Gość Orzeszek Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 No jest nieźle, wstępnie najlepsze singlowe gyrosy. Cytuj
ASX 14 651 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 (edytowane) Napisze krótko: akt 2 jest jeszcze lepszy niż pierwszy. Mam nadzieje że gra utrzyma takie tempo 19 godzin temu, nobody napisał: Jest jakiś level "horrorowy" w stylu miasteczka Krylli lub lab z dwójki? Jest fani dwójki będą zachwyceni, nawiązania do trylogii/fanservice jest potężny wady? Edytowane 7 września 2019 przez ASX 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 Ajjjjjj ta metamorfoza w drugim akcie Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 Wszystko jest tip top ale na insane troche przegieli z iloscia hp wrogów każdy nawet podrzędny paskud to gąbka na naboje a jest to średnio zabawne imo.Koncówka pierwszego aktu 4/5 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 Jak to jest z tymi brońkami relic, jak je się wyrzuci to stracone czy jest jakiś stash, gdzie one się respią? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 Wydaje mi się, że one są jednorazowe - znajdziesz, użyjesz i więcej nie zobaczysz. Skończyłem drugi rozdział i jak na razie to chyba najlepsze Gearsy po dwójce. No naprawdę się postarali w tym Coalition żeby zmyć to szambo po średniej czwórce. Tylko jak już wylądowałem w trzecim rozdziale to miałem wrażenie, że ktoś wyłączył mi grafikę. Widoki z tego pokoju na początku przypominają mi świetności Unreal Engine 3. xD Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 Tez dostaliscie zlote skiny do kazdej broni na dzien dobry? Przeklikalem to szybko i nie wiem teraz za co to Cytuj
Dante 433 Opublikowano 7 września 2019 Opublikowano 7 września 2019 (edytowane) Jak dobrze pamiętam to były za posiadanie min. 1 achievementa w każdej odsłonie serii. Edit: Dobrze pamiętałem https://gearsofwar.com/en-us/road-to-gears-5 Edytowane 8 września 2019 przez Dante Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 8 września 2019 Opublikowano 8 września 2019 To za osiągnięcia w multi. Cytuj
zagroo 4 Opublikowano 8 września 2019 Opublikowano 8 września 2019 Dobrze gdzieś przeczytałem, że można wyłączyć limit fps w grze, prawda to? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 września 2019 Opublikowano 8 września 2019 Na PC owszem, możesz wyłączyć. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 8 września 2019 Opublikowano 8 września 2019 A ja mam pytanie. Czy da się tak na pc włączyć hdr żeby był tylko w grze? Jak ustawie w systemie to pulipt też jest w hdr i wtedy czytelność samych czcionek, kontrast itd jest taki sobie a chciałbym tak jak w xboxie - jak odpalam grę to się przelacza. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 8 września 2019 Opublikowano 8 września 2019 W grze masz gorsza czytelność czy na pulpicie?,w trybie pelnoekranowym powinno być dobrze. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 8 września 2019 Opublikowano 8 września 2019 To inaczej - chce hdr tylko w grze nie w pulpicie. Da się tak? Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 8 września 2019 Opublikowano 8 września 2019 Czy ma ktoś problemy z trofeami? Mi nie zaliczyło końcówki pierwszego aktu. Headshot jakiś w teatrze mi wpadł w połowie 2 aktu dopiero i nie nie zaliczyło mi znajdziek w 4 rozdziale 1 aktu. WTF ? Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 8 września 2019 Opublikowano 8 września 2019 Z trofeami nie mam chyba, ale czy też ktoś maproblemy z zapisem gry? Najpierw pod koniec 1 aktu, a dziś na samym początku drugiego. Pokazuje się ikonka zapisu stanu gry i kręci się tak w kółko, bez końca. Po zakończeniu gry i odpaleniu od nowa cofa do zapisu o jakiś rozdział wstecz i musze przechodzić jeszcze raz... Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 8 września 2019 Opublikowano 8 września 2019 13 godzin temu, raven_raven napisał: Jak to jest z tymi brońkami relic, jak je się wyrzuci to stracone czy jest jakiś stash, gdzie one się respią? Zapakuj je na saneczki Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 8 września 2019 Opublikowano 8 września 2019 W ogóle jak hdr daje przy młocie świtu to nie mam pytań Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 8 września 2019 Opublikowano 8 września 2019 19 minut temu, Koleś88 napisał: Z trofeami nie mam chyba, ale czy też ktoś ma problemy z zapisem gry? Najpierw pod koniec 1 aktu, a dziś na samym początku drugiego. Pokazuje się ikonka zapisu stanu gry i kręci się tak w kółko, bez końca. Po zakończeniu gry i odpaleniu od nowa cofa do zapisu o jakiś rozdział wstecz i musze przechodzić jeszcze raz... miałem, problem leży po stronie połączenia z serwerami, nie wiem po uj wymuszają na kampanii łączenie z serwerami nawet jak ktoś gra sam. Kilka osób pytało się o ustawienia pada bo standardowo jest dosyć powolne jak zawsze w grach to: czułość rozglądanie się 30 czułość celowania 25 czułość celownika opt 22 przyspieszenie celow 10 wew martwa strefa 10 zew martwa strefa 2 warto też: kamera pośmiertna wył liczba obrażeń wyl paski zdrowia wyl drgania kamery w pve wył międzyplatformowa gra rankingowa wył Cytuj
ASX 14 651 Opublikowano 8 września 2019 Opublikowano 8 września 2019 Godzinę temu, Koleś88 napisał: Z trofeami nie mam chyba, ale czy też ktoś ma problemy z zapisem gry? Najpierw pod koniec 1 aktu, a dziś na samym początku drugiego. Pokazuje się ikonka zapisu stanu gry i kręci się tak w kółko, bez końca. Po zakończeniu gry i odpaleniu od nowa cofa do zapisu o jakiś rozdział wstecz i musze przechodzić jeszcze raz... Mam ten sam problem, od czasu do czasu gra gra zaczyna bez konca zapisywac mi checkpoint i musze wychodzić do menu, poza tym zdarza się że potrafi mnie cofnąć o checkpoint lub 2 do tyłu. To dla mnie najwieksza wada zdecydowanie. Poza tym dzisiaj rano skończyłem akt 3 za chwile przysiadam do finału z krótką przerwą na obiad Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 8 września 2019 Opublikowano 8 września 2019 (edytowane) Dramatycznie słabe jest tu "utykanie" kompanów w randomowych lokacjach, po jaki chvj dali czterech skoro tego nie ogarniają. Trzeba co jakiś czas wczytywać savea żeby ruszyła jakąś sekwencja albo podswietlił sie guzik do przełączania czegoś, 21 wiek a tu takie babole, gra za darmo bo w pasie ale wstyd. Spoiler Nie no (pipi)a to jest jakaś drama, trzeci akt, otwieranie mostu dla przejeżdżającego pociągu, docieram na miejsce do konsolety, przygłupy są ze mna ale przycisk się nie wczytał... I tak jest co chwilę. Edytowane 8 września 2019 przez Absolem Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 8 września 2019 Opublikowano 8 września 2019 36 minut temu, Absolem napisał: Dramatycznie słabe jest tu "utykanie" kompanów w randomowych lokacjach, po jaki chvj dali czterech skoro tego nie ogarniają. Trzeba co jakiś czas wczytywać savea żeby ruszyła jakąś sekwencja albo podswietlił sie guzik do przełączania czegoś, 21 wiek a tu takie babole, gra za darmo bo w pasie ale wstyd. Ukryj zawartość Nie no (pipi)a to jest jakaś drama, trzeci akt, otwieranie mostu dla przejeżdżającego pociągu, docieram na miejsce do konsolety, przygłupy są ze mna ale przycisk się nie wczytał... I tak jest co chwilę. LOL, przecież w tym momencie co mówisz masz uszkodzić te szyny co trzymają most by zjechał na dół, nie ma tam żadnego przycisku xD 1 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 8 września 2019 Opublikowano 8 września 2019 też właśnie miałem babola, wszedłem do pomieszczenia gdzie powinien pokazać się przeciwnik. Nie pokazał się, ciągle w rogu kółeczko o zapisaniu gry i utknąłem w pomieszczeniu bez wyjścia. Cytuj
ASX 14 651 Opublikowano 8 września 2019 Opublikowano 8 września 2019 (edytowane) @blakuś Xd Co do tematu: Znowu mnie wywaliło więc robie sobie krotką przerwe, jak na razie najgroźniejszym przeciwnikiem są checkpointy i stabilne polączenie z serwerami xd Edytowane 8 września 2019 przez ASX Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi