D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 10 października 2019 Opublikowano 10 października 2019 gramy coś piątek, sobota godziny nocne? Tyle czasu po premierze, a nic nie było grane forumkowo. Chyba, że było tylko nie wiedziałem. Czy już nikt nie gra w crapa z passa? W czwórkę skleić dwie ekipy nie było problemu, a tu nie wiem co tak słabo. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 10 października 2019 Opublikowano 10 października 2019 Przy pingu 130 to ja kładę lachę na granie Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 10 października 2019 Opublikowano 10 października 2019 każdy wymówka dobra żeby tylko nie zostać przeoranym przez drużynę A. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 15 października 2019 Opublikowano 15 października 2019 Akt 4 to niezłe eldorado, chyba nie było takiej intensywności w serii. Szkoda też, że gra krótka, myślałem że wynik będzie 2 razy dłuższy a pokazuje mi czas 6:30 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 10 godzin temu, Moldar napisał: Akt 4 to niezłe eldorado, chyba nie było takiej intensywności w serii. Szkoda też, że gra krótka, myślałem że wynik będzie 2 razy dłuższy a pokazuje mi czas 6:30 Whaaat? Na easy grałeś? Mi na hardzie chyba z 14h poszło Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 Hardcore to jest tak naprawdę normal, a nie hard, co jest zresztą w opisie poziomu trudności. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 Mam nadzieję, że grałeś z wyłączonym telewizorem żeby nie było za łatwo? Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 Początek czwartego aktu Takie Gearsy to ja rozumiem. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 Daję sobie spokój z trybem multi, bo coś z(pipi)ali w ostatnim patchu. Zaczęli banować ludzi za opuszczanie gier, ale teraz wywala bez powodu. Grałem w poprzednim tygodniu, kick i ban na dzień za wyjście... Dzisiaj też w połowie meczu wywaliło i banik na 3 dni. Dzięki Spencer mordo Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 (edytowane) No dobrze Gearsy skończone i parę wniosków na temat singla. Po przeciętnej czwórce nie miałem za dużych wymagań i przeczuwałem powtórkę z rozrywki, jednak małe zmiany i pozbycie się błędów poprzednika spowodowało, że w piątkę gra mi się naprawdę dobrze. Fabularnie to dalej nic specjalnego, a postacie mnie raczej drażnią ( wolałbym powrót do starej ekipy ), ale sama wymiana ognia jest po prostu najlepsza w całej serii. Tutaj tyle się dzieje, że nie ma kiedy dobrze pomyśleć i aż nie mogę się doczekać, kiedy pogram w to w coopie, jest naprawdę niesamowicie i intensywnie. Na plus brak tylu męczących robotów co w czwórce oraz brak hordy w kampanii, te dwie rzeczy mnie najbardziej irytowały. Zmiany, które są obecne w piątce są trafione pół na pół. Jak to fajna nowość i mocno pomaga podczas starć, na początku co prawda zapominałem go używać, ale po krótkim czasie cały czas pomagał podczas walki swoimi umiejętnościami, czy przynoszeniem broni. Jest on mega przydatny, a na wyższych poziomach to już pewnie bez niego ciężko będzie coś ogarnąć. O ile Jack na plus, tak ten otwarty świat niestety na minus, wybija z rytmu, jest po prostu nudny i nieciekawy. Wbijamy do drugiego aktu i dostajemy coś świeżego i to akceptujemy. Po jakimś czasie zdajemy sobie sprawę, że misje poboczne to niestety nic ciekawego, ale na szczęście jest ich mało. I kiedy kończy się drugi akt ( Laboratorium sztos!! ), dostajemy kopiuj wklej ze zmienioną kolorystyką. No nie podeszło mi to kompletnie, coś tam próbowali ale moim zdaniem niewiele dobrego z tego wyszło, rozmowy postaci podczas eksploracji są nieciekawe i nawet nie wiem o czym rozmawiali. Całe szczęście ostatnie rozdziały drugiego i trzeciego aktu to poezja, bo nie byłbym tak łaskawy Warto tutaj jeszcze przypomnieć akt 4, który jest jazdą bez trzymanki. ciekawa sprawa z wyborem, osobiście uratowałem JD, bo Dell był irytujący Co do samej oprawy, to jest różnie. Szacun za 4k i 60fps, to drugie idealnie sprawdza się w tej grze, ale też szkoda, że nikt nie pomyślał zrobić trybu 4k 30fps z większymi detalami. Dla mnie osobiście to jedna z najbardziej nierównych gier, fajne widoki przeplatają się z niczym specjalnym. Akt3 nie był ładny w żadnym momencie, coś tam po prostu nie wyszło, ale za to drugi akt i laboratorium to poezja. Generalnie gra dużo zyskuje w tych zamkniętych pomieszczeniach gdzie jest mniej światła. Pomimo kilku minusów, to jedna z fajniejszych części pod względem rozgrywki, grało mi się bardzo dobrze i trochę szkoda, że jednak jest trochę za krótko. Jednak z mojej strony 5-/6, no po prostu super mi się grało. Innych trybów nie sprawdzałem jeszcze, ale standardowo jest tego sporo, coop, horda, multi, no bajka z zawartością. Pozostaje czekać na kolejną część, oby wywalili te otwarte światy, ewentualnie niech je gruntownie przerobią. Edytowane 16 października 2019 przez Moldar 2 Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 października 2019 Opublikowano 16 października 2019 Ten tryb arcade jest fajny do treningu snajperki. https://gamerdvr.com/gamer/mazzeopl/video/80315599 i chyba do niczego więcej xD Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 18 października 2019 Opublikowano 18 października 2019 W G5 jest zwalony matchmaking czy po prostu nikt nie gra w trybie szybkiej gry? Kilka minut czekania na znalezienie meczu to trochę beka. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 października 2019 Opublikowano 18 października 2019 Dziś wieczorem małe granie się organizuje. Zależnie od ilości osób horda lub koth. start ok 21 dawajcie znać na live jak będą chętni Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 października 2019 Opublikowano 19 października 2019 (edytowane) Mam ochotę rzygać jak kolejny mecz z rzędu mnie łączy z serwerami z Wisconsin i mam ping 130. btw 7 map do multiplayera i żadna nie urywa tyłka, są poprawne Tak samo mam ochotę rzygać na klimat tej gry, zepsuty gnasherami LGBT, jakimiś laskami z (pipi)owego filmu o terminatorze, nawet Emile z Halo Reach pasuje tu jak pięść do oka Escape? rush przez korytarzyk miedzy przeciwnikami i tak w kółko, to już Overrun z hejtowanego Judgment był 10x ciekawszy Aha fajnie że Coalition daje możliwość odblokowania fajnej postaci za darmo, szkoda tylko że wymogi dla takiego Wardena są takie że chyba odblokuje go w 2020 roku jak nie rzucę pracy. Co z tego że gameplay ogólnie jest lepszy niż w czwórce skoro nie chce mi się w to grać. Nie wiem czy to po prostu zmęczenie materiału, czy po prostu po tylu latach dopadła mnie nuda jeśli chodzi o multiplayer, ale bardziej się jaram nowym Call of Duty Gears 5? no mogło być lepiej Edytowane 19 października 2019 przez MaZZeo 4 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 października 2019 Opublikowano 19 października 2019 Mi się escape podoba, bo wymusza grę zespołową na wyzszych poziomach trudnosci. Ostatnio z randomami probowalem zrobic jeden ul na inconceivable i zajęło nam chyba z 2h opanowanie najlepszej ścieżki i taktyki na każdą z potyczek, bo ammo ciągle brak (np. Zbaitowanie wardena do pomieszczenia, flashbang na ryj i zamkniecie go tam ). Horda dla porownania to stanie za barierkami i walenie z lancerków przez ponad 2h w jednym kierunku. Odblokowanie postaci chyba duzo nie zajmuje. Z tego co pamietam to nadluzsze z nich to 9x escape, co mozna zrobic w jakies 18 minut + chyba 50 fal hordy. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 19 października 2019 Opublikowano 19 października 2019 (edytowane) Na chwile obecna multi jest dość średnie i nie chce mi się w to grać, postacie w multi to tez kpina, zamiast nie wiem wrzucić carmine czy kogoś z uniwersum to mamy rudego kuca, łysego czarnego i jakaś stara babę, termiantora i halo reach xD czwórka mimo paczek robi to lepiej imo Btw żeby odblokować cog gear trzeba wykraftowac totem xd później 40 meczy Versus, 50 fal hordy, dz-dzięki coalition Edytowane 19 października 2019 przez kubson Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 19 października 2019 Opublikowano 19 października 2019 (edytowane) Nie meczy, a rund. Dramatyzujecie z tym odblokowywaniem. No kto by pomyślał, że trzeba GRAĆ w grę. Co za straszne męki xD Edytowane 19 października 2019 przez 20inchDT Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 19 października 2019 Opublikowano 19 października 2019 ja tam wbijam w te postacie. Biorę starego Marcusa i mielę z gnaszera, albo mnie mielą. W ch.uju to mam kim gram. Smutno jest mi tylko dlatego, że forumek nie może zmobilizować się do wspólnej gry. a czy jest zmęczenie materiału? Możliwe. Teraz 2-3 mecze i mi starczy. W czwórkę zaraz po premierze na 2-3 meczę to bym nawet konsoli nie odpalał, ale tam po premierze to ekipą się cisnęło cały czas. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 21 października 2019 Opublikowano 21 października 2019 Spencer śmieć je.bany 8 zeta za ultimiate wziął i nie pozwala pograć wieczorkiem. Zawodników wyszukuje od razu, a jak ma się już mapa odpalać to ciągle rozwiązuje lobby, albo całkiem cofa do menu. Pies cie je.bal Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 22 października 2019 Opublikowano 22 października 2019 Czy szkalowanie Pana Spencera ścigane jest z urzędu, czy trzeba złożyć zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 22 października 2019 Opublikowano 22 października 2019 No ja miałem wczoraj ten sam problem Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 22 października 2019 Opublikowano 22 października 2019 ja tez i tak sie zirytowalem ze wyrzucilem z dysku xd (pipi)ac te girsy w multi, mapy nijakie, lagi spore lub innego tego typu problemy, dziwne to bo Gearsy 4 chodza jak zloto xd Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 22 października 2019 Opublikowano 22 października 2019 Nie no żeby od razu z dysku wyrzucać. Naprawią. No mapy szału nie robią. Zaraz wrzucą jakąś krwawa jazdę czy blokadę i będzie lepiej. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 października 2019 Opublikowano 22 października 2019 Są lepsze i gorsze mapy - jak w każdych gearsach. Jak dla mnie Asylum czy Vasgar są tak dobre jak Gridlock. Btw. szkoda, że usuwają bronie ze starych części. Ja to bym chciał powrotu np. tarczy Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 25 października 2019 Opublikowano 25 października 2019 nową mapę wrzucili: Budowa z czwórki 1:1. To się postarali. Jak już dają mapę 1:1 to niech to będzie coś ze starszych części, a nie z ostatniej jak już się nią rzyga. z gry nadal wypie.rdala, albo szuka meczu 6 min. To już w dwójkę się lepiej grało. yebać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi