Bzduras 13 066 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego A to racja, w DMC4 jako Dante prawie nigdy nie używałem tych gimmickowych broni jak Lucifer i Pandora. W trójce była Nevan i Artemis, ale one mimo względnego odstawania od reszty nie były takimi brońkami użytecznymi w bardzo specyficznych sytuacjach i bardzo konkretnych momentach i można było normalnie wpleść je w swoje granie tak jak każdy inny oręż. Szkoda, że musieli tak rushować z robieniem gierki, że nie było czasu na jej pełne dokończenie A Darkslayer i Yamato zostały w tej części ekskluzywnie zrobione ze zmielonych marzeń i posypką z rozczarowania. Cytuj
XM. 11 284 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 1 godzinę temu, SlimShady napisał(a): No i te przeplatane zmiany postaci też były problematyczne przy tak złożonym systemie walki, bo każdą walczy się inaczej. Źle to rozegrali. Też potwierdzam - nie ma nic gorszego w slasherach niż rzucanie po postaciach w obrębie 7 godzinnej gry. To powinno być karalne. 50 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a): Odnośnie DMC4 to bronie jakie miał Dante były dla mnie dużym krokiem wstecz w porównaniu z DMC3. Sytuację ratowało mieszanie styli, ale takie Yamato z ubogim wachlarzem to zmarnowany potencjał. Zresztą czuć, że był dodany na siłę w połowie produkcji, a przesiadka z Nero z rozwiniętymi umiejętnościami przez pół gry na Dante była bolesna. Z mocnych ataków przejście na machanie mieczykiem bez odczuwalnej siły. Ale to samo w DMC5 - też ma chujowy zestaw, trójka i DmC mają najlepsze bronie i których w większości chce się używać, a nie dwóch na krzyż Cytuj
Bzduras 13 066 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 6 minut temu, XM. napisał(a): Ale to samo w DMC5 - też ma chujowy zestaw Tu już poleciałeś. Wiele o tej grze można powiedzieć, ale chujowy zestaw broni? Cytuj
XM. 11 284 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Mi się nie podoba, zwłaszcza motocykl. Chuj im w dupe, że Nero znowu nic nie dostał, a wręcz wprowadzili gówniany system łap, gdzie nawet kolejności nie ma. Cytuj
Bzduras 13 066 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Coś mi podpowiada, że mocno jesteś obrażony na piątkę, ale mam nadzieję, że kiedyś też znajdziesz Spardę w sercu i wszystko się ułoży. Cytuj
XM. 11 284 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Ogólnie to ejstem obrażony, że gra z takim potencjałem fabularnym jest ciągle chujowo prowadzona, ciągle Vergil w roli głównego złego, wprowadzenie tragicznej nowej postaci, nie ma tam pomysłu na serię totalnie. Sam z 5 spędziłem 100h w miesiąc i potem już nie wróciłem nigdy, stawiam wyżej tylko od dwójki. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 767 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego W DmC to mi każda broń idealnie siadła, chociaż topór jest zbyt OP w połączeniu z DT. No ale te shurikeny to najlepsza broń dodatkowa obok Agni&Rudra z trójki. Cytuj
Szermac 3 055 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Kurcze w tego DmC grałem sto lat temu przy premierze, może by tak niedługo se odświeżyć tego kasztanka Cytuj
łom 2 121 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego (edytowane) Ograj koniecznie DmC Definitive Edition w trybie Turbo+Hardcore. Z oryginału któremu bym dał 7+/10 robi się gra 9/10. Edytowane 4 lutego przez łom 1 Cytuj
Bzduras 13 066 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Jakby tak dorzucili 4K to DmC Definitive by fajnie weszło po latach. Niby jest wersja PC, ale Capcom w swojej chińskiej mądrości oczywiście nie przeportował DE na pecety, a żeby osiągnąć wiele ze zmian w gameplayu i balansie jakie pojawiły się w tym wydaniu to trzeba się ratować jakimiś lichymi modzikami w chorych ilościach Cytuj
XM. 11 284 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego No i dla Vergila normalne dodatkowe etapy, nie jak u Capcomu - dwie scenki do gry i tyle z dodatków. Cytuj
Szermac 3 055 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Odpaliłem sobie 1 misje w DmC, aby obczaić i kurna zapomniałem jaką to miało dojebaną muzę Kończe NG2 na Mentorze i wjeżdżam. Cytuj
Wojtq 863 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego (edytowane) DmC? Obok trójeczki mój ulubiony Devilek. System walki jest bardzo satysfakcjonujący, choć grafika się słabo zestarzała, bo UE z ery PS3 strasznie błyszczał, a tutaj barwy walą po oczach dużym kontrastem. Chętnie przyjąłbym nową część, szczególnie z jakąś seksi dzierlatką walczącą u boku Dantego lub Vergila. Edytowane 4 lutego przez Wojtq Cytuj
Josh 5 240 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 7 godzin temu, łom napisał(a): Ograj koniecznie DmC Definitive Edition w trybie Turbo+Hardcore. Z oryginału któremu bym dał 7+/10 robi się gra 9/10. Prawda, przez te wszystkie zmiany i poprawki DE to niemalże inna gra. DmC mimo wszystko poza podium, bo ciężko przebić takie koksy jak DMC1,3 czy 5, ale naprawdę aż tak dużo nie odstaje. Tym bardziej boli serduszko, że Ninja Theory zamiast pójść za ciosem i stworzyć kolejnego świetnego slashera woli klepać walking simy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi