Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 164,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy akt ukończony. Na początku jak wrzucili ten boot camp, jeszcze w tej lokalizacji, to myślałem, że wyje,bię z miejsca xD. Na szczęście to taki wyrafinowany trolling chyba, bo jak gra się rozkr

• Fake, ale dziś bardzo prawdziwy

• Przechodze sobie na Insane i rzec musze, ze cala ta zmiana na pseudo-piaskownice bardzo przypada mi do gustu. Wszystkie nowe giwerki maja jakis tam urok. Zawsze cos co lezy w koncie moze sie przydac.

Opublikowano

Tak, bo tym razem będziemy grać babom

Opublikowano
39 minut temu, hav7n napisał:

Multi dostarczy jak zwykle :fsg:

i największy singiel w serii którego nikt nie widział :kaz:

Opublikowano

Fakt, że nikomu nie pokazują tych wszystkich nowości z singla chyba też nie wróży najlepiej.

Opublikowano

No lepiej zachowac dystans i nie mieć zbyt wygórwanych oczekiwań, bo a nuż miło się człowiek zaskoczy ;)

Opublikowano

Kampania to tylko dodatek do wszystkich trybów multi więc kogo obchodzi historia jakiejś baby :dunno:

Opublikowano
8 godzin temu, easye napisał:

Fakt, że nikomu nie pokazują tych wszystkich nowości z singla chyba też nie wróży najlepiej.

to raczej kretyński marketing MSu a nie pomysł Coaltion, kolesie w dwa lata zrobili kozackie G4 a po fragmentach z zeszłego roku z G5 nie ma co się martwić. Problem w tym że tak nie buduje się hype'u filmikami cgi z multi.

https://www.youtube.com/watch?v=OgwzgAjnung

skok w oświetleniu i detalach spory w porównaniu do 4ki która dalej kosi a tutaj chyba cała gra jest w 60fpsach

Opublikowano

co do "kozackich G4" to zdania nawet na forum sa mocno podzielone. Ja tam sie mocno męczyłem przechodząc kampanie.

Opublikowano

Czwórka była fajna ale dopiero od drugiego czapteru do czwartego. Etapy w dzień, z robotami i ta załosna końcówka to :reggie: 

Opublikowano

No co do kampanii w 4, to faktycznie, ile osób tyle opinii. Mnie osobiście wątek z robotami się podobał, nie zmieniłbym go. No i w ogóle cała historia fajna, czekam na 5.

Opublikowano

Co do marketingu to fakt że nie pokazują kampanii to raczej decyzja Coalition o czym mówi Rod, niż zlego Microsoftu ktory miałby zabronić pokazywania kanpanii. No ale możecie sobie sobie wierzyć w swoje teorie

Opublikowano

dokładnie tak - te wszystkie przedpremierowe ciekawostki są tak przygotowane, ze nawet u najbardziej zagorzałych fanów hype spadł do 0.

Opublikowano
7 minut temu, MaZZeo napisał:

Nieważne czyja decyzja, reklamowanie gry jakimś nędznym nowym trybem i multi który wyglada jak Gears 4.1 to niezły dzban

no tego nie neguje, bo moim zdaniem  marketing również jest fatalny

Opublikowano

Wlaśnie 50 tysięcy ludzi ogląda stream z Gearsów 5 na twitchu, dziwne że nikt na forum o tym nie pisze

Ale to może kwestia tego że nie ma zakrywających ekran łapek tylko normalna transmisja na żywo z rozgrywki bez udziwień ;)