XM. 10 868 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 No obejrzałem pobieżnie filmik od DF i ostro to wygląda. Miałem wyciągać Xboxa z szafy i grać w g5 w ten weekend, ale szczerze mówiąc chyba sobie odpuszczę granie na zwykłym xone i kiedyś sprawdzę na następcy w 60 klatkach. Cytuj
ASX 14 640 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 48 minut temu, Ukukuki napisał: Jak piątka wypada na tle części od Epic Games? Moim zdaniem wypada lepiej pod niemal każdym względem 1 Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 9 godzin temu, nobody napisał: Jest jakiś level "horrorowy" w stylu miasteczka Krylli lub lab z dwójki? Coś w tym stylu jest. Dodatkowo jest kilka nowości nie widzianych wcześniej w serii ale nie chce spoilerować. Fabuła jest w sumie typowa dla serii ale według mnie lepsza niż w czwórce więc trzyma poziom. No i wiele wątków sprzed lat zostało wyjaśnionych (chyba do przewidzenia było po pierwszym trailerze) 1 Cytuj
Ukukuki 6 976 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 19 minut temu, ASX napisał: Moim zdaniem wypada lepiej pod niemal każdym względem 14 minut temu, blakuś napisał: Coś w tym stylu jest. Dodatkowo jest kilka nowości nie widzianych wcześniej w serii ale nie chce spoilerować. Fabuła jest w sumie typowa dla serii ale według mnie lepsza niż w czwórce więc trzyma poziom. No i wiele wątków sprzed lat zostało wyjaśnionych (chyba do przewidzenia było po pierwszym trailerze) Brzmi bardzo dobrze. Ogram pewnie pod koniec miesiąca jak skończę to co pozaczynałem. Oby jeszcze Halo tak odratowali ;p Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 2 godziny temu, Ukukuki napisał: Jak piątka wypada na tle części od Epic Games? Poza chuyowymi postaciami to jest całkiem porównywalny poziom. Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 to co kleimy dziś jakąś ekipę na nockę? najlepiej prywata 5 na 5 Cytuj
yab 572 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 6 godzin temu, ASX napisał: Mieliśmy to samo, co kilkadziesiąt minut drugiego gracza wyrzucało do menu, strasznie irytująca. Trzeba chyba poczekać aż serwery się trochę ustabilizują Fak, a ja myślałem że coś z siecią ma kumpel, bo też co jakieś 30 minut nam wywalało grę. On zostawał w grze a ja w menu głównym. Może coś połatają wkrótce bo słabo trochę Cytuj
ASX 14 640 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 25 minut temu, yab napisał: Fak, a ja myślałem że coś z siecią ma kumpel, bo też co jakieś 30 minut nam wywalało grę. On zostawał w grze a ja w menu głównym. Może coś połatają wkrótce bo słabo trochę Grałem też dzisiaj i na szczescie obylo się bez wywalania drugiego gracza. Może już to ogarnęli albo w godzinach porannych było mniej ludzi, nie wiem, ale grało się bez problemu 1 Cytuj
easye 3 371 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 No i gracie z włączonym cross Play, czy nie? Mało jest graczy pecetowych chyba póki co, po 2, 3 osoby na mecz maks, pojedynki wyrównane, 2 razy grałem z jakimiś noobami bo miałem MVP meczu, a skilla nie mam zadnego, ciekawe ile osób klnelo że to pewnie przez myszke i klawiature, której nie uzywam. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 3 minuty temu, easye napisał: No i gracie z włączonym cross Play, czy nie? Mało jest graczy pecetowych chyba póki co, po 2, 3 osoby na mecz maks, pojedynki wyrównane, 2 razy grałem z jakimiś noobami bo miałem MVP meczu, a skilla nie mam zadnego, ciekawe ile osób klnelo że to pewnie przez myszke i klawiature, której nie uzywam. nie wiem mordo, wciskam A, dobiera w minutę mecz i lecimy nie śpimy 5 na 5 Cytuj
easye 3 371 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 No to wymieszane, szybko teraz szuka no, naprawili! GoTY Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 Gramy coś multi dzisiaj wieczorem koledzy? Jakaś powtórka epickich batalii w 10 forumowiczów z premiery gears 4? Cytuj
Figuś 21 171 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 Wstępnie się piszę, ale nie na 100% Cytuj
zloto 737 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 Również zgłaszam obecność, chyba że kampania mnie zbyt wciągnie :| Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 Wstępnie mogę Wam robić za mięso armatnie. Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 <stłumiony okrzyk zdziwienia> Zwracam honor, po drewnianym początku gra nabiera rumieńców, zdecydowanie najlepsza cześć od czasów jedynki. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 2 godziny temu, easye napisał: No to wymieszane, szybko teraz szuka no, naprawili! GoTY Spencer się nie pierdholi w tańcu. Ssalo trochę palke to kazał dać farmę serwerów bo ludzie narzekają. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 28 minut temu, Absolem napisał: <stłumiony okrzyk zdziwienia> Zwracam honor, po drewnianym początku gra nabiera rumieńców, zdecydowanie najlepsza cześć od czasów jedynki. No miałem tak samo. Wczoraj już miała wylecieć w dysku. Kumpel mi napisał żebym grał dalej bo potem się ładnie rozkręca. Już kilku osobom to napisałem ale jeszcze raz: gra wygląda obłędnie. Chyba największą robotę robi oświetlenie. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 Oświetlenie to zdecydowany top. Gra mi się podoba od początku, ale wiadomo, że finał pierwszego aktu, to miazga. Cytuj
ASX 14 640 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 Potem jest lepiej Niech mnie chuy wciąż wywala z coopa Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 Nie ma sensu grać w tryby online w takim stanie. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 Też się boję, że więcej będziemy siedzieć w lobby. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 Jak nie dzisiaj to po weekendzie mi tam rybka. Gra z game pass nie ucieknie a będzie tylko lepiej i więcej map czy trybów. W sumie w takiej sytuacji nasz strat coop @Figuś we wtorek to był dobry pomysł:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi