kermit 6 998 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 wszystko wyglada wspaniale, nowe elementy gameplayu, mroczni nowi przeciwnicy, intrygujaca fabula, niesamowite lokacje i oprawa takie gearsy to ja chce widac ze chcieli duzo zmienic i poprawic kazdy element czwórki Cytuj
ukanio 3 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Girsy 5 dowaliły konkretnie..teraz to można Koksa śmiało brać. Gra na filmiku wygląda obłędnie a rozgrywka zabija. Po tylko dobrej czwórce naprawdę można się jarać tym pokazem. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Cutscenka meh, ale urywki gameplayu wygladaja cudownie. Jaram sie, nie sadzilem ze po bezpiecznej czworce Coalition jest w stanie tak mnie zaintrygowac Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Wygląda to bardzo dobrze, zwłaszcza ten trailer z innymi scenami niż te na konfie. Powrót do miejscówek z poprzednich części? Znowu mnie mają! Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Tak na marginesie, to moim zdaniem nowi przeciwnicy są inspirowani rasą Lekgolo z Halo. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 I dlatego właśnie nie oglądałem poprzednich E3. Teraz zobaczyłem co chcę mieć już teraz, a Gearsy są w ścisłej czołówce mojej listy do przeorania wszerz i wzdłuż. Tyle gier, a trzeba czekać nawet do roku. Wszyscy jesteście mentalnymi masochistami. Mi też się udzieliło, a nienawidzę hype'u. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 19 godzin temu, XM. napisał: Fajnie, ale mam nadzieje ze nie bede zmuszony do grania nia przez cala przygode bo niezbyt mi podpasowała ta postac. Kait ma byc glowna bohaterka 5tki. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Ludzie jednak już spekulują, że część kampanii będziemy grać dwójką Kate-Del, a część młodym i starym Fenixem. W sumie spoko patent, w trójce to fajnie działało. Dzisiaj jest Inside Xbox, ma być coś o Gearsach. Na gameplay bym się nie napalał, ale jakieś nowe info, czy krótkie urywki, może wypłyną. 1 2 Cytuj
ukanio 3 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Ta gra to jest coś pięknego jak jeszcze się potwierdzi to z grywalnym Markusem to ogień. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 teraz dopiero zauwazylem na gifie ze rozwalony zombiak na kawalki jeszcze do nas pełznie i próbuje sie jakos poskladac plus to trojnogie dzialko z pokazu wczoraj :U dla mnie gra wczorajszej konferencji bez dwoch zdan Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 (edytowane) 26 minut temu, zloto napisał: Jaki to ma K L I M A T Edytowane 11 czerwca 2018 przez hav7n Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Godzinę temu, kermit napisał: teraz dopiero zauwazylem na gifie ze rozwalony zombiak na kawalki jeszcze do nas pełznie i próbuje sie jakos poskladac plus to trojnogie dzialko z pokazu wczoraj :U dla mnie gra wczorajszej konferencji bez dwoch zdan To nie zombie, to roboty zainfekowane Swarm'em. Tak samo to działko to ten duży robot z miniganem z początku czwórki po małej infekcji. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 wiem, wiem taki skrót myślowy Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 Powołuje do życia grupę operacyjno-manewrową drużyne A. Przed premierą oczekujcie posłańca w swoich oknach. Do usłyszenia bracia broni i @MaZZeo Cytuj
zloto 737 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 (edytowane) Ktoś cyknął screena na reset, słaba jakoś, ale mi się nie chce robić lepszego W każdym razie, ten ktoś, nieświadomie zrobił screen nowej broni. To stary dobry lancer, tylko że bez piły, a zamiast tego ma jakiś miotacz fal, bo jest zbudowany w tej niebieskiej konwencji, jak wszystkie energetyczne bronie z czwórki. Jak ktoś dokładniej chce się przyjrzeć, to niech zobaczy trailer i tego typka z brytyjskim akcentem. Kurłła, sesja, nie gram w gierki, ale siedzę i przeglądam resetera w poszukiwaniu "czegoś" nowego z Girsów. Muszę się leczyć. Edytowane 11 czerwca 2018 przez zloto Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 11 czerwca 2018 Opublikowano 11 czerwca 2018 2 godziny temu, zloto napisał: zayebiście to wygląda zawsze mówiłem że roboty mają zayebisty potencjał o ile tylko podpatrzą nieco pomysłów z Binary Domain, a tutaj wygląda to jeszcze lepiej 1 Cytuj
zloto 737 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Info jakie wyłapałem z Xbox Inside. -Odwiedzimy rożne miejscówki. Od dżungli, poprzez pustynie, do śnieżnych lokacji. -W grze wciąż występuję nieprzewidywalna pogoda i burzę, które nas nękały w czwórcę. -Gra wciąż będzie liniowa, allle tą zaglówką będziemy mogli się poruszać po różnych lokacjach, jak po zamarzniętym jeziorze czy pustyni. Rod wspomniał, że nie będzie to pojazd który zobaczymy raz w grze i tyle, a będzie nam towarzyszyć przez całą przygodę. Jaram się, tym bardziej, że jak to w girsach, bez działka na pokładzie nie mogło się odbyć -Scenariusz współtworzy Tom Bissell, maczał palce przy Uncharted 4 czy Zaginiecie Ethana Cartera, ale również poprzednich Gearsach. -Nad GoWem 4 pracowały tylko 3 osoby, które miały wcześniej coś wspólnego z serią jako deweloperzy(to tak w ramach ciekawostki). Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Czyli Gearsy tez będą miały swoją łódkę i jezioro jak w GoW. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Ten etap piaskowy z trailera pokazuje sprzęt UIR z czasów Pendulum Wars. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 nie sądziłem że to napiszę, ale jaram się mocno Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 oby urozmaicili rozgrywke, choc ten trailer w sumie na to wskazuje ja wiem, ze jak sie gralo na premiere w kazda gre to sie mialo odstepy czasu i moze to sie tak w oczy nie rzucalo ale jak teraz nadrabialem serie to mozna sie pozygac w pewnym momencie - dramatyczny reskin z czesci na czesc Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Ja w zeszlym roku przeszedlem 1, 2, 3 i J, w tym 4 i moge mimo wszystko powiedziec, że jedynka i dwojeczka to gry wykorwiste, nawet 10 lat po premierze. Fantastyczny gameplay robi swoje. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Mi gow 1,2 i 3 bardzo się podobały ale grałem na premierę tylko w 2 i 3 (gow 1 przypomniałem sobie w wersji ultimate w coopie i nadal kozak). Gow 4 początek ssał ale w coopie dało radę to przejść i miło wspominam całą gierkę. Miała też swoje naprawdę fajne momenty w drugiej części. Jugement to (pipi) które nawet w coopier próbowaliśmy we 4 osoby przejść i nie daliśmy rady. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 czerwca 2018 Opublikowano 12 czerwca 2018 Zmiany są potrzebne bo o ile Gearsy 4 to była naprawdę ok gierka bo myślałem, że już nie podniosą się po crapie jakim było Judgement tak było kilka rzeczy, które bym wyje.bał ale Gearsy 5 zapowiadają się na naprawdę spoko gierke. Tak jak myślałem, że łodka będzie do przemierzania świata coś na wzór nowego God of Wara Ciekawy był ten fragment w kuchni (xd chyba) troche klimatem przypomniał Dead Space fajnie jakby znalazły się też w grze trochę bardziej "horrorowe" momenty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi