Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie no za(pipi)iscie jest. Na kilka tygodni przed premierą zamiast hajpowac ludzi kozackim trailerem singla i zalać internet dziesiątkami gifów, to wszędzie piszą o tej parówie Reggim :[ 

Edytowane przez chris85

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 164,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy akt ukończony. Na początku jak wrzucili ten boot camp, jeszcze w tej lokalizacji, to myślałem, że wyje,bię z miejsca xD. Na szczęście to taki wyrafinowany trolling chyba, bo jak gra się rozkr

• Fake, ale dziś bardzo prawdziwy

• Przechodze sobie na Insane i rzec musze, ze cala ta zmiana na pseudo-piaskownice bardzo przypada mi do gustu. Wszystkie nowe giwerki maja jakis tam urok. Zawsze cos co lezy w koncie moze sie przydac.

Opublikowano
21 godzin temu, chris85 napisał:

Nie no za(pipi)iscie jest. Na kilka tygodni przed premierą zamiast hajpowac ludzi kozackim trailerem singla i zalać internet dziesiątkami gifów, to wszędzie piszą o tej parówie Reggim :[ 

Jeśli singiel ma być na poziomie tego z czwórki, to wcale im się nie dziwię.

Opublikowano

Tyyyyy no nie był zły

Opublikowano

Na bank wstydzą się tego nad czym pracowali ostatnie kilka lat

Opublikowano
8 minut temu, Metoda napisał:

Ale dupska też nie urywał

Napisałbym nawet, że w porównaniu z trylogią, to wypadł blado. Nowa ekipa Gearsów w porównaniu ze starą to tragedia (poza jednym, znanym i lubianym panem).

Na plus bym zaliczył stronę wizualną tej gry w 4k. Ryje beret. O całej reszcie chcę zapomnieć. Szczególnie 1 rozdziale.

Opublikowano

dobra cena, ale nie będę kupował kota w worku 

Opublikowano

Jakiego kota w worku? Sprawdzona stronka, w dniu premiery dostajesz kodzik i elo.

Opublikowano
Teraz, Bzduras napisał:

Jakiego kota w worku? Sprawdzona stronka, w dniu premiery dostajesz kodzik i elo.

Kotem w worku są Gearsy 5 :kaz: wiem o grze zdecydowanie zbyt malo by uzasadnić swój zakup

Opublikowano

przecież w gejpassie jest, na chuy kupować cyfrę xD

Opublikowano

Tez nie widzę sensu jak jest gejpass

Opublikowano

Niektórzy po prostu wolą mieć grę na własność

Opublikowano

To kupisz sobie jak będzie latać poniżej dychy, tak jak gears4 teraz xd

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

Niektórzy po prostu wolą mieć grę na własność

A co ty (pipi)a Mendrek jesteś? XD 

Ja ją będę miał na własność do marca 2021. Później pewnie będę miał ją w dupie, albo w GwG. Trzeba było łapać cebulę jak była. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
5 minut temu, chris85 napisał:

A co ty (pipi)a Mendrek jesteś? XD 

?

10 minut temu, 20inchDT napisał:

To kupisz sobie jak będzie latać poniżej dychy, tak jak gears4 teraz xd

no jest to jakiś pomysł ;) 

Opublikowano

To wyglada tak tandetnie ze chyba tego nawet nie ogladne xd dobrze ze multi jest okej

Opublikowano

hgfhj4dk1m.png

jeśli to prawda to :obama:

Edytowane przez Daddy