204 l Kupiłem w cyfrze i dostałem czerwone orby. W wersji pudełkowej nie ma tego bonusu czy jest w formie kodu? Zastanawia mnie czy to taka zachęta do zakupu cyfrowych wersji. drugie pytanko: tez tu combichrist daje muzę?:) Edytowane 7 kwietnia 20204 l przez grzybiarz
Opublikowano 7 kwietnia 20204 l 37 minut temu, grzybiarz napisał: Kupiłem w cyfrze i dostałem czerwone orby. W wersji pudełkowej nie ma tego bonusu czy jest w formie kodu? Zastanawia mnie czy to taka zachęta do zakupu cyfrowych wersji. Chyba tylko do cyfrówek dodają, zresztą to i tak nie ma absolutnie żadnego znaczenia, bo x razy tyle zarobisz grając w gierkę. 38 minut temu, grzybiarz napisał: drugie pytanko: tez tu combichrist daje muzę?:) Nie, ani jednego utworu od nich nie ma na OST.
Opublikowano 16 września 20204 l Troche slabo, ze pewnie znowu beda chcieli 60$. Ms jednak rozpiescil darmowymi upgrejdami
Opublikowano 16 września 20204 l Będzie osobna kampania dla Vergila, czy zmiana "tylko" postaci i ciosów?
Opublikowano 16 września 20204 l 5 minut temu, Ludwes napisał: W 4k niby tylko 30 klatek na PS5, słabo. W 4K z RT, 4k chyba będzie przy 60 klatkach bez RT. Teraz, SlimShady napisał: Będzie osobna kampania dla Vergila, czy zmiana "tylko" postaci i ciosów? Standard dla SE. To samo.
Opublikowano 17 września 20204 l No i pięknie wjedzie. "Ale Bzduras, to golenie graczy!" - wiem, choć w przypadku tej serii moja wełna jest gotowa na ostrza golarki. Dawać mnie to!
Opublikowano 17 września 20204 l Na razie to w ogóle nie zanosi się na to, że SE trafi na pecety. W trailerach jest mowa tylko o PS5/XS.
Opublikowano 17 września 20204 l Vergil theme battle będzie dostępny w poniedziałek. Po trailerze podoba mi się.
Opublikowano 17 września 20204 l 6 godzin temu, Bzduras napisał: Na razie to w ogóle nie zanosi się na to, że SE trafi na pecety. W trailerach jest mowa tylko o PS5/XS. A to nie dotyczy tylko pudełek?
Opublikowano 17 września 20204 l Nie, na PC trafi tylko DLC z Vergilem do piątki. SE nie pojawi się na tej platformie w ogóle, a przynajmniej tak wynika z notek prasowych Capcomu.
Opublikowano 17 września 20204 l Niech dadzą SE to w formie płatnej łatki z DLC i będzie ok. Ekskluzywność na RT to poroniony pomysł.
Opublikowano 18 września 20204 l 15 godzin temu, Ukukuki napisał: Niech dadzą SE to w formie płatnej łatki z DLC i będzie ok. Ekskluzywność na RT to poroniony pomysł. Dlatego nie kupuję tego. Zobaczymy jak się Capcom zachowa, ale jeżeli SE w ogóle nie trafi na PCty i nie dostaniemy trybu Turbo i nowego poziomu trudności to niech się wypchają.
Opublikowano 18 września 20204 l 25 minut temu, Soul napisał: Będzie możliwość UPy jak ktoś posiada podstawkę|? Wątpliwe.