Opublikowano 10 czerwca 20186 l W drugiej połowie trailera ciepło mi się zrobiło No w końcu pociągną wątek na który wszyscy czekali od ~10 lat
Opublikowano 10 czerwca 20186 l God of Gears of War? JD wygląda jak Kratos xD No ale znów, jak przy trailer'ze Halo, mają mnie bo materiał był świetny. Z urywkami gameplay'u, w których widać powiew świeżości. Oni jeszcze mają półtora roku do premiery, a to już wygląda imponująco. Rod Ferguson? Szanuje.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l ta cała cutscenka to meh totalny, ale to co się potem dzieje to jest cudoo. Zainfekowane roboty? Nowe locusty? Miazga
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Mówiłem, że Coalition to Kozacy Ale jak ktoś 4 nie skończył, to miał paskudnego spoilera :p
Opublikowano 10 czerwca 20186 l tylko czemu Gears Tactics tylko na pc ?;/ zeby tylko multi nie popsuli w 5 i gra bedzie swietna
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 14 minut temu, Pacquiao napisał: Mówiłem, że Coalition to Kozacy Ale jak ktoś 4 nie skończył, to miał paskudnego spoilera :p W sumie to jest kilka możliwości: - JD jest zainfekowany ( jego ręka jest nie teges ) - Kate zostanie królową? - Zimowe krajobrazy? Kojarzy mi się z górą z Gears'ów 2 i miaste Locust'ów pod nią - Zainfekowane mechy? Nie spodziewałem się że pójdą w tą konwencję
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 2 minuty temu, Pacquiao napisał: Chodziło mi o Kait. Wiem Wracamy na stare śmieci.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 41 minut temu, blakuś napisał: Wracamy na stare śmieci. co masz na myśli? mechy ewidentnie się zainfekowały, to samo z JD, o co chodzi? jak na grę która ma wyjść pod koniec 2019 roku to naprawdę dużo pokazali EDIT: ok, zauważcie ze w tym trailerze około 1:20 minuty chmara podobna do Krylli przelatuje przez dwa roboty oraz żołnierza cog, roboty się infekują a żołnierz umiera. Nie przypuszczałem że znowu będe się jarał aż tak Gearsami Edytowane 10 czerwca 20186 l przez MaZZeo
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Fajnie, ale mam nadzieje ze nie bede zmuszony do grania nia przez cala przygode bo niezbyt mi podpasowała ta postac.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l 9 minut temu, MaZZeo napisał: co masz na myśli? mechy ewidentnie się zainfekowały, to samo z JD, o co chodzi? jak na grę która ma wyjść pod koniec 2019 roku to naprawdę dużo pokazali EDIT: ok, zauważcie ze w tym trailerze około 1:20 minuty chmara podobna do Krylli przelatuje przez dwa roboty oraz żołnierza cog, roboty się infekują a żołnierz umiera. Nie przypuszczałem że znowu będe się jarał aż tak Gearsami Miejscówka z Gearsów drugich. Widzisz monitory? Kojarzysz już? Też się jaram okrutnie. Gif time. Ukradzione z reset. Edytowane 10 czerwca 20186 l przez zloto
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Przecież na screenie od @blakuś masz nawet właz, który wysadzaliśmy w tym laboratorium, niosąc wspólnie ładunek z naszym kompanem
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Przyjrzyjcie się ostatniej scenie z zainfekowanymi robotami - odpodają im części a jak upadają na podłogę to czołgają się w kierunku gracza - mechanikaz Binary Domain czyli coś o czym pisałem już wiele miesięcy temu.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Jaranko 110% widać że singiel poszedł bardziej w przygodówko-strzelankę, fabuła intryguje, klimat inny ale zajebisty, wizualnie wygląda miejscami jak CGI :o
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Najpierw jakies popy, taktyki i juz myslalem ze huy, kolejnej pełnoprawnej czesci nie bedzie.. A ty yebudu. Hyperek.
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Fabuła w gearsach aby się mieliło luctuda z gnashera na 1000 kawałków i będzie spoksik. Ten tactics bardziej mnie na te chwile jara. Edytowane 11 czerwca 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Faktycznie emocje w gearsach to trochę słaba opcja ale to co zaprezentowali gniecie jajka, jaram sie strasznie