Skocz do zawartości

Gears 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Figuś napisał:

Jest szansa że ogramy i piąteczke razem ;)

Jak mój Xbox wróci z serwisu bo go właśnie wysłałem xD a tak serio to co kupujesz x'sa na premierę gow czy pożyczasz? Do coopa zawsze chętnie

Opublikowano
28 minut temu, blantman napisał:

Jak mój Xbox wróci z serwisu bo go właśnie wysłałem xD a tak serio to co kupujesz x'sa na premierę gow czy pożyczasz? Do coopa zawsze chętnie

XoS planuję nabyć we wrześniu pod premierę gyrosów

Opublikowano

Mi multi pasuje, ale nie umiem grać xD W jedyneczce to się jeszcze grało jak równy z równym, a teraz to sami wymiatacze. Jest tu ktoś obeznany i podpowie jak "trenował", żeby nie być mięsem armatnim?

• Plusik 1
Opublikowano
26 minut temu, 20inchDT napisał:

Mi multi pasuje, ale nie umiem grać xD W jedyneczce to się jeszcze grało jak równy z równym, a teraz to sami wymiatacze. Jest tu ktoś obeznany i podpowie jak "trenował", żeby nie być mięsem armatnim?

No na początku zwiększ czułość drążków. 

Opublikowano

Jak grasz w KOTH to nie przejmuj się, że Cię mielą i skup się na zajmowaniu ringa. Na braki w skillu nie ma innej rady niż grać, grać i się nie zniechęcać.

A no i nie bój się brać power weaponów porozkładanych po mapie, większość pozwala na relatywnie łatwe kille bez dużej dozy treningu.

Co do samego tech testu, myślałem, że nie doczekam się informacji o pingu w tej serii. Od razu czuć różnicę, jak w przeciwnym teamie wbija jakiś ananas z pingiem > 100.

Opublikowano (edytowane)

Ale syf, limitowana edycja w kolorze pęknietej kamiennej posadzki 

Edytowane przez _Be_
Opublikowano
29 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Co wy dupicie? Fajna konsolka, wciąż ligę ponad cokolwiek co zaoferowała konkurecja w temacie konsol limitowanych.

No ale nie równajmy do poziomu mułu tylko oczekujmy czegoś lepszego