Zdunek 1 121 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 4 godziny temu, zagroo napisał: Gdzie są te postacie z Halo? Mam wersję Ultimate i nie mogę ich znaleźć Jest jakiś bug, że dla części osób wpadają przy kolejnym odpaleniu, bądź następnego dnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) Polecam każdemu wyłączyć drganie kamery podczas sprintu. Edytowane 6 Września 2019 przez chris85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 kozak gurwa giera koniec pierwszego aktu :O 'cicha' misja w teatrze i jej finał początek następnego myślę - męczące przełażenie przez tą wiochę ale to był myk, obejrzeć ładnie prosperującą miejscówkę by za chwilę zobaczyć ją wyrżniętą Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 ej a jak gram jak poje.bany w serię od 12 lat, ale w sumie to przeszedłem tylko kilka misji w jedynce, a poza tym tysiące godzin w multi, to myślicie że to dobry czas na nadrabianie zaległości? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Proste, że tak. Gearsy się nie starzeją*. *zwłaszcza jak masz XOX, te patche enhanced do dwójki i trójki to jest huurwa miszcz Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Skończyłem właśnie kampanie, co tam się odjaniepawla w kolejnych aktach to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Ej macie też takie problemy z coopem? Gram z bratem i co kilkanaście minut któregoś z nas wyrzuca do menu głównego. Z siecią wszystko ok mamy Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Może być, bo grając samemu co 15-20min wyskakiwał komunikat o rozłączeniu z "usługami Gears of War", przez co też nie mogłem sprawdzić statystyk i znajdziek bo się wczytać nie mogły Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 W pozostałych trybach też jest coś posrane, bo albo nie łączy, albo wywala. Więcej czasu spędziłem w lobby niż w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 2 godziny temu, blakuś napisał: Skończyłem właśnie kampanie, co tam się odjaniepawla w kolejnych aktach to Jest jakiś level "horrorowy" w stylu miasteczka Krylli lub lab z dwójki? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 598 Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 3 godziny temu, Bzduras napisał: Proste, że tak. Gearsy się nie starzeją*. *zwłaszcza jak masz XOX, te patche enhanced do dwójki i trójki to jest huurwa miszcz ale tam potem jest jakaś chociaż trochę poważna fabuła? z tego co grałem to zawsze mi się zdawało, że tylko takie pier.dololo jako pretekst do postrzelania, a że strzelało mi się dużo przyjemniej w multi to Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 7 godzin temu, drozdu7 napisał: Ej macie też takie problemy z coopem? Gram z bratem i co kilkanaście minut któregoś z nas wyrzuca do menu głównego. Z siecią wszystko ok mamy Mieliśmy to samo, co kilkadziesiąt minut drugiego gracza wyrzucało do menu, strasznie irytująca. Trzeba chyba poczekać aż serwery się trochę ustabilizują Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 No najlepsze serwery MS jedynie w CW - jedna z nielicznych premier i jak zwykle problemy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Na PC gdzie gra pewnie 10x mniej graczy to śmiga elegancko, ciekawe czemu? hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Koleżce chyba CW sprało mózg Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 (edytowane) Ale dlaczego mnie obrazasz? Bo (pipi)owo dziala znowu jedyny warty uwagi ex w tym roku na premierę? 18 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Na PC gdzie gra pewnie 10x mniej graczy to śmiga elegancko, ciekawe czemu? hmmm Przecież to te same serwery geniuszu. Edytowane 7 Września 2019 przez easye 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 bronie relikty są czesto do znalezienia? bo ze dwie juz zgubilem a byly spoko xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 6 godzin temu, maciucha napisał: ale tam potem jest jakaś chociaż trochę poważna fabuła? z tego co grałem to zawsze mi się zdawało, że tylko takie pier.dololo jako pretekst do postrzelania, a że strzelało mi się dużo przyjemniej w multi to Taka historia wojenna o Pudzianach. Trójka trochę słabsza fabularnie na tyle serii, ale jeśli spodziewasz się poważnej i dorosłej opowieści o trudach wojny zmuszającej do myślenia to dwie pierwsze części też Cię rozczarują. Jest ok i nic więcej w oryginalnej trylogii Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Godzinę temu, easye napisał: No najlepsze serwery MS jedynie w CW - jedna z nielicznych premier i jak zwykle problemy. Zwalone, że nawet nie mogę normalnie w kampanie pograć bo mi znajdźki znikają po znalezieniu ich. Z trybami online nie ma co startowac bo wywala i wywala. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 2 minuty temu, easye napisał: Ale dlaczego mnie obrazasz? Bo (pipi)owo dziala znowu jedyny warty uwagi ex w tym roku na premierę? Nie chciałem cie obrazić, odnosiłem sie po prostu do żenującego poziomu twoich wypowiedzi 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 (edytowane) Żenująco to sa przygotowane serwery na start jedynego hitu MS w tym roku. Póki co zagrałem 2 mecze, żadnego nie skończyłem, z kampani też bez przerwy wywala kumpla, no coz - do usłyszenia za 2 tyg! Edytowane 7 Września 2019 przez easye 1 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 (edytowane) 26 min materiału od Digital Foundry :o musieli chyba rozebrać gierke na czynniki pierwsze. obejrze po skończeniu kampanii bo obawiam się spoilerów lokacji Edytowane 7 Września 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Jak piątka wypada na tle części od Epic Games? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi