Bigby 4 743 Opublikowano 7 lipca 2020 Opublikowano 7 lipca 2020 Właśnie ściągam i zobaczymy jak mi tym razem podejdzie. Na premierę doszedłem chyba do pierwszej otwartej lokacji i tak trochę się zawiodłem lataniem po pustej mapie. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Opublikowano 31 sierpnia 2020 Przechodze sobie na Insane i rzec musze, ze cala ta zmiana na pseudo-piaskownice bardzo przypada mi do gustu. Wszystkie nowe giwerki maja jakis tam urok. Zawsze cos co lezy w koncie moze sie przydac. Mimo iz zawsze staram sie miec snajpe na plecach i Boltok’a na biodrze to jednak czasem dobrze wziac cos innego i dac przeciwnikowi posmakowac ich wlasnej medycyny. Latajacy Jacek to kolejny fajny dodatek, o ktorym przy pierwszym podejsciu czesto zapominalem, co skutkowalo przepychaniem sie z przeciwnikami z mizernymi wynikami. Po raz pierwszy w historii Gearsow musimy cos ‚levelowac’. Do tej pory bylem twardym zwolennikiem starego systemu. Zadnego RPG, tylko sieczka. W moim mniemaniu umiejetnosci Jack’a swietnie wkomponowano w rozgrywke. Szczegolnie na Insane, gdzie zginac jest niezwykle latwo, nalezy zonglowac skillami, zeby nie stracic poczytalnosci bo niestety Del jest kompletnym durniem, a Kait musi wykonywac 95% roboty. Nasza heroina musi miec non stop oczy dookola glowy bo nasz kompan albo wlazi nam w linie strzalu, albo wciska nam sie w nasza zaslone. Kiedy juz przyjdzie co doczego (a przyjdzie!) powieka mi nawet nie drgnie. Tak czy owak Gears 5 to bardzo dobra gierka. Ma dokladnie tyle dynamiki ile spodziewam sie po Gearsach. Poprawiono wiele rzeczy wzgledem czworki, miedzy innymi wywalono ta glupia skrzynie do fortyfikacji i zainfekowano roboty bo walka z tymi kublami na olej strasznie mnie wkoorwiala w poprzedniczce. Na koniec krotko skomentuje glownego prowadzacego piatki. Lubie Kait. Miala swoje puste kwestie w GoW4 i generalnie byla jakas taka nie ten teges. Teraz jest lepiej. Owszem, jest pyskata i stawia sie przy byle okazji, ale jest zolnierzem. Troche jej blizej do Vasquez z Obcych, a to juz cos. 7 Cytuj
Paolo de Vesir 9 229 Opublikowano 4 września 2020 Opublikowano 4 września 2020 Z chęcią przytuliłbym DLC do gry singlowej. Brakuje mi pudzianów. Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 10 października 2020 Opublikowano 10 października 2020 Ktoś gierczy w multi albo ma zamiar wrócić na Series X/S? przyznam ze ostatnio wróciłem po prawie rocznej przerwie i gra sie całkiem spoko Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 9 listopada 2020 Opublikowano 9 listopada 2020 Jakby ktoś chciał przejść coopa na jakimś wyższym poziomie to To DLC co zapowiedzieli to wleci do GP czy trzeba przygotowywać dolary? Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Ktoś chętny na wieczorne granie pod dyktando nowej generacji? Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 No raczej, trzeba forumowo przywitać nową generację. Cytuj
Paolo de Vesir 9 229 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Z racji kombinacji studia + kurs + nadgodziny nie jestem w stanie określić czy będę, ale jeślli zobaczę że grasz czy gracie online to się podłączę. Cytuj
creatinfreak 3 851 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Co prawda łamię w gyrosy, ale z chęcią pogram z forumkiem. Jak będziecie mnie widzieć to zapraszać. Cytuj
Shago 3 606 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Zobaczymy, czy ktoś jeszcze będzie chciał. @kubson @MaZZeo @bluber @Hum? Cytuj
Paolo de Vesir 9 229 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 6 minut temu, creatinfreak napisał: Co prawda łamię w gyrosy, ale z chęcią pogram z forumkiem. Jak będziecie mnie widzieć to zapraszać. Ostatnio grałem quick-play dla początkujących i bez problemu można było pograć z kimś na podobnym poziomie skilla. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 W ogóle te Gearsy w 4K i 60 fps to jakiś kosmos, jeny . Kampania zapowiada się dobrze i na nudę, nie ma co narzekać. Jaki w ogóle polecacie dobry schemat sterowania? Przełączyłem ten sprit na LB, bo pod A to lipa jest i kciuk odrywasz od sterowania kamerą. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Z jednej strony beka z Xboxa za brak gier startowych, ale takie ulepszone Gearsy 5 to i tak jedna z najlepiej wyglądających gierek na nową generacje 1 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Ten środek gry z otwartymi lokacjami był mega biedny. Gears Tactics całościowo robił o wiele lepsze wrażenie, ładna gierka do tego ciekawsza. Cytuj
Paolo de Vesir 9 229 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 (edytowane) Otwarte światy wyglądały dość pusto, ale mnie zawsze triggeruje jak jest o to płacza, a np. nikt nie wspomina o burzach piaskowych, kryształowych drzewach powstałych z piorunu czy oskryptowanej sekcji z końca trzeciego aktu. Na PC robiło to niewąskie wrażenie, a w dopasionej wersji z HDR-em na XSX musi być bomba. aha, i niech nikt nie próbuje mi powiedzieć że tak nie jest to będę bił w ryj Edytowane 11 listopada 2020 przez Paolo de Vesir Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 @Shago jasne ze chętny na granie, @kubson chyba też. Łapcie mnie na konsoli wieczorem. Może mod przesunąć ten temat do Series X/S? Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Jasne jak będę na konsoli wieczorem to możemy pocisnąć Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Ja dzisiaj na Deep Rocka się zgadałem ale możliwe, że tez dobije. O której bedziecie? Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 11 listopada 2020 Opublikowano 11 listopada 2020 Jakby grali jakąś HORDĘ to ja z chęcią pocisnę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi