łom 2 026 Opublikowano 21 czerwca 2022 Opublikowano 21 czerwca 2022 Ja nie mówię o rangach (w Definitive Edition można odpalić hardcore mode i jest praktycznie wszystko naprawione) tylko o systemie walki. Przytrzymuje się triggery i masz prosty dostęp do 3 różnych broni które mieszasz do woli. Moim zdaniem system walki w DmC jest o wiele prostszy i bardziej intuicyjny dla nowych graczy niż ten w 3/4/5. Cytuj
Bzduras 12 763 Opublikowano 19 października 2022 Opublikowano 19 października 2022 Jakość się sprzedaje Cytuj
Gość Nyu Opublikowano 19 października 2022 Opublikowano 19 października 2022 Sprzedaż żadnej gry nie napawa mnie tak pewnego rodzaju dumą, co Devila. Może to akcyjniak, może efekciarski, ale: - Dziwaczny, japoński, durny - Nieintuicyjne, wymagające nauki i przyzwyczajenia sterowanie (w dodatku trzema postaciami...) - Absolutnie growe, arcade'owe podejście A jednak kupują <3 Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano czwartek o 20:57 Opublikowano czwartek o 20:57 Ale mi pikawa zajebała, jak zobaczyłem w Ogólnych temat Devil May Cry XD 1 Cytuj
Josh 4 823 Opublikowano czwartek o 21:04 Opublikowano czwartek o 21:04 Sorry, że narobiłem nadzieję na DMC6 Cytuj
Zwyrodnialec 1 726 Opublikowano czwartek o 21:22 Opublikowano czwartek o 21:22 W DMC6 to te dziady będą wyglądać tak Cytuj
Josh 4 823 Opublikowano wczoraj o 07:19 Opublikowano wczoraj o 07:19 Strzelam, że jeżeli już coś się ruszy w temacie DMC, to po prostu zrobią remake jedynki. A prequela ze Spardą to pewnie już nigdy się nie doczekam Cytuj
XM. 11 033 Opublikowano wczoraj o 09:07 Opublikowano wczoraj o 09:07 12 godzin temu, Josh napisał(a): MAM nadzieję, że przed tym jak skynet nas zajebie to chociaż z rok nam da pooglądać swoje dzieła w tej postaci. Co do kolejnego dmc to bym się zesrał na remake jedynki z systemem walki z nowych części, a klimatem jedynki. Tylko musieliby grę wydłuży. Minimum dwukrotnie bo jest za krótka. Dmc3 remake i wreszcie grywalny etap jak się zjeżdża motorem z temennigru też bym przyjął Cytuj
Zwyrodnialec 1 726 Opublikowano wczoraj o 09:12 Opublikowano wczoraj o 09:12 Z jedynki to do wyjebania te etapy gdzie się pływa, lot samolocikiem też zbędny i dwójkę by poprawili zamiast tego gniota w którym można tylko strzelać. Cytuj
XM. 11 033 Opublikowano wczoraj o 10:06 Opublikowano wczoraj o 10:06 52 minuty temu, Zwyrodnialec napisał(a): Z jedynki to do wyjebania te etapy gdzie się pływa, lot samolocikiem też zbędny i dwójkę by poprawili zamiast tego gniota w którym można tylko strzelać. tak - plywanie do wymiany, etap z samolotem mozna zastapic, ze to Trish kieruje, a my na skrzydłach walczymy z demonami - jest sporo akcji ala bayonetta ktore mozna wcisnac do serii bo zawsze te najbardziej ekwiblibrystyczne momenty musialy być w formie cutscenki. Cytuj
Josh 4 823 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu I niech zrobią Dante takiego jak w DMC4, bo jednak og to był trochę sztywniaczek. Cytuj
Jukka Sarasti 400 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 52 minuty temu, Josh napisał(a): I niech zrobią Dante takiego jak w DMC4, bo jednak og to był trochę sztywniaczek. Ja z całej serii najbardziej lubię właśnie inkarnację z jedynki - ironiczny zabijaka na robocie, a nie wyszczekany żartowniś z trójki i dalszych części. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi