Skocz do zawartości

Gears 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 30.01.2019 o 19:34, chris85 napisał:

Otwarty / huby w Gearsach? No nie bardzo. Jeśli oni otworzą te korytarze, to muszą jednocześnie zmienić sposób chodzenia i lekko przyspieszyć tych mięśniaków. 

Przecież będziesz miał pojazdy do poruszania się po większych połaciach terenu, nie bez kozery pokazali co pokazali w trailerze.

Opublikowano

Według zapowiedzi gra ma być liniowa gdzie będą się mieszały otwarte obszary z pojazdami i typowe korytarze dla GOW.

Żadnego HUBa w stylu Kratosowego jeziora chyba nie dostaniemy.

ConventionalEveryAgouti-size_restricted.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Gość _Be_
Opublikowano

Oh no no no. 

Ale nie to żeby poprzednie miały jakieś ładniejsze 

Opublikowano

no to prawda, gearsy nigdy nie doczekały się ładnej okładki, ale teraz to już kurła przesadzili i co tam robi Królowa Locustów? xDD

wciąż się łudze że to fake, newsa wrzuciła jakaś fanboyska xbocka strona z hiszpanii, której nie raz zdarzało się strzelać kapiszonami

Opublikowano (edytowane)

Premiera we wrzesniu jak najbardziej realna. Okladka mnie yebie bo i tak wjedzie z GP :kaz:

Edytowane przez hav7n
Opublikowano

Nie wiem czemu ale singielki w 1,2,3 byly soczyste. Nie czułem efektu areny podczas starć. Od Dżadżmend cos tu jest nie tak w tym temacie. Nie wiem dlaczego. Brakuje mi w tym boskiej ręki Cliffa. 

Multi rzadzi sie swoimi prawami i na zawsze zostanie ono w moim serduszku. 

Tak czy owak czekam. 

Gość _Be_
Opublikowano
15 godzin temu, chris85 napisał:

No nie wiem. Gears? A nie Gears of War? Gdzie logo gry?

Gra przecież zmieniła nazwę. Masz na oficjalnym kanale Xboxa

Gość _Be_
Opublikowano

Najbardziej to z twarzą ma JD Fenix

latest?cb=20180611011408

chcieli chyba zrobić z niego złodupca w stylu Kratosa z brodą i szramą, wyszedł jakiś babyface jajo