Moldar 2 242 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Nudnej czwórki przejść nie mogę, a tu zaraz piąteczka. Mam nadzieję na jakieś zmiany, bo tego samego już nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 (edytowane) Ja co prawda czworke ukończyłem, ale też z niecierpliwością wyczekuje większych zmian i odświeżenia serii. Mam nadzieje że nie rozczaruje się za miesiąc Edytowane 14 Maja 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Czwórka na początku tylko dobra, potem sztosiwo. Trzeba wierzyć, że piątka od początku chwyci za ryj i nie puści. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 a mogli dać taką... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 Mogli wcale nie dawać. #team_cxloud Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2019 E tam, ikonka na wirtualnej półce musi się dobrze prezentować #teamcyfra #bekazpudelek Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 chyba nie było tutaj, screen sprzed kilku mc, te helikoptery w tle jak dwójeczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 20 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 To photoshop Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 (edytowane) szacun za 4k60fps i split-screen, bo mało który developer dzisiaj się na to decyduje i potrafi to ogarnąć Edytowane 23 Maja 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Szanuję te 60 klatek 1st party zawsze najlepiej pokazywali na co stać jest ich domowy sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 Jest szansa na większą ilość ludzi w co-op? 4-osobowy team byłby super, szczególnie, że ktoś tu pisał, że poziomy mają być bardziej rozległe. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 23 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2019 4 minuty temu, 20inchDT napisał: Jest szansa na większą ilość ludzi w co-op? 4-osobowy team byłby super, szczególnie, że ktoś tu pisał, że poziomy mają być bardziej rozległe. opis sugeruje tylko 2-osobowy co-op. na 95% będzie tak jak w czwórce czyli tylko na 2 osoby Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 25 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2019 Przecież te 4K 60FPS to tylko w mutli zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Ew. coś na wzór H5, gdzie masz 60 klatek + dynamiczna rodzielczość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 4K/60fpsów to tylko multi jak w GOW4 które jedynie w Hordzie nie miało takiego pakietu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 plotki: singleplayer Cytat He compared the mission structure to god of war and mgsv, with a central hub in New Ephyra, the new Cog's capital showed at the beginning of Gears 4.The most important change is the stealth which enhances the movement possibilites with the crouch walking, but he ignores how it will be balanced in the pvpI don't understand how weapon changes work, but there are, he couldn't answer about the armors(ignorance or NDA?)The plot is full of black humor and less PC than 4.He talked about "strategic decision on the field".The melee is inspired by from software games, obviously is a lighter thing.Several enemies factions.New enemy classes and new mechanics, like the abilty of the swarm to posses the DeeBees.Myrrah will have an important role in the background.The areas will be different and interconnected by the Skiff sections and in the middle New Ephyra.We will visit several old places from the trilogy and Judgement will have its relevance for the plot nowy tryb escape, przypomina mi to raidy z destiny/l4d: Cytat A marriage between horde and campaing.It's inspired by J's mission, at the beginning you will dropped in the area with three human companions.From what I've understand it may be a rougelike in which each game is different, with different sections and objectives, and during the post lunch TC will add new pieces that could spawn and even new missionsIt's a gears encyclopedia, with several scenarios an periods, old enemies and characters and each of them as little narrative 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 czyżby najbardziej innowacyjna część serii? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 O to chyba nie trudno, nie? w każdym razie dobrze się to zapowiada. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Mimo wszystko wolałbym nawet coś na wzór tworzenia własnej postaci bo nie dość że te trio z Gears 4 było bardzo średnie to laseczka strasznie mi na nerwy działała. Szkoda że nie zdecydowali się na jakiś reset serii z nową postacią bo gra zatraciła ten swój fajny charakter pierwszych części gdzie chopy nabite testosteronem rzucały żarcikami przy mordowaniu równie nabitych mięśniaków wychodzących z dziur. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Też bym wolał jakiś restart historii, ta Kate to najgorsze co było w czwórce, chociaż tam całe trio było mocno niemrawe, w trailerze od razu irytowała. No ale kit z tym, fabułą Gearsy nigdy nie stały, byle te zmiany dodały trochę świeżości. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 no taki next genowy restart serii, od nowa, z powolnym świeżym wprowadzeniem w wydarzenia na anakondzie (z innej perspektywy)... powoli, bez fajerwerków, stonowanie, oj tak... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Mi się czwóreczka podobała, idealne podwaliny pod sequel Nowa ekipa jest napisana ok, dużo lepiej niż jakieś ku,rwa koksy bez mózgu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 no kwestia gustu gow2>gow4/gow1>gow3>>>>gow j Fabularnie czwóreczka to najlepsza część, to nie taka błazenada jak w trójce. Nowa trójka bohaterów spoko, zwłaszcza JD który przypomina mi Blazkowicza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Też jestem bardzo za nową ekipą. Przyjemnie patrzeć było na ten spokojniejszy (z pozoru świat), po skończeniu trójki takie odświeżenie siadło mi jak złoto. Sama estetyka i nowi przeciwnicy sprawili, że nie miałem poczucia obcowania z tym samym produktem jak przy czwartym Uncharted czy trzecich Gearsach. Trzymam kciuki za The Coallition, bo będzie moc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi