Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 166,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy akt ukończony. Na początku jak wrzucili ten boot camp, jeszcze w tej lokalizacji, to myślałem, że wyje,bię z miejsca xD. Na szczęście to taki wyrafinowany trolling chyba, bo jak gra się rozkr

• Fake, ale dziś bardzo prawdziwy

• Przechodze sobie na Insane i rzec musze, ze cala ta zmiana na pseudo-piaskownice bardzo przypada mi do gustu. Wszystkie nowe giwerki maja jakis tam urok. Zawsze cos co lezy w koncie moze sie przydac.

Opublikowano

no nie powiem troche zaczalem sie jarac, ale bedzie mielenie locudow :obama:

Opublikowano
11 godzin temu, creatinfreak napisał:

Aż myślę czy by nie kupić jakiejś używanej eski aby pograć. W 4 co prawda lamiłem, ale świetnie  się grało z forumkiem ❤

Muzyczka z drużyny A przed meczem nigdy nie zapomnę :D

Tak a potem będzie wylew na temat płynności i grafiki. 

W stare Gears of War 4 trzeba grać na Xbox X a nie biednej S. Gra w 4K z HDR wygląda fantastycznie. Nawet w multi. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

4 nawet na S-ce wygląda bardzo dobrze, szczególnie burze robią duża wrażenie. 

Opublikowano
25 minut temu, suteq napisał:

4 nawet na S-ce wygląda bardzo dobrze, szczególnie burze robią duża wrażenie. 

O to. Ogrywałem Gearsy na starym samsungu FHD i Faciku, a niejednokrotnie zbierałem koparę z podłogi (zwłaszcza w kwestii kolorystyki i oświetlenia). O piątkę na XOF nie martwię się w ogóle.

Raczej o to, że po wersji na XoX brzydsze będą już wszystkie inne gry :ohboy:

Opublikowano

No i fajnie codziennie jakieś nowe materiały 

Opublikowano

Możesz się jeszcze zdziwić. W 4 klasyczne tryby jak warzone i execution są martwe.

Opublikowano

W trybie arcade ma podobno nie być wallbouncingu więc to chyba tryb stricte pod casuali

Opublikowano
  • Cytat

• Weapon Skins - Change the look of your weapon
    • Character Skins - Change the look of your character
    • Mark Icons - A custom symbol that appears to your team over the head of an enemy you spot and call out
    • Executions - Combine weapon-specific executions with other weapons. Ever wonder what the Dropshot execution looks like when done with a Lancer?
    • Bloodsprays - From smiley faces to sayings, these sprays appear on the ground to tell everyone that you executed an enemy in that spot
    • Expressions - Emotes you can apply to a character so they do an animation and voice line. Some are animation only, some are voice only

ciekawie zapowiada się możliwość łączenia egzekucji używając dwóch broni 

Opublikowano

Można już pobierać tech test gyrosów 5. Na PC zajmuje 13 GB.

Opublikowano

Już pobieram;)

Opublikowano

Test startuje w piątek o 10

MemorablePoorLeopard-size_restricted.gif

nowa broń

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

No to już było potwierdzone tylko ze 3 osoba to ten mały robocik xd 

Opublikowano

odpalając tech test na polskim koncie pokazuje 19 lipca 10:00 ale na resetera według ich licznika to 19:00 hmm...