Skocz do zawartości

Gears 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mocny spoiler, jakby co, chodzi mi o kanon:

Spoiler

Jaka jest w ogóle prawdziwa śmierć od Reyny, co był wybór pomiędzy JD, a Delem?

Czy trzeba jednak czekać na 6-tą część?

Opublikowano
2 godziny temu, Bigby napisał:

Mam nadzieje, że ta druga opcja. 

No wiadomo, że jedynie druga opcja wchodzi w grę. 

Opublikowano

jezus jak to wygląda i rusza się ma sexie. serio, myślałem, że będzie elegancko ale bez szału. no ale nieeee, chyba najlepsze albo czołowka hdr jakie widziałem, no coś pięknego. mimo, że to past gen

Opublikowano
4 godziny temu, Słupek napisał:

jezus jak to wygląda i rusza się ma sexie. serio,

a jak to brzmi w dolby atmos (Gears 5 ma support DA). Chyba najlepszy dźwięk w gierkach ever.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ten atmos to jednorazowa opłata? Wymaga współpracujących słuchawek czy działa z każdymi?

Jednorazowa. Działa ponoć z każdymi (podłączenie do pada).

Ja mam średnie  słuchawki za ok 350 zł i to co zrobił z nimi ten DA to szok.

Jakby co, to na kinach domowych czy soundbarach obsługujących dolby atmos to nie trzeba tego kupować. To jest tylko pod słuchawki. 

• Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

Mam gre z GP i jakos od polowy 2 aktu w ogole w grze nie mam muzyki... opcje glosnosci mam wlaczone wszystkie, a jak koncze dany killroom to wyskakuje napis (muzyka cichnie) - no ale jej nie bylo w ogole... ktos tak mial? EDIT: ok soft reset pomogl:)

Edytowane przez michu86-
Opublikowano

Czyżby singlowe DLC? "Humorem" przypomina mi to raczej heck yeah dla nastolatków, zalatuje nieco Borderlandsami. Daty premiery: brak. No nie wiem... Czyżby jedna z zapowiedzi o których usłyszymy więcej na TGA?

edit: 15 grudnia premiera, "za darmo w XGP". Podpatrzone u GAASXa.:lapka: 

• Plusik 1
Opublikowano

Zainstalowałem girsunie po kilku msc odpoczynku i pograłem w versus i horde :banderas:Pyszne jak zawsze, a i duzo zmian w klasach, bo teraz nie są przypisane do postaci i jest ich więcej. Dobra, muszę w końcu tę kampanię przejść.

Opublikowano
1 hour ago, 20inchDT said:

Zainstalowałem girsunie po kilku msc odpoczynku i pograłem w versus i horde :banderas:

Horda jest rewelacyjna. Najlepsze wydanie ze wszystkich części. Versus mi nie podszedł. Wszyscy turlają się z shotgunem ;)

Opublikowano

4 skonczona wczoraj przed obiadkiem. A wlacze na chwilke zeby zobaczy jak to sie rusza. I o mamunciu :banderas:Nie wiem o co tu chodzi ale w 5 strzelanie i poruszanie sie daje jeszcze wieksza frajde. Jakby tak troszke mniej czolgowi byli. Mialo byc na chwilke a prakatycznie skonczylem 2 akt (konsola pokazuje 7h)

Opublikowano
44 minuty temu, easye napisał:

Ktos moglby noobowi podpowiedzieć jakie są najlepsze ustawienia pada?

Przyłączam się do pytania Kolegi.