Skocz do zawartości

Devil May Cry 5

Featured Replies

Opublikowano

Ja to liczę na lokacje pokroju etapów z nightmarem  w dmc1. Muzyka i klimat jak z horroru i chodzenie z "latarka". Oj działo się.

W sumie tak oglądałem materiały z tej gry że pomimo lokacji z demka  niewiele kojarzę więc jestem otwarty i spokojny o wszystko w tej grze.

Edytowane przez XM.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 118,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Najprościej powiedzieć, że na Ziemi, w każdym przypadku są to miejsca fikcyjne i nie bazujące na żadnych realnych odpowiednikach, w realiach w których przejście między światami ludzi a demonów nie jes

• BrandonLee_z_TheCrow
    BrandonLee_z_TheCrow

Dobra, to może moja pierwsza opinia na tym forum. Devil May Cry 5 to chyba najlepsza gra, w jaką grałem od lat. Serio. Jak napisał jeden z recenzentów: "maksimum gry w grze". Urzekła mnie ta z lekk

Opublikowano
14 minut temu, milan napisał:

Mysle o statku w dmc1 i wiem że można zrobić fajne miejscówki.

Przecież ten statek był tragiczny.

Opublikowano

Ja wiem rozi że ty grałeś w to w 2018, ale w 2001 robiło mocno, i tak to pamiętam.

Opublikowano

Jak zrobić žeby grać w czwartek całą noc i później pójść do roboty XD

Opublikowano

Na pewno nie kłaść się na "chociaż 2h", bo wtedy kaplica.

Opublikowano
4 minuty temu, cotek napisał:

Prześpij się przed północą kilka godzin, idź pobiegaj czy coś :ragus:

Opublikowano
13 minut temu, cotek napisał:

A co to za problem żetona zajebać? 

Opublikowano

No i właśnie zajebie żetona jak to pięknie ująłeś xD Posiedze dłużej w poniedziałek, jak już będę na Dante must Die huehue xD

Opublikowano

ale beka, potrzebują narkotyków do grania w gry

Opublikowano

Acha to się nie zrozumieliśmy xD myślałem, że za(pipi)ać żeton w kontekście tego grania i pracy to znaczy, wziąć na żądanie urlopik xDD

Opublikowano
30 minut temu, milan napisał:

Na pewno nie kłaść się na "chociaż 2h", bo wtedy kaplica.

No coś Ty, te chociaż dwie godziny bardzo dużo daje, a jak gość robi na czterobrygadówce gdzie organizm rozregulowany to tym bardziej.

Opublikowano

Jutro koniec emberga na recki, trzeba zrobić sobie bana na internety :notsure:

Opublikowano
Teraz, Popi napisał:

No coś Ty, te chociaż dwie godziny bardzo dużo daje, a jak gość robi na czterobrygadówce gdzie organizm rozregulowany to tym bardziej.

Zależy, ja np. po krótkim spaniu czuje się jak go,wno. Organizm dostaje nadzieje na odpoczynek i nagle mu brutalnie przerywasz. Zdecydowanie lepiej odespac popołudniu.

Opublikowano

Jutro wjezdza do nas Diabel :>

Opublikowano

Jutro się widzimy Dawid.

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

Zależy, ja np. po krótkim spaniu czuje się jak go,wno. Organizm dostaje nadzieje na odpoczynek i nagle mu brutalnie przerywasz. Zdecydowanie lepiej odespac popołudniu.

Też tak mam, jak mam spać mniej niż 3-4 godziny to już wolę wstać, posłuchać muzy i napić się dobrej kawki i coś zjeść :D

Opublikowano

PANOWIE 1 DZIEN W TAKIM RAZIE

Opublikowano

Team cyfra teraz boli jakby ktoś pociągnął mnie za diabelski spust :(

Opublikowano

Gdy ty  odpalisz pierwszy raz grę, to Josh będzie już nagrywał Vergil S+ bez użycia miecza

Opublikowano

Nie dźwignąłbym grania w to cudo wcześniej niż inni xD