Opublikowano 9 marca 20196 l 3 minuty temu, tukan napisał: Czy devilbreakery Nero niszczą się szybciej kiedy używam ataków przytrzymując B/O? Czasem po ostrej zadymie orientuję się że z 5 został mi jeden. Przytrzymanie guziora to zawsze jest atak specjalny, po którym Breaker niszczy się i już nie wraca do equipu.
Opublikowano 9 marca 20196 l Jeszcze mnie boli że do zadymy dobiegam z kompletem devilbreakerów i widzę że są jeden albo dwa do zebrania to wiadomo że zaraz będzie rozpie/rdol, w walce stracę prawie wszystkie a później długo nic nie ma. Mogli dropnać po co większych zadymach chociaż jeden.
Opublikowano 9 marca 20196 l Drugie podejście zrobione, wszystkie pierdółki znalezione, większość skillów wykupiona. Teraz z czystym sumieniem mogę brać się za Son of Sparda. Edytowane 9 marca 20196 l przez Josh
Opublikowano 9 marca 20196 l Son of Sparda klepniete, to teraz mozna wskoczyc na human i pozbierac znajdzki, bo troche przypal nie miec nawet 1,5 paska xd Ostatnia walka dala popalic, ale przynajmniej tak sie nauczylem movesetu ze mu 2 razy zrobilem "chwyt", nie wiedzialem ze sa 2 rozne animacje w zaleznosci od, yyy... formy. Kupe HP zabiera.
Opublikowano 9 marca 20196 l Na każdym poziomie trudności można go ubić. Edytowane 9 marca 20196 l przez XM.
Opublikowano 9 marca 20196 l Po co na Humanie, lepiej na Heaven or Hell, w końcu jest na hita wtedy. Co do moich opinii o V, no nie mogę nie lubić chłopaka, podczas walki czytam Auguries of Innocence Blake'a, ładując jednocześnie DT. Ma spore fory u mnie. A w samej grze, tak jak się spodziewałem, nawiązań do Anglika jest co niemiara, nie się co dziwić, zmarł ilustrując poprzednią inspirację serii - Boską Komedię Dantego :V
Opublikowano 10 marca 20196 l A ja mam kolejne noobowskie pytanie, jak to się dzieje, że grając Dante raz w Barlogu zadaje ciosy tylko pięścią, a raz nogami?
Opublikowano 10 marca 20196 l Style Barloga zmieniasz lockując się na przeciwniku, a następnie dół + atak, możesz to robić w dowolnym momencie. V na DMD? Nienawidzę tych misji.
Opublikowano 10 marca 20196 l Prawie się spuściłem z wrażenia podczas walki z Vergilem w trybie Son of Sparda. Generalnie im wyższy poziom trudności i więcej skillów odblokowanych, tym ta gra jest lepsza. Szybsza, efektowniejsza, grywalniejsza. Normal nie pokazuje nawet 50% potencjału tkwiącego w tym hiciorze.
Opublikowano 10 marca 20196 l A jeszcze jakby było turbo... Liczę, że ktoś tam w Capcomie podpowie taki tryb w paczyku
Opublikowano 10 marca 20196 l Turbo i grywalny Vergil a z czystym sumieniem wystawię tej grze dychę, nawet mimo kilku jej wad. Nie wierzę im, że nie wypuszczą za jakiś czas Special Edition z tymi bajerami.
Opublikowano 10 marca 20196 l Na pewno będzie i turbo i wiadomo kto w przyszłości. Do tego w kwietniu Bloody fucking palace i gra na setki godzin i spokojne czekanie na dmc6. Ciekawe jak idzie sprzedaż na ten moment.
Opublikowano 10 marca 20196 l 2 minuty temu, XM. napisał: Na pewno będzie i turbo i wiadomo kto w przyszłości. Do tego w kwietniu Bloody fucking palace i gra na setki godzin i spokojne czekanie na dmc6. Ciekawe jak idzie sprzedaż na ten moment. Na Steamie był większy peak graczy niż z RE2.
Opublikowano 10 marca 20196 l Kurwa mać ktoś na youtube wrzuca filmiki z gry zatytułowane spoilerami z fabuły. A filmiki te pojawiają się w rekomendacjach.
Opublikowano 10 marca 20196 l Tak jest przy każdej nowej premierze. Zresztą youtube to chyba raczej dla dwunastolatków c'nie?
Opublikowano 10 marca 20196 l Ehh ten dmd... każdy powinien spróbować ten poziom. Dopiero gra się jak w prawdziwego DMC, gdzie trzeba mieć oczy z tylu głowy i przewidywać wszystkie warianty bossa nie wyobrazam sobie na ten moment misji 16, 17, 18 i 19 na tym poziomie a wlasnie zaczynam.
Opublikowano 10 marca 20196 l Misja 10 na DMD to jest kurła definicja gierki wideo dla dzieci - jest konkretnie, hardkorowo, satysfakcjonująco i bez zbędnego walenia smutami
Opublikowano 10 marca 20196 l Już Son of Sparda w paru miejscach potrafił dowalić poziomem trudności, więc Must Die musi orać po całości. I super, bo ani w DMC4 ani w DmC ten poziom nie stanowił większego wyzwania. Edytowane 10 marca 20196 l przez Josh