Opublikowano 14 lipca 20195 l No Gearsy 4.1, nie spodziewałem się nie wiadomo czego, ale jak grali na mapach z 4ki to nawet różnicy nie potrafiłem wyłapać.
Opublikowano 14 lipca 20195 l Oglądał ktoś wczoraj i może napisac jak sprawują się zmiany względem ostatniej części? Będe niezmiernie wdzięczny
Opublikowano 14 lipca 20195 l 5 godzin temu, Daddy napisał: Wyglada za(pipi)iscie ale co sie dziwic jak juz 4 byla perfekcyjna w multi
Opublikowano 14 lipca 20195 l Jaram się mocno. Aktualnie ogrywam czwóreczkę i wbrew temu co niektórzy twierdzą, to naprawdę udana część Gyrosów (jedynie początek dość przeciętny).
Opublikowano 14 lipca 20195 l 52 minuty temu, MaZZeo napisał: Ciężko wyłapać niuanse, za tydzień będzie alpha dostępna to się pogra. Oj już się nie mogę doczekać. Granie z forumkiem w bete a potem pełniaka 4 było cudowne.
Opublikowano 14 lipca 20195 l 28 minut temu, MaZZeo napisał: Tak i to najwidoczniej zrobili proste kopiuj-wklej ok dobra doczytałem i ponoć mapy wrzucili tylko na czas tournamentu żeby nie musieli się uczyć nowych miejscówek.
Opublikowano 14 lipca 20195 l Całe szczęście, chociaż pare map z poprzednich odsłon mogą dodać w późniejszym etapie
Opublikowano 14 lipca 20195 l Jakie są warunki aby zagrać w tę betę? Niektóre źródła podają aktywny GP Ultimate, inne zwykły GP, a jeszcze inne, że GP musiał zostać aktywowany przed jakąś datą. Nie ukrywam, sprawdziłbym z przyjemnością te gearsy.
Opublikowano 14 lipca 20195 l 1 godzinę temu, Metoda napisał: I czy będzie też na PC i będzie można razem pograć jak w SoT przeciez już czwórke normalnie można grać razem tylko no akurat tutaj to średni pomysł
Opublikowano 14 lipca 20195 l 7 godzin temu, ASX napisał: Oglądał ktoś wczoraj i może napisac jak sprawują się zmiany względem ostatniej części? Będe niezmiernie wdzięczny z tego co pokazali do tej pory w trybie eskalacji i porównując ten tryb do 4ki: - kill cam - ograniczona ilość respawnów - własne rozlokowywanie broni na mapie (bardziej strategiczne podejście) - mini mapa na ekranie - proste gesty postaci w multi(?) - 5 nowych broni i nowy rodzaj granatów - zmieniona reakcja postaci na efekt granatów - po filmikach widać że dynamika dostała kopa Ma być 10 trybów online takich klasycznych dla wyjadaczy serii + nowa wersja Hordy i dwa nowe tryby jak Escape i Arcade. Zajawka tech testu który rusza w piątek: ktoś wyłapał że to może Onyx czyli najlepsza postać z 3ki
Opublikowano 14 lipca 20195 l No to wiem, tylko powiem szczerze, że nie czytałem za dużo o tej becie. I nie wiem czy będzie też na PC i czy będzie cross play jak w Gow 4 na potrzeby bety.
Opublikowano 14 lipca 20195 l 6 minut temu, Daddy napisał: z tego co pokazali do tej pory w trybie eskalacji i porównując ten tryb do 4ki: - kill cam - ograniczona ilość respawnów - własne rozlokowywanie broni na mapie (bardziej strategiczne podejście) - mini mapa na ekranie - proste gesty postaci w multi(?) - 5 nowych broni i nowy rodzaj granatów - zmieniona reakcja postaci na efekt granatów - po filmikach widać że dynamika dostała kopa Ma być 10 trybów online takich klasycznych dla wyjadaczy serii + nowa wersja Hordy i dwa nowe tryby jak Escape i Arcade. Zajawka tech testu który rusza w piątek: ktoś wyłapał że to może Onyx czyli najlepsza postać z 3ki Brzmi spoko, dzięki
Opublikowano 15 lipca 20195 l Aż myślę czy by nie kupić jakiejś używanej eski aby pograć. W 4 co prawda lamiłem, ale świetnie się grało z forumkiem ❤ Muzyczka z drużyny A przed meczem nigdy nie zapomnę
Opublikowano 15 lipca 20195 l W dniu 14.07.2019 o 12:34, kubson napisał: 5 bedzie posiadac mapy z 4? to mapki z 4ki które były na turnieju to mapy 1:1 z gow4, takie są wymagania tych zawodów że gracze którzy w nich biorą udział muszą znać dane mapy więc nie mogli dać nowych których nikt nie widział, tylko mechanika i postacie były z G5....ale kto ich tam wie czy nie będzie kopiuj wklej. same atomówki no ale pokażcie już SP