Opublikowano 30 stycznia 20196 l Otwarty / huby w Gearsach? No nie bardzo. Jeśli oni otworzą te korytarze, to muszą jednocześnie zmienić sposób chodzenia i lekko przyspieszyć tych mięśniaków. Edytowane 30 stycznia 20196 l przez chris85
Opublikowano 1 lutego 20196 l W dniu 30.01.2019 o 19:34, chris85 napisał: Otwarty / huby w Gearsach? No nie bardzo. Jeśli oni otworzą te korytarze, to muszą jednocześnie zmienić sposób chodzenia i lekko przyspieszyć tych mięśniaków. Przecież będziesz miał pojazdy do poruszania się po większych połaciach terenu, nie bez kozery pokazali co pokazali w trailerze.
Opublikowano 5 lutego 20196 l Według zapowiedzi gra ma być liniowa gdzie będą się mieszały otwarte obszary z pojazdami i typowe korytarze dla GOW. Żadnego HUBa w stylu Kratosowego jeziora chyba nie dostaniemy.
Opublikowano 13 maja 20195 l ale brzydka okładka, mam nadzieje że jednak fake premiera 10 września podobno
Opublikowano 13 maja 20195 l 2 minuty temu, ASX napisał: premiera 10 września podobno Oby, pewnie na E3 dowiemy się więcej. I tak kiedy by nie wyszło to day fucking one
Opublikowano 13 maja 20195 l no to prawda, gearsy nigdy nie doczekały się ładnej okładki, ale teraz to już kurła przesadzili i co tam robi Królowa Locustów? xDD wciąż się łudze że to fake, newsa wrzuciła jakaś fanboyska xbocka strona z hiszpanii, której nie raz zdarzało się strzelać kapiszonami
Opublikowano 13 maja 20195 l okładka wygląda jakby jej ktoś nie dokończył ale jeśli premiera za 4mc to
Opublikowano 13 maja 20195 l Premiera we wrzesniu jak najbardziej realna. Okladka mnie yebie bo i tak wjedzie z GP Edytowane 13 maja 20195 l przez hav7n
Opublikowano 13 maja 20195 l Pies je.bał okładkę. Multi Multi Multi!!! To się liczy. Kleimy ekipę i ogień
Opublikowano 13 maja 20195 l Okładka najgorsza w serii ale wy(pipi)ane bo jedzie na gamepassie mam nadzieje ze cyfrowa ikonka będzie ładniejsza xd
Opublikowano 13 maja 20195 l Właśnie Gearsy zawsze miałe całkiem fajne okładki. Ale to? Obrzydlistwo.
Opublikowano 14 maja 20195 l Nie wiem czemu ale singielki w 1,2,3 byly soczyste. Nie czułem efektu areny podczas starć. Od Dżadżmend cos tu jest nie tak w tym temacie. Nie wiem dlaczego. Brakuje mi w tym boskiej ręki Cliffa. Multi rzadzi sie swoimi prawami i na zawsze zostanie ono w moim serduszku. Tak czy owak czekam.
Opublikowano 14 maja 20195 l 15 godzin temu, chris85 napisał: No nie wiem. Gears? A nie Gears of War? Gdzie logo gry? Gra przecież zmieniła nazwę. Masz na oficjalnym kanale Xboxa
Opublikowano 14 maja 20195 l No coś jest mocno nie tak z jej twarzą, ciężko zwerbalizować co dokładnie ale ma w sobie coś odrzucającego
Opublikowano 14 maja 20195 l Cieszy mnie ruch w temacie. Może nie jest tego dużo, ale szopka dla Króla odstawiona.
Opublikowano 14 maja 20195 l Najbardziej to z twarzą ma JD Fenix chcieli chyba zrobić z niego złodupca w stylu Kratosa z brodą i szramą, wyszedł jakiś babyface jajo