MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Gearsy 4 mają dwa problemy - roboty na początku gry i tanie motywy z hordą. Oprócz tego - sztos, sporo lepszy niż trójka, myślę że na równi z jedynką (oczywiście top to część druga IMO). Tym jednym trailerem bardzo mnie zaskoczyli, widać że DBsy to nie będą znowu słupy do wybicia tylko Coalition połączyło motyw Flooda z Halo z cyborgami z Binary Domain. Gdyby jeszcze dodali trochę urozmaicenia Swarmom to byłoby idealnie, mam nadzieję że te robale i ten kolo z młotami to nie jedyna nowość. A co do grafiki - przecież ta gra na oledzie w 4K zerwie beret razem ze skórą na plecach. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 dla mnie najwiekszym minusem byly roboty oraz nowa ekipa, co nie zmienia faktu ze czekam na 5 bardzo jedna z moich ulubionych serii gierkowych i bardzo zaluje ze tactics nie trafi na konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Mam podobnie. Choć te roboty z piątki wyglądają kozacko (coś jak przeciwnicy z Binary Domain). W sumie w 4ce wystarczyłoby gdyby Jr. wyglądał jak w nadchodzącej części (czyli taki @kubson z avka ) i byłoby znacznie lepiej, plus to o czym @MaZZeo wspomniał (horda i blaszaki zbędne). W każdym razie mnie GoW 4 bardzo, ale to bardzo się podobało, no i wizualnie sztos, a ten bonus w postaci poprzednich części - złoto Za najnowszą część trzymam kciuki. Graficznie z całą pewnością będzie to jedna z najpiękniejszych gier w 2019r. multi będzie świetne, niechaj tylko kampania dostarczy wrażeń i będzie cacy. Tylko jakoś do Kait przekonać się nie mogę. Gearsy zawsze kipiały testosteronem. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 3 godziny temu, MaZZeo napisał: A co do grafiki - przecież ta gra na oledzie w 4K zerwie beret razem ze skórą na plecach. Już 4 zrywa beter na Oledzie Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 a jak myślicie, jaki element mogliby wprowadzić, żeby dać tej serii trochę świeżosci? a jednocześnie żeby Gearsy zostały Gearsami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Evergreenem są elementy RPG, ale to wymagałoby otwartego świata. Może być skakanie :olo: Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Szary Gnasher, zielony Gnasher, niebieski Grasher, epicki Gransher i setowy Gransher. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 37 minut temu, drozdu7 napisał: a jak myślicie, jaki element mogliby wprowadzić, żeby dać tej serii trochę świeżosci? a jednocześnie żeby Gearsy zostały Gearsami? jak dla mnie wystarczy że poprawią animacje aby była płynniejsza, przy jednoczesnym zachowaniu mięsistości walki (czwórka ze względu na krótki czas produkcji często korzystała z assetów z poprzedniej generacji, co mocno odbiegało od poziomu wykonania całej reszty) do tego większy (chociaż bez przesady) nacisk na eksploracje, oraz nowi przeciwnicy Seria nie potrzebuję rewolucji, tożsamość Gearsych wciąż jest wyjątkowa i bardzo grywalna, nie chce aby na siłę kopiowali modne wzorce (żadnych rozwojów postaci itd.). Zamiast tego gra potrzebuje zrobić kilka kroków w przód bo w czwórce trochę się zastała. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Żadnych elementów rpg, zbierania surowców czy tworzenia zbroi jak level design bedzie dobry to tyle starczy bo strzelanko to wiadomo pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zbierz 5 muchomorów i dwa patyki aby zrobić magazynek trujące amunicji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 114 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Mi by wystarczyło rozbudowanie fabuły, mocniejsze zarysowanie postaci. Hmm gearsy + division tylko bez gąbkowych przeciwników też by nie było takie tragiczne :p Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Cytat Fergusson oznajmił, że w przypadku Xbox One X - mocniejszego modelu konsoli Microsoftu - wraz ze swoim zespołem celuje w 60 klatek na sekundę i rozdzielczość 4K. Zaznaczył, że w takich parametrach strzelanka zadziała we wszystkich trybach rozgrywki. chociaż jakoś średnio w to wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 przy takiej oprawie? zakladam sie o konto ficusia ze nie dadzą rady Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 (edytowane) Coalition to magicy, ale nie cudotwórcy :p Edytowane 21 Czerwca 2018 przez Pacquiao Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Albo nie natywne 4k Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 (edytowane) 1440p/60? Why not. MS wspominał coś o wprowadzeniu tej rodzielczości. Edytowane 21 Czerwca 2018 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Czemu? Juz 4 wygląda jak cgi. Z piatka mieli czas zeby doyebac wszystko na koksa. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Ciekawe czy zwykły one będzie oferować 60klateczek Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 już 4K i 60fpsów na KOXie to olbrzymie wyzwwanie przy tym poziomie oprawy graficznej, ale wyciśnięcie 60fpsów z starej konsoli jest awykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Przy fhd multi chodziło w 60, tak więc może i by wycisneli w singlu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Nie ma tematu o Gears Tactics, ale wszystko sugeruje, że będzie można w grę zagrać również na XO a przy okazji Gearsy 5 mają mieć wsparcie myszek i klawiatur na konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 O kuuuurcze, to byłby świetny news. Gearsy Tactics wyglądają świetnie, a wolałbym je jednak na konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Juz reklamuja z XOX. Mam nadzieje nie tylko Razer bedzie dzialac, bo nie moge sie do tej marki przekonac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 To nie będzie tak że Xbox wspierać będzie dowolną mysz i klawiaturę pod USB? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi