Opublikowano 12 czerwca 20186 l łódka służyła tylko do przemieszczania w gowie, tutaj bardziej chyba bedzie w stylu pojazdu z ME (dzialko, pewnie jakies skrzynie z ekwipunkiem, poruszanie po różnych lokacjach a nie tylko jeziorku xd)
Opublikowano 12 czerwca 20186 l jak kopiowac to od najlepszych - licze na strzelanie w brumakow po kostach w roznych kolorach
Opublikowano 12 czerwca 20186 l mam nadzieje ze nie bedzie zadneog huba tylko roznorodne miejscowki (pustynia, zimowe klimaty, podziemia, kuchnie) jedna po drugiej. Przydalo by sie zeby etapy nie byly az tak chamskim korytarzem z kill roomami i dalo by rade pojsc kilka krokow w lewo czy w prawo.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Nie no żadnego HUBA nie będzie po prostu będziesz miał polecieć z punktu A do B, ale nie będzie to taka chamska rynna. Tak to zrozumiałem. Będziesz mógł objechać wysepkę na zamarzniętym jeziorze z prawej lub lewej strony
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Nie pasuje mi kobieta jako główny bohater, tj. I w tlou raczej wolałbym grać mężczyzną, bo całą brutalność lepiej przyjmuję.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l To jest render daddy tutaj z gameplayu, wygląda boner Edytowane 13 czerwca 20186 l przez _Be_
Opublikowano 14 czerwca 20186 l W dniu 13.06.2018 o 15:54, _Be_ napisał: To jest render daddy tutaj z gameplayu, wygląda boner ostatnie 2s gifa jak dla mnie fragment gameplayu z tym pojazdem na wiatr
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Też mi się wydaje, że ostatnie sekundy gifa to urywek z rozgrywki. wygląda to świetnie, ale oby to śmiganie tym pojazdem miało sens, oby można było coś w tych hubach robić, odkryć trochę lore czy coś. Bo samo śmiganie w sobie zostanie zjechane w recenzjach, już to mówię z góry.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l W dniu 12.06.2018 o 10:53, Ficuś napisał: oby urozmaicili rozgrywke, choc ten trailer w sumie na to wskazuje ja wiem, ze jak sie gralo na premiere w kazda gre to sie mialo odstepy czasu i moze to sie tak w oczy nie rzucalo ale jak teraz nadrabialem serie to mozna sie pozygac w pewnym momencie - dramatyczny reskin z czesci na czesc Do 3 części było ok, później każdą kolejną też ledwo co dawałem radę skończyć i to głównie przez to, że grałem z kimś. Singiel przejadl mi się w Gearsach okrutnie, miejmy nadzieję że dodadzą trochę ciekawszych rzeczy niż nowych przeciwników za murkiem...
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Ja nie wiem, dla mnie jest zaje,biście. Jak usiadłem z kumplem jakiś czas temu do czwórki w kanapowym co-opie to żeśmy do późnych godzin nocnych napier,dalali, gameplay siedzi cały czas tak samo dobrze. Urozmaicanie rozgrywki i jakieś nowinki tak, ale żadnych zmian nie chcę. Gearsy to gearsy, ten feeling i sterowanie są niepowtarzalne. Jak komuś się nudzi to nikt do grania nie zmusza, no szczególnie jak ktoś robi pięć części pod rząd i się dziwi, że mu się przejdało lol
Opublikowano 15 czerwca 20186 l czworeczke gralem sam, podchodziłem sceptycznie bo sie nasluchalem ze guwno, ze roboty codziennie siadalem, nic na sile, wciagnelo i do konca nie puściło poki skończyłem, świetna część pomimo oczywistych misji z robocikami tutaj z tego co widze to jak mowi spencer - bardzo ambitna potężna gierka sie szykuje, jakies nowinki, gameplay sztos (to juz maja jak w 4) i kosmiczna oprawa :U plus multi i coop, singiel sam pewnie bedzie z 20h, dla mnie powtórzę raz jeszcze gra targow i nr 1 na 2019.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Nie rozumiem narzekań na czwórkę. Jest po prostu świetna. Co-op to poezja na wyższych poziomach trudności. Singiel nie ustępuje innym częściom. Rozumiem, sentyment, ale teraz jakbym miał wybierać którą część po raz n-ty mam ogrywać to wybrałbym czwórkę zdecydowanie. Malkontenci którzy oczekiwali czegoś nowego dostaną to w piątce, czy wyjdzie to na dobre i będzie po latach sprawiało taką samą frajdę jak w momencie premiery (tak jak wszystkie części oprócz Judgement) to się okaże. Jedyny dla mnie minus, ale tutaj jestem raczej w mniejszości, to multi kontynuujące to co było w trzeciej części. Jest świetne i skilowe, ale nadal jedynka/ultimate to dla mnie ideał, dlatego jest to dla mnie lekki zgrzyt. Edytowane 15 czerwca 20186 l przez Ins
Opublikowano 15 czerwca 20186 l 2 minuty temu, kermit napisał: świetna część pomimo oczywistych misji z robocikami I wygląda obłędnie dobrze, zaraz lurkerzy z CW zaczną cytować, ale ch,uj, dla mnie jedna z bardziej niedocenionych gierek z X1. Nie bardzo rozumiem skąd się bierze marudzenie. <kobik>pyerdolenie narzekaczy xD Sprzedajcie konsolki staruchy bo nie da sie tego jojczenia czytac.</kobik>
Opublikowano 15 czerwca 20186 l no ja podchodzilem do girsow 4 na zasadzie oo ale grafa to nie bedzie jak w exach sony dostalem takiego buta w ryj ze mi sie button od screenow zaczal zacinac, miazga jaka oprawe wyciska coalition
Opublikowano 15 czerwca 20186 l 5 minut temu, raven_raven napisał: I wygląda obłędnie dobrze, zaraz lurkerzy z CW zaczną cytować, ale ch,uj, dla mnie jedna z bardziej niedocenionych gierek z X1. Nie bardzo rozumiem skąd się bierze marudzenie. <kobik>pyerdolenie narzekaczy xD Sprzedajcie konsolki staruchy bo nie da sie tego jojczenia czytac.</kobik> To niech cytują, bo GoW4 to jest top graficzny tej generacji i tylko jakaś fanbojskie ameby mogą twierdzić, że jest inaczej.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l No i warto mieć na uwadze, że Coalition zrobiło ten tytuł w tak krótkim czasie. Ile to było ? Półtora roku ? Podobny wyczyn (krótki czas developingu, jakość produktu) chyba tylko odwaliło Platinum Games z cudownym Metal Gear RIsing. Edytowane 15 czerwca 20186 l przez Ins
Opublikowano 15 czerwca 20186 l fh4 i girsy 5 juz od początku dewelopingu robione z myślą pod koxa, ależ to bedzie rozpyerdol
Opublikowano 15 czerwca 20186 l GoW4? Przy pierwszym podejściu na premierę mocno kręciłem nosem. Ostatnio z żonką przechodziliśmy jej zaległość, czyli GoW2 w BC, trójkę swego czasu również przeszliśmy wspólnie i coś mnie podkusiło, by zaproponować jeszcze czwórkę. I jak z dwójką trochę się już męczyliśmy, ale żal już było nie skończyć, tak czwórkę rozpykaliśmy w jeden weekend, dwa razy zarywając nockę. Świetna gierka. Mam nadzieję, że nie zrezygnują ze split screena w piątce.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Mam nadzieję, że nikt w Coalition nie wpadnie na durny pomysł typu "Rozwój postaci"... W Tomb Raiderze mnie to mega irytuje: kończysz część, gdzie Lara ma wymaksowane umiejętności, by w następnęj części znowu być leszczem :/. Ale bym się wkurzył, gdyby coś takiego się tutaj pojawiło. Na szczęście ani trochę nie pasuje do koncepcji Gearsów.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l GOW4 wciąga noskiem GOW3, jest świetny gameplay, najlepsze story w serii, świetny klimat od 2 chaptera, oprawa graficzna to jedna z najładniejszych gier dalej w 2018. No i w co-op to najlepsze i najtrudniejsze Gyrosy Zgadza się, za dużo robotów, pierwszy rozdziach mehh i to bezpieczna kontynuacja bez dużych nowości więc w GOW5 mają pole do popisu.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l GoW4? Najlepiej wydane 30zł w moim życiu. No orka jest solidna, zwłaszcza w co-opie, ale i w singlu giereczka nie ma się czego wstydzić.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Ten trzeci z czrerech gif-ów zapodanych przez zloto...HDR niszczy cyklistówkę