Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 164,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy akt ukończony. Na początku jak wrzucili ten boot camp, jeszcze w tej lokalizacji, to myślałem, że wyje,bię z miejsca xD. Na szczęście to taki wyrafinowany trolling chyba, bo jak gra się rozkr

• Fake, ale dziś bardzo prawdziwy

• Przechodze sobie na Insane i rzec musze, ze cala ta zmiana na pseudo-piaskownice bardzo przypada mi do gustu. Wszystkie nowe giwerki maja jakis tam urok. Zawsze cos co lezy w koncie moze sie przydac.

Opublikowano

To niezły stary

Opublikowano

https://gamingbolt.com/gears-5-has-the-largest-campaign-largest-pve-and-largest-versus-in-series-history-the-coalition

kampania największa i najlepsza w serii ale jej nie pokażemy aż do tygodnia od premiery :reggie: nie mówiąc o tym że póki co nawet pół fajnego cinematic trailera nie było.

Marketing tej gry to jest mega wielki kał

Opublikowano
1 godzinę temu, II KoBik II napisał:

Pogram ale bez zachwytu. Ojciec pewnie znow nabije ponad 50 dni w multi. 

Dawaj gamertaga starego, weźmiemy go do ekipy forumowej 

Opublikowano

Nigdy nie byłem fanem zdobywania power weapons w locie,  spłyca to warstwe taktyczną i wprowadza głupi chaos

Opublikowano

To + każda postać ma inny loadout i umiejętność. Ja podziękuję, wolę coś klasycznego.

Opublikowano

to kiedy te testy ruszaja jutro o 10 czy o 19?

Opublikowano
21 godzin temu, kubson napisał:

to kiedy te testy ruszaja jutro o 10 czy o 19?

10:00 PST to 

19:00 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Większego nie dałeś rady zrobić? No ale dzięki 

Opublikowano

No wiadomo ze tak będzie ja na spokojnie dzisiaj w nocy odpalę xd

Opublikowano

Mam to samo .... zagrałem raz na kontrze a później już mnie z żadną grą nie łączy ... pas 

Opublikowano

Siedziałem przy konsoli ponad godzinę, a rozegrałem tylko 2 mecze. Wyszukiwanie jakieś 10 minut, wywala i lagi. Ja odpuszczam dzisiaj.

Edit: Jak ktoś zagra, to dajcie znać czy mi się tylko wydaje czy rzeczywiście TTK jest bardzo niski. Nie przypominam sobie, żeby w 4 się tak szybko zdejmowało z lancy.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

3h 35 min. to dziś pograne, a świeżutkie chipsy przyniosłem na tą okazje. Idę pojeździć audi rs7 w forzie. 

Opublikowano

Po dwóch godzinkach G5 to złoto  :fsg:  KOTH to bajka, jest szybciej, grywalnie, przypomina bardziej GOW3, to jak gra wygląda to szok, jest znacznie ładniej niż w GOW4 który dalej świetnie się trzyma a G5 to 4K/60fpsów tylko kilka gier na konsolach tak działa. Dwie dostępne mapki w testach są lepsze niż wszystkie podstawowe z GOW4. Kilka nowości na plus a znacznik obrażeń mimo obaw jednak się sprawdza.

ale...

ten tryb arcade to (pipi) dla casuali, jakieś super zdolności, gra bez podstawowego gnashera i walenie z lancerów obu drużyn z końców mapy. 

Pierwsze odpalenie G5 i granie po 4 minutach, drugie odpalenie i licznik pokazuje 3h 15min xDDD kumpel z którym miałem pograć przez 1h nie dostał się do gry i o ile dobrze zrozumiałem to odpalenie rankingowej eskalacji lub koth jest ograniczone  do 5-6x 

Czyli hajpowane testy z ograniczoną liczbę miejsc z ograniczonym odpalaniem danych trybów na 3 dni? Fail w uj

To jak stanie w kilometrowej kolejce do mięsnego w 70'tych latach żeby przy kasie dowiedzieć się że został tylko ocet.

gierka    :banderas:/10

forma testów     :klapek:/10

Opublikowano

co oni postawili serwery dla 50 osob? 

poje,balo ich dobrze z tym czasem oczekiwania