Hubert249 4 279 Opublikowano 19 września 2019 Opublikowano 19 września 2019 Ale mną pozamiatał finał trzeciego aktu cudowna gra 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 614 Opublikowano 20 września 2019 Autor Opublikowano 20 września 2019 W nocy go ogrywałem, ale zakończyłem na początku trzeciego rozdziału. Wspaniale się strzela, a różnorodność miejscówek (zasadniczo co akt), to świetna sprawa. Może dzisiaj uda się go ukończyć. Liczę, szczególnie po tym co napisałeś, na uderzenie godne końca poprzedniego aktu. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 Dobra gra ale nic więcej. Za bardzo chcieli dla mnie god od war kopiować. W każdym razie dobry początek bardzo dobry akt 2 taki sobie nudny 3 i wspaniała końcówka. Ten ostatni akt to aż żałowałem że już koniec. Kto chętny na hordę w weekend? Technicznie no tak sobie acziki mi nie złapało, na tydzień grę olałem bo miałem kilka razy problem z sejwem że wisiało zapisywanie. Teraz po tygodniu przerwy w 3 dni skończyłem i bez błędów. Graficzka i 60fps robi a dźwięki jak zwykle soczyste. Dla mnie gorsze od Control i fire emblem z gierek co ostatnio ogrywałem takie 7/10. Ocena singla bo multi dopiero teraz zacznę. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 20 września 2019 Opublikowano 20 września 2019 (edytowane) Dla mnie zarówno drugi jak i końcówka trzeciego była epicka. To ja nie wiem co tam się musi dziać w czwartym Edytowane 20 września 2019 przez chris85 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 Jaka chvjnia z tej gry... Akt 3, wszystkie misje zrobiłem, ale nie po myśli autorów, czyli nie po kolei. Teraz gra zdurniała i każe mi ponownie wykonać misję, którą już robiłem (ośrodek szkolenia astronautów). Po wejściu do ośrodka zwiecha, a jak już checkpoint wczytałem, nie mogę Jacka zmusić do otwarcia panelu. Za każdym pierniczonym razem. Poza tym ogólnie kupa śmiechu na sali, kompani to debile, wrogowie to samo, skrypty nie załapują... M$ jedynego na dekadę exa wydaje i nie potrafi dopilnować jego jakości, współczuję tym, co kupili na premierę, może są tacy. Jutro spróbuję powalczyć jeszcze z tym tworem, bo ogólnie gra się przyjemnie. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 28 września 2019 Opublikowano 28 września 2019 W tym miejscu miałem podobny problem z Jack'iem Okazało się że za plecami jest tunel wentylacyjny który musisz mu wskazać jako drogę przejścia Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 28 września 2019 Opublikowano 28 września 2019 16 godzin temu, Andreal napisał: Jaka chvjnia z tej gry... Akt 3, wszystkie misje zrobiłem, ale nie po myśli autorów, czyli nie po kolei. Teraz gra zdurniała i każe mi ponownie wykonać misję, którą już robiłem (ośrodek szkolenia astronautów). Po wejściu do ośrodka zwiecha, a jak już checkpoint wczytałem, nie mogę Jacka zmusić do otwarcia panelu. Za każdym pierniczonym razem. Poza tym ogólnie kupa śmiechu na sali, kompani to debile, wrogowie to samo, skrypty nie załapują... M$ jedynego na dekadę exa wydaje i nie potrafi dopilnować jego jakości, współczuję tym, co kupili na premierę, może są tacy. Jutro spróbuję powalczyć jeszcze z tym tworem, bo ogólnie gra się przyjemnie. Przecież trzeba go puścić przez tunel wentylacyjny a nie przez szybę. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 28 września 2019 Opublikowano 28 września 2019 Widać nie tylko sztuczna inteligencja u kolegi szwankuje 5 1 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 28 września 2019 Opublikowano 28 września 2019 (edytowane) Zaciąć się w strzelance co te gracze Edytowane 28 września 2019 przez sprite 1 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 28 września 2019 Opublikowano 28 września 2019 (edytowane) Toć napisałem, że muszę powtórzyć misję i w tej nieszczęsnej powtórce Jack mi się zacina, o szybie nawet nie wspomniałem. Sztuczna inteligencja wam szwankuje, czy problemy z czytaniem macie? Zresztą na forach Gears 5 jest sporo o problemach z kolejnością wykonywania misji w 3 akcie. No dobra, wyjściem z tej sytuacji najwyraźniej jest zaczęcie na nowym zapisie od ostatniego odblokowanego rozdziału, czyli ośrodka rakietowego. Co najmniej 2h w plecy, ale powinno szybko pójść. Wszystkie wcześniej zdobyte komponenty są dostępne, brakuje mi jedynie jednej umiejętności Jacka, którą dostaje się po wykonaniu misji z przekaźnikami. Nie wiem jeszcze jednak, czy w ogóle zaliczyło mi misję poboczne... Edytowane 28 września 2019 przez Andreal 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 września 2019 Opublikowano 28 września 2019 Nie miałem żadnych problemów z misjami w 3 akcie. Nie wiem jak wy gracie. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 28 września 2019 Opublikowano 28 września 2019 Nie po myśli twórców? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 września 2019 Opublikowano 28 września 2019 Zdefiniuj 'po myśli twórców'. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 28 września 2019 Opublikowano 28 września 2019 3 minuty temu, suteq napisał: Zdefiniuj 'po myśli twórców'. Puszczasz drona przez okno zamiast otworem wentylacyjnym Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 28 września 2019 Opublikowano 28 września 2019 Teraz, chris85 napisał: Puszczasz drona przez okno zamiast otworem wentylacyjnym Naprawdę masz kłopot ze zrozumieniem czytanego tekstu, czy po prostu z otworu wentylacyjnego wylazłeś? @suteq Po myśli twórców, czyli zachowując założoną odgórnie chronologię wykonywania misji. Według twórców powinieneś najpierw złożyć rakietę, później znaleźć nadajniki. Ja zrobiłem odwrotnie. Po tej akcji na mapie nie pojawiła się żadna ikona następnej misji, odegrany ponownie został tekst Paduka kierujący mnie ponownie w miejsce, które wcześniej zaliczyłem. Jest wiele gier, gdzie niechronologiczne wykonywanie zadań nie jest problemem, tutaj pseudo open world przerosło Coalition. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 28 września 2019 Opublikowano 28 września 2019 Grałem na premierę w wersję Ultimate i nie miałem żadnego błędu z savami, bugami, skryptami itp. ale przyznam, AI kompanów jest debilne. Cytuj
Bzduras 12 518 Opublikowano 28 września 2019 Opublikowano 28 września 2019 Raz przeciwnicy mi się nie zespawnowali, reload checkpointu pomógł. No i jeden rozdzial w akcie drugim nie zaliczył mi się, muszę go powtórzyć do aczika. Tyle błędów napotkałem w całej kampanii (najlepszej w serii imo, swoją drogą). Results may vary Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 28 września 2019 Opublikowano 28 września 2019 Andreal, ale w 3 akcie właśnie masz wrócić w miejsce, które wcześniej zaliczyłes. Mi standardowo niedzielaja osiągnięcia, musiałem 1 akt powtórzyć, a i tak nie wpadlo za poziom trudności. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 29 września 2019 Opublikowano 29 września 2019 Chłopaki, ja wszystko rozumiem, ale skrypty gry nie odpaliły się prawidłowo, przez co zablokowało mi możliwość progresu. Nic to, Akt 3 zacząłem praktycznie od początku, nawet misje poboczne muszę klepać od nowa. Tym razem nie wychylam się i robię wszystko jak należy. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 września 2019 Opublikowano 30 września 2019 Wam tez multi przypomina Gearsy 2? Takie same lagi i tak samo spier/dolony łokieć co to ma być do cholery, przecież w becie było ok? Ping 100 mam cały czas 1 Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 30 września 2019 Opublikowano 30 września 2019 Ping mam dobry już ale tak samo miałem skojarzenia z dwójką. Na chwilę obecną czwóreczka bardziej mi się podoba. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 Gra ktoś w Escape i ma ochotę na poziomy wyższe niż elite? Z randomami nie da się grać, bo stosują taktykę kamikazee. Szkoda tylko, że nie wybuchają tak jak oni, bo chociaż by się przydali do czegoś... Można by też zacząć od jakiegoś advanced i powbijać lvl/karty przy wykorzystaniu glitcha Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 października 2019 Opublikowano 2 października 2019 Mi się zbugowalo jak @Andreal xd wiec jak tego nie naprawia to chyba gry nie skończę, bo nie chce mi się ponownie robić tego samego dz-dzięki coalotion Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 2 października 2019 Opublikowano 2 października 2019 Czy Ty nie szkalowałeś ostatnio xboxa? Masz odpowiedź. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 października 2019 Opublikowano 2 października 2019 Ja? Nigdy, Xbox to najlepsze co przytrafiło mi się w życiu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi